Lütfen bi akıl verin

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhba herkese
Direk konuya geçiyorum çok bilgi vermek istemiyorum kendimle alakalı ama şunu söyleyebilirim
Eşim biyerde eğitimci, aslında her alana hitap eden bi mesleği var o yüzden farklı farklı insanların işini yapar ücretli yada ücretsiz tanıdık olursa..
Nyse dün akşam annesi aradı eşimi ve telefona beni istedi konuştuk annesiyle teli kapatırken son aramslarında bi kadın ismi gördüm tanıdık fln değil bu kim dedim
Antalyadan ..... kurumdan bi tanıdık vasıtasıyla konuştuk dedi ( kadınında bi işi varmış güya bu bahsettiğim eşimin işiyle ilgili)
Ben bu kim dye sorar sormaz kadın 55 yaşında dedi, hatta akdeniz ünide hoca dedi, sonra arattım baktım hoca değil
Neyse faceden arattım çıktı kadınn resmi ama hoca filan değil orada öğrenci ama hiç 55 yaşında gibi durmuyo ve eşim nerden biliyo ki yaşını şimdi dank etti buda.
Hesap sordum tabi ya bunda ne var tanımıyorum mail atıcak işini yapcaz biticek dedi
Ama huzursuz oldum.
Akşam öyle kapandı
Bu sabah işe geldim nesaj attım dedimki benm yanımda konuşcaksın o kadınla telde, bu başladı bana laf saymaya
Evet sizce?

Siz sinirlenip sorunca 50 55 yaşında kadın ne işim olabilir falan mı dedi sizi rahatlatmak için,benim aklıma öyle geldi kötü düşünmedim nedense.
Benim yanımda konuş falan dediginiz için de belki gereksiz kıskançlık olarak görmüştür.
Bence uzatmayın tatsızlığı ama tabi ki şüpheleniyorsanız illa ki ortaya çıkar biraz daha bekleyin,takip edin.
Zaten siz önceden söylemişsiniz yani öyle birşey olsa bile kadına haber verip sizin yanınızda düzgünce konuşabilir

Siz sinirlenip sorunca 50 55 yaşında kadın ne işim olabilir falan mı dedi sizi rahatlatmak için,benim aklıma öyle geldi kötü düşünmedim nedense.
Benim yanımda konuş falan dediginiz için de belki gereksiz kıskançlık olarak görmüştür.
Bence uzatmayın tatsızlığı ama tabi ki şüpheleniyorsanız illa ki ortaya çıkar biraz daha bekleyin,takip edin.
Zaten siz önceden söylemişsiniz yani öyle birşey olsa bile kadına haber verip sizin yanınızda düzgünce konuşabilir
Yani bilmiyorum bide hemen kaydetmiş telefonuna

Çok basit bişeyden sorum çıkarmışsınız gibi geldi bana. Siz darlayınca 50 yaşında kadın ne işim olur demiştir. Belkide o yaşta bile değildir. Çok darlamayın adamları ya.

Merhba herkese
Direk konuya geçiyorum çok bilgi vermek istemiyorum kendimle alakalı ama şunu söyleyebilirim
Eşim biyerde eğitimci, aslında her alana hitap eden bi mesleği var o yüzden farklı farklı insanların işini yapar ücretli yada ücretsiz tanıdık olursa..
Nyse dün akşam annesi aradı eşimi ve telefona beni istedi konuştuk annesiyle teli kapatırken son aramslarında bi kadın ismi gördüm tanıdık fln değil bu kim dedim
Antalyadan ..... kurumdan bi tanıdık vasıtasıyla konuştuk dedi ( kadınında bi işi varmış güya bu bahsettiğim eşimin işiyle ilgili)
Ben bu kim dye sorar sormaz kadın 55 yaşında dedi, hatta akdeniz ünide hoca dedi, sonra arattım baktım hoca değil
Neyse faceden arattım çıktı kadınn resmi ama hoca filan değil orada öğrenci ama hiç 55 yaşında gibi durmuyo ve eşim nerden biliyo ki yaşını şimdi dank etti buda.
Hesap sordum tabi ya bunda ne var tanımıyorum mail atıcak işini yapcaz biticek dedi
Ama huzursuz oldum.
Akşam öyle kapandı
Bu sabah işe geldim nesaj attım dedimki benm yanımda konuşcaksın o kadınla telde, bu başladı bana laf saymaya
Evet sizce?
[/Q
Bence gerçek bir kanıtın ol adan bu tip çıkışlar yapma gerçekten iş nedeniyle görüşüyorlar sen kötü duruma düşersin. Benn olsam hemen sormak yerine çaktırmadan takipte kalırdım bu konuşmaların devamı gelecek mi kadın başka bir yerden çıkacak mı vs diye. Çünkü bir şey varsa sürekliliği de olur. Muhakkak yakalarsın bir daha

