Soylede dusunuyorum hamileyken bunlari yasiyorum bunda da bir hayir vardir ama iste nasil yol alacagim ah bir bilebilsem...Can'ım Rabbim yardımcın olsun,bol dua et hayırlısı neyse o olsun, hamilesin üzme kendini sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun...
Ama surekli girememki cep telefonuna gelen kodla giriyor face...
Ama surekli girememki cep telefonuna gelen kodla giriyor face...
Ya aslinda bana kalsa yazistigindan ve asildigindan eminsem bu bana yeter.
Ama sizin hep aklinizda kalacak gibi. Ya resti cekin. Ver bakacagim diye. Ya kizla konusun. Ya da sifresiyle sürekli tetikte olun diyecegim ama bunlar hep yipratici seyler iste. Bi de hamilesiniz.
Bu durumlarda iki yol var:
Ya siz ugrasirsiniz emin olmak icin.
Ya da esiniz sizi ikna etmek icin ugrasir.
Iste ben ikinciyi secerdim. Koyardim tepkimi.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Umarim en az hasarla atlatirim bu surece. Evet o hastane odasinda yatarken daha iyi anladim ki ben iyi olursam evlatlarimda iyi olacak ama iste olamiyorum iyi olamiyorum...
Bazi gunler bende boyle dusunuyorum ve yapiyorum ama sonra kaldiramiyorum yaptiklarini. Hala benimle yasarken devam etmesini bu yazismalaraseni anlıyorum yapılanları kaldırmak ,yaptı hadi hazmediyorum demek elbette kolay değill...
iyi olman için biraz mantığını ,biraz kendine zaman vermeni,biraz oluruna bırak ,,
bunları yapmakla ne kaybedeceksin ..
sonuçta yaşadıklarını degerlendireceksinn....
çıkışın burdan geçiyor gibi düşünüyorum ...
Soylede dusunuyorum hamileyken bunlari yasiyorum bunda da bir hayir vardir ama iste nasil yol alacagim ah bir bilebilsem...
Tep
Tepkimi hep koydum aslinda ama hala ciddiye almiyor sanirim. Evet yipratici bu isin ustune gitmek ama sonrasi sanirim daha kolay olacak. Bitecek cunku...
Bazi gunler bende boyle dusunuyorum ve yapiyorum ama sonra kaldiramiyorum yaptiklarini. Hala benimle yasarken devam etmesini bu yazismalara
ciddiye almak isine gelmiyordur.kur yapacagi 20 lik bir kiz bulmus kizda yuz veriyorsa ondan mutlusu yoktur?
Bitebilecegini esiniz biliyor mu peki?
Esiniz bu kadar ciddiye almiyorsa ya tepkinizi az buluyor ya da o da bitsin istiyor. Tepki olarak ne yaptiniz mesela.
Hayir degil.ciddiye almak isine gelmiyordur.kur yapacagi 20 lik bir kiz bulmus kizda yuz veriyorsa ondan mutlusu yoktur.bisey daha soracam esin kizin amiri konumunda mi acaba?
Bunu yapmak istememim tek nedeni cocuklarim. Boyle yasamaktansa kit kanaat geconerek yasamayi tercih ederim bunuda yapsbilirim.
Bazi gunler bende boyle dusunuyorum ve yapiyorum ama sonra kaldiramiyorum yaptiklarini. Hala benimle yasarken devam etmesini bu yazismalara
Evet daha once dedim ayrilalim diye ama cok usteledi yok bisey vs dedi. Hatta yazismicam tamam de
Hayir degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?