Lütfen bana yorum yapar mısınız?

Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Direkt eşim evdeyken ve eşimle yatılı misafir kabul etmiyoruz hamileliğim de ağır geçiyor erken doğum riskim çıktı deyin. Hiç başka bahane üretip başka zaman görüşürüz demeyin. Direkt gelmesini istemediğinizi söyleyin. Ben olsam gelmeni istemiyorum derdim

Tamamen katılıyorum. Bu yorumu dinleyin başka da bir şey yapmayın. Pişman olmazsınız.

Bence nazikçe bileti iptal etmesini çünkü su an misafir ağırlayacak durumda olmadığını söyle hatta ev kalabalık kvler falan geliyormuş de . Direk bisey demeden engellemek çok ayıp bence ama böyle su an müsait değilim bana sormadan aldın bileti ama çocuklar büyüsün doğum olsun öyle gel de :)

Yok benim de içime sinmedi. Herşeyi geçtim çok bi samimiyeti olmadan başkasının evinde yatılı kalması bile rahatsız etti beni. Uzak dur

Bir insanin arkadasinin ilk defa gordugu esine dugun gununde ve sonrasinda yurumesi, bosanir bosanmaz da arkadasinin esini gormeye gitmesi icin cok ciddi psikolojik sorunlari olmasi lazim bence. Arkadasiniz tuhaf biri midir? Yani normal davranislar degil bunlar. Siz taniyorsunuz kizi, hep mi boyleydi? Hamile halinizle stres olmamak icin cok riskli gebeligim yataktan kalmiyorum kv gelecek diyip gelme demek akillica.

Kesinlikte kabul etmeyin geçer apaçık ortada

Arkadaş grubuyduk kisisel olarak cok fazla tanımıyorum açıkçası ayda yılda bir nasılsın dediğimiz insanlardan. O yüzden gelmesine de çok şaşırdım işte. Dün konuyu açtıktan sonrada bazı şeyler geldi aklıma. Üniversite yıllarında biriyle sevgiliydi o cocukta arkadas grubumuza girmisti sonra ayrıldılar aradan zaman geçti sevgili bulmustu bir kızla tanıstırmıstı o çocuğu

Eşim senınle gorusmemı ıstemıyor gelmenı ıstemıyorum de.Dugunde esımın papyonunu fln duzelttın senden haz etmıyorum eşimde etmıyor de.Açık ol canım oyle arkadaşı napacan boşversene.Bana ıyı nıyetlı gelmedı.

Ben kendimden örnek verirsem arkadaşım sevgilimle birlikteymiş benden ayrılınca gizlediler sonradan anladım iş işten geçti ve senelerdir görmüyorum ikisi de hayatımda yok. Bence görüşmeyin

Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Yok artik yani . Kadinin bi papyon duzeltmesinden nerelere gelmissiniz ?!
Esiniz bulunmaz hint kumasi degil. Daha cok sey yazarim da cidden ban almama degmez.

Arkadaşımı ne kadar seversem seveyim onun eşi benim için el adamıdır.
Niye papyonunu düzelteyim ne münasebet
Arkadaşıma söylerim usulca cnm eşinin papyonunu düzelt istersen diye
Bazı insanların sınır bilmezliği beni sinir ediyor.
Boşanmış bekar evli farketmez ben eşim yoksa yanımda evli arkadaşıma kalmaya falan gitmem
Beni yiyecek değil, herkes bana hasta falan da değil de bana uygun değil

Biraz daha hayir demezsen dogumunu lohusaliginu burnundan getirecek. Muhtemelen esinle arani bozacak

Asla Fesatlık düşünmüyorsun ..kim olsa aynı şeyi düşünür ne münasebet eşinin papyonunu düzeltmek ona mı kalmış..direk diyemiyorsan bile de ki kayınvalidem yatıya bize gelecekler uygun değilim sonradan da engelle gitsin ..alma evine fln hareketleriyle sinir eder seni için gıcıklanır ay nasıl sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…