lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

bence kizi ara tehtit et herkese rezil ederim diye belki korkar geri adim atar

Can'ım Rabbim yardımcın olsun,bol dua et hayırlısı neyse o olsun, hamilesin üzme kendini sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun...
Soylede dusunuyorum hamileyken bunlari yasiyorum bunda da bir hayir vardir ama iste nasil yol alacagim ah bir bilebilsem...

Ama surekli girememki cep telefonuna gelen kodla giriyor face...

Bu bile aldattığının göstergesi değil mi? Normal insan niye kodla giriş yapsın.
Hayatta ki en acı şey bide hamilesin.. Biliyorum dışardan konuşmak kolay ama.. Tanımadığı bir kızla konuşması bile hoş değil.. Siyaset ya da futbol konuşsun isterse yine de olamaz! Yazık hamile eşi var nelerin peşinde.. Bence sen kanıt bul gözünün yaşına bakma boşa ondan sonra ne halt ederse etsin. Allah sabır versin sana inşallah..

Ama surekli girememki cep telefonuna gelen kodla giriyor face...

Ya aslinda bana kalsa yazistigindan ve asildigindan eminsem bu bana yeter.

Ama sizin hep aklinizda kalacak gibi. Ya resti cekin. Ver bakacagim diye. Ya kizla konusun. Ya da sifresiyle sürekli tetikte olun diyecegim ama bunlar hep yipratici seyler iste. Bi de hamilesiniz.

Bu durumlarda iki yol var:
Ya siz ugrasirsiniz emin olmak icin.
Ya da esiniz sizi ikna etmek icin ugrasir.

Iste ben ikinciyi secerdim. Koyardim tepkimi.

Tep

Tepkimi hep koydum aslinda ama hala ciddiye almiyor sanirim. Evet yipratici bu isin ustune gitmek ama sonrasi sanirim daha kolay olacak. Bitecek cunku...

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Umarim en az hasarla atlatirim bu surece. Evet o hastane odasinda yatarken daha iyi anladim ki ben iyi olursam evlatlarimda iyi olacak ama iste olamiyorum iyi olamiyorum...

seni anlıyorum yapılanları kaldırmak ,yaptı hadi hazmediyorum demek elbette kolay değill...
iyi olman için biraz mantığını ,biraz kendine zaman vermeni,biraz oluruna bırak ,,
bunları yapmakla ne kaybedeceksin ..
sonuçta yaşadıklarını degerlendireceksinn....
çıkışın burdan geçiyor gibi düşünüyorum ...

Bazi gunler bende boyle dusunuyorum ve yapiyorum ama sonra kaldiramiyorum yaptiklarini. Hala benimle yasarken devam etmesini bu yazismalara

Tep

Tepkimi hep koydum aslinda ama hala ciddiye almiyor sanirim. Evet yipratici bu isin ustune gitmek ama sonrasi sanirim daha kolay olacak. Bitecek cunku...

Bitebilecegini esiniz biliyor mu peki?

Esiniz bu kadar ciddiye almiyorsa ya tepkinizi az buluyor ya da o da bitsin istiyor. Tepki olarak ne yaptiniz mesela.

ciddiye almak isine gelmiyordur.kur yapacagi 20 lik bir kiz bulmus kizda yuz veriyorsa ondan mutlusu yoktur.bisey daha soracam esin kizin amiri konumunda mi acaba?

Emin olmak icin neyi gormeyi bekliyorsunuz, yapmayin. O konusmalar masum olsa esiniz yazismalari sizden saklar mi? Madem yardimci oluyor kiza neden gizli sakli yazissin?

Yasamadan bilemez insan elbet. Size kolayliklar sabirlar diliyorum. Daha fazla o evde barinip kendinize iskence etmeyin.

Ne bebeginizi ne evladinizi ne de kendinizi hirpalamaya degmez. "Ya masumsa" mi diyorsunuz? Eger oyle olsa size bunu kanitlardi.

ciddiye almak isine gelmiyordur.kur yapacagi 20 lik bir kiz bulmus kizda yuz veriyorsa ondan mutlusu yoktur?

+1
Nefret ediyorum böyle adamlardan. Hamile karısı önünde üzgün dururken utanmadan mesajlaşıyor. Tez zamanda belasını bulsun hayvan herif.

Bitebilecegini esiniz biliyor mu peki?

Esiniz bu kadar ciddiye almiyorsa ya tepkinizi az buluyor ya da o da bitsin istiyor. Tepki olarak ne yaptiniz mesela.

