Sivilceli Ciltler Lütfen banada yardım edin dua edicem size:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
arkadaşlar benim yanaklarımda özellikle kulak kısmıma doğru minik minik sivilce gibi şeyler var minik kırmızılık gibi pütürlük gibi öyle bir şey nasıl geçirebilirim bıktım artık üste var alta var ortada yok orası beyaz üst alt kırmızı sanki orayı beyaza boyamışsın gibi gözüküyor her yer beyaz olsun kurtalayım şu sivilce gibi şeylerden dr gitmek istemiyorum çünkü kimisinin verdikleri azdırıyor birde kimsalar sürmek istemiyorum tabii.. daha önce bundan 1 yıl 8 ay önce zoratenin kullanmıştım yine tekrarladı ama o zamanlar yanaklarımda yoktu bunlar minik minik isilik gibi sivilceler Allah rızası için yazın bilgileriniiz dua ederim:5::43:

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Bende rouctan kullandım 1 buçuk tıl önce ve bi iki ay önce de az az sicilceler çıkınca dr bana bu ilacı verdi ve 2-3 gün içinde hepsi geçti :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende rouctan kullandım 1 buçuk tıl önce ve bi iki ay önce de az az sicilceler çıkınca dr bana bu ilacı verdi ve 2-3 gün içinde hepsi geçti :))

Hangi ilac??

Hangi ilac??

Clindoxyl ... Adetimden bir kaç gün önce çıkan sivilcelerime akşam sürüyorum iki güne birşey kalmıyor . Daha önce imex falan denedim hiiiiç fayda etmemişti . Bundan çok memnunum

Clindoxyl ... Adetimden bir kaç gün önce çıkan sivilcelerime akşam sürüyorum iki güne birşey kalmıyor . Daha önce imex falan denedim hiiiiç fayda etmemişti . Bundan çok memnunum

Bende imex sürüyorum kapatmaktan baska işe yaramıyor galiba? Peki hassas cilde işe yarar mı sivilceler yanağımda biraz leke gibi:/ sanki

Aynen bencede .. Benim de cildim hassastır ve gittiğim cildiye doktoruma çok güveniyorum. Çıkan sivilcelerimde iltihaplı değil aynı isilik gibi küçük küçüktü . Ve geçirdi ... Sen yinede doktorla yada eczaneyle görüş ama işe yarıyacağından eminim ..

Back
X