Lütfen bana yorum yapar mısınız?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.

Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?

Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.

İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.

Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?

Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Eve alma. Kesin ve net diyorum sana. Uzak dur. Numaranı değiştir. İnşaAllah ev adresini bilmiyordur. Biliyorsa da biz eşimle plan yaptık canım kusura bakma. Yatıya misafir kabul etmiyor kendisi de. Gelirse kalır mazallah. Sen boşver. Böyle arkadaşta olmayıversin yahu

Eve alma. Kesin ve net diyorum sana. Uzak dur. Numaranı değiştir. İnşaAllah ev adresini bilmiyordur. Biliyorsa da biz eşimle plan yaptık canım kusura bakma. Yatıya misafir kabul etmiyor kendisi de. Gelirse kalır mazallah. Sen boşver. Böyle arkadaşta olmayıversin yahu
Yok adresimi bilmiyor bana çok garip geldi boşanma davası var o ne düşünüyor diyorum sonra belliki üzülüyor fesatlık ediyormuşum gibi kendimi suçluyorum

Siz sirf eşinize göz koyduğunu düşündüğünüz için istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Eşinize güveniniz yok gibi geldi bana. Öyle hissettim yazınızda.

Yani böyle bir insanla kimse arkadaşlık yapmak istemez. Ama sizde bir panik var.

Sakin olun. Eşiniz de kendisine yürüyen ilk kadına düşmez herhalde.

Ben olsam gözlem yapıp emin olduktan sonra evden gönderir. Bir daha da görüşmezdim.

Gelirse yatili kalacak tabiki sizde ... 31 haftalk hamile halinizle kendinize agir gelirken misafir agirlamak bile zor kiii bide baska seyler var kafanzda caninizi sikan ben olsam agirlastm kusura bakma misafir kabul edemuyorum ve de vjrus dolayisiyla doktorum eve biriyi kabul etmemi yasakladi filan da denilbilir

Şimdi bilemedim ama samimiyeti olmayan esinizle tanışmayan bir arkadaşın esinizin papyonunu düzeltmesi falan bana normal gelmedi. Bir sürekli esinizi sorması da anormal kadınlar hisseder hissediyorsanız vardır bir şeyler.
Balayımız kötü geçti bu yüzden eşimin aklına sokmamak için hiç açmadım konuyu ama zor atlattm

Evde yokum de bahane uydur sonrasında engelle heryerden iletişim kurma .
Ne demek eşinin papyonunu düzeltiyor bu hiç normal değil . Ayrıca hissetmişin birde kardeşin de hissetmiş .

hiç birsey olmasa bile sırf içinizdeki kuşku ve rahatsızlıktan dolayı görüşmeyin kimse içinde uykularınızı kaçırıp dertlenmeyin.
bizimde arkadaşlarimiz var hemde cok samimi ama eslerine abi diyoruz eniste diyoruz göz göze bile gelmekten kaçınıyoruz.
edepten yani
Ayyynen katiliyorum arkadasa ... sak diye dugune gelip gelin odasnda esin papyonunu duzeltme bile ne alaka illaki bisey hissettgnden degil bazi insanlar dha rahatlar bu bi gercek ama bana gore de degil rahatsiz olurdm yani

Siz sirf eşinize göz koyduğunu düşündüğünüz için istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Eşinize güveniniz yok gibi geldi bana. Öyle hissettim yazınızda.

Yani böyle bir insanla kimse arkadaşlık yapmak istemez. Ama sizde bir panik var.

Sakin olun. Eşiniz de kendisine yürüyen ilk kadına düşmez herhalde.

Ben olsam gözlem yapıp emin olduktan sonra evden gönderir. Bir daha da görüşmezdim.
Esime güveniyorum tabi herkes kadar ben o düğünde esimde ona karsı samimi olsaydı kafaya koymustum terkedecektim düğünü ama ne düğünde ne sonrasında bir yanlısı olmadı. Panik değilimde çok üzgünüm sadece ve bana çok ağır geliyor böyle şeyler

Yok adresimi bilmiyor bana çok garip geldi boşanma davası var o ne düşünüyor diyorum sonra belliki üzülüyor fesatlık ediyormuşum gibi kendimi suçluyorum

Bu zamanda birazda fesat dusunmek gerekiyor. Yok oyle bi dunya otursun derdine yansın karnı burnunda kadına yuk olacak bide ayrıca stresi var Cok sınırlendım😡

Ne fesatligi hic de fesat degilsin ne işi var 20 saat yolu aşıp geliyor hamile kadının evine amaç sanırım kocanin bu jez baska bir seyini duzeltmek papyon yetmemiş. Saf olmayin iletişimi kesin.Musait degilim deyin önce. 1 hafta sonra falan da sosyal medyadan silin,sonra da numarasını silin gitsin çok mu lazım.

sakin alma evine. hamilelikten dolayi annemlere gidiyoruz evde degiliz uzun sure falan de. Ay ne degisik insanlar var tovbe yarabbim.aradiginda da acma da anlasin uzaklasir belki🙄
Açmayınca sürekli aradı bugün bilet almş bana sormadan müsait miym neyim yani birde doğumu hesaplamıs belkide uzun kalmayı planladı

Bizde arkadaşlarımızın düğünlerne gittik ama eşlerinin papyonlarinı düzeltmedik 🤔 kimine normal gelebilir ama bence gereksiz bir samimiyet. İlla art niyetlidir diyemiyorumda beni de rahatsız ederdi bu durum.

Dışarıda görüşecek olanız tamam ama 20 saatlik yoldan gelip yatılı kalacak sizde, huzursuz olacaksınız belli.
Kabul etmeyin, hiç düşünmeye bile gerek yok bence.
Yanında içinizin rahat ettiği insanlarla görüşün gerisinin lüzumu yok.

Back
X