Evet daha once dedim ayrilalim diye ama cok usteledi yok bisey vs dedi. Hatta yazismicam tamam de
ciddiye almak isine gelmiyordur.kur yapacagi 20 lik bir kiz bulmus kizda yuz veriyorsa ondan mutlusu yoktur.bisey daha soracam esin kizin amiri konumunda mi acaba?
Hayir degil.

Bunu yapmak istememim tek nedeni cocuklarim. Boyle yasamaktansa kit kanaat geconerek yasamayi tercih ederim bunuda yapsbilirim.

bakın kızımın yuvasında bize bir test uygulamışlardı
kadının olabileceği kimlikleri madde madde yazıp önem sırasına göre dizmemizi istemişti psikolog
hemen hemen tüm kadınlar ilk sıraya "anne" yi koydu
oysa psikolog bunun yanlış olduğunu ilk sırada "kadın" kimliğinin olması gerektiğini ancak bu şekilde kendimizi ve çocuklarımızı mutlu edebileceğimizi anlattı
harika bir konuşmaydı
çocuklarınız için, siz varken başkasına asılan, başkasından hoşlanan bir adamla birlikte olunca nasıl mutlu hissedeceksiniz? kendiniz o kadar mutsuzken çocuklarınızı nasıl mutlu yetiştireceksiniz? biraz daha akılları erdiğinde babalarının durumunu farketmeyecekler mi?
zaten eşiniz çocuklar uyuduktan sonra gelmiyor mu eve?

haaa, illa diyorsanız ki ben evliliğimi kurtarmak istiyorum
o zaman kendinizi değiştirmeniz lazım
siz eşinizin üstine düştükçe, 3 kere 5 kere konuştukça, yapma etme dedikçe bu evlilik düzelmez
çünkü onun avucunun içinde hatta tam ortasındasınız
eşiniz de bunu biliyor
mümkünse avucunun kenarına kayın ve ona hissettirin
yani, mesela, biraz umursamaz davranın
neşeli davranın ama ona karşı değil, hayata karşı
adam bir merak etsin ne oluyor bu kadına diye
mesela yemek yapmayın, önüne koymayın
bugün yemek yapamadım, saati de farketmemişim deyin, istersen bir yumurta kırayım deyin ama asık suratla değil
adam bi şaşırsın yani, neden umursamıyor desin
vs vs vs

bir de, bir düşünün
size aşık olduğu halinizle şu anki haliniz aynı mı?
(eminim değil)

eğer değilse, herşeyi bir kenara bırakıp özünüze dönün bence...

Bazi gunler bende boyle dusunuyorum ve yapiyorum ama sonra kaldiramiyorum yaptiklarini. Hala benimle yasarken devam etmesini bu yazismalara

Esinize haddim olmayarak o kadar sinirlendim ki.

Daha önce rahatsizlik gecirmis bi esin var. Bi de kizin. Esin bi de hamile!!! Sen de isini kullanarak kodamanlar gibi genc bi kiza sirnasmaya calis!!! Hem de esinin yaninda mesajlas.
Esiniz hic masum degil!! Hatta igrenc!!!

Konunu okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi sana birşey soylucem ama biliyorum benle arkadaşlığını bitireceksin dedi şöyle dedim ben evli bi adamı seviyorum dedi tabi bi şok oldum sonra dedim girdiğin günahın farkındamsn flan işte çok seviyorun flan birde çocuğu varmış resmini atmasin mi bana cok seviyorum kızını da kendi evladım gibi dedi öyle igrendim ki o gün insanlardan ve arkadasligimida bitirdim. Malesef böyle s..sz insanlar karaktersiz insanlar var. Allah YARDIMCINIZ olsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama aldatilmayi yutmayin lütfen. Cok zordur eminim yaşadıklarıniz

On yıllık evlilik üstüne bir de hamileyken böyle bir şeyi yaşamanız çok üzücü gerçekten. Aralarında geçen yazışmaları daha önce görmüşsünüz zaten. Eşiniz güveninizi kazanmak yerine, şifrelerini de değiştirerek konuşmaya devam etmiş. Bu durumda kızın mail adresinin şifresini öğrenmenin size ne faydası olacak? Kendinize daha fazla acı çektirmeyin, hamilesiniz, kendinizi yıpratmayın daha fazla. Bu arada eşiniz kaç yaşında, kızı gördünüz mü hiç, o kaç yaşında ? Belki kız evli olduğunu bile bilmiyordur, kızın sizden haberi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…