Neden huzursuz oluyorsunuz adamin isini biliyorsunuz. Kadin 50 yaşında olmasa ne olacak. Benim esim mahkeme üyesi mesela sürekli birileri arar. Bilirkişisi, bisey sormak için telefonu kayitli olmayanlar yani isi gereği ne yapacaksınız başında mi duracaksınız is yerinde. Mesela yazn izindeyken aradi biri kadin bilirkişi mahkemede misniz geldiğimde uğrayacam dedi. Her an yanımda konuşamaz ki, is alaninda neden sikiyrosunuz

Konu aslında basit duruyor sanki yoktan nem kapmışsınız gibi. Ya sizde kronik bir güvensizlik var, sürekli arıza çıkardığınız için eşiniz “a” demenizle açıklama yapmaya başlıyor ya da “kadınlar hisseder” yani hissetmişsiniz halinden tavrndan.. bunu burdan bilemeyiz tabiki. Bence takibe alın ciddi ciddi yakından ve her ne yaparsa yapsın salağa yatın ki yakalayın. Şuan hayatta yakalanmayacak, çünkü öyle bi durum varsa kadını bile ayarlar sizi uyutur. Siz güzelce sabredin salağa yatın arkadan arkadan araştırın tel şifresini öğrenin mesela ama elinize telefonunu alınca “canım şunu bi açsana neydi” diye geri verin. Gece falan bakın kimle konuşmuş ne yapmış kredi kartlarını falan takip edin mailini. Mutlaka açık verecek ama siz gözüm üzerinde baskısı oluşturursanız açık maçık vermez

Şu benim yanımda konuşacaksın cümlesi de beni benden alıyor .şüphen varsa zaten ayrılırsın biter ,şüphen yoksa da böyle bir şeye zaten gerek yok .bazen şu adamlara da acıyorum ,

Telefonuna kadın kaydetti diye olay çıkarmanız, hemen yanınızda aratmanızı çok saçma buldum.

Bu adam sırf erkek içinde mi çalışıyor, hiç mi kadın görmüyor konuşmuyor.. ki iş içinmiş neden bu kdr güvensizlik?bide kaydetmiş demişsiniz neden kaydetmesin ki iş nedeniyle tanışmışlar ve belli ki ortak bir konu var..

bence siz bu adamı odaya kapatın, aman pencereden de bakmasın, mazallah göz koyan filan olur..

Ben kendimden yola çıkarak söyleyeyim
Is sebebi ile telefonumda çok fazla insanın telefonu var. Şimdi eşim telefonu alıp eline bana bu kim dese ben de kötü hissederim biraz suçlamış gibi olmus.
Sanırım ona kızmış biraz

Madem farklı farklı insanlara iş yapıyor, iş yaptığı her insanı tanımanız mümkün mü ya da iş yaptığı herkesin erkek olması mümkün mü? Telefonda kadınlarla ya da erkeklerle konuşması, hayatınızda olağan bir durum değil mi? Adamın işi gereğiymiş sonuçta.
Eşiniz güvenilir bir adam değilse, daha önce vukuatı olduysa, bunu böyle konuştuğu her kadının hesabını sorarak çözemezsiniz ki.

Merhba herkese
Ama huzursuz oldum.
Akşam öyle kapandı
Evet sizce?

Şu yaptığınız o kadar çirkin bir hareket ki....

adam başına geleceği bildiğinden sallayıvermiş 55 yaşında diye..
yazık.
Aslında adama yazık değilde ısrarla evli kalan konu sahibine yazık. Güvenmemekte haklı ama çözümü telefonla benim yanımda konuşacaksın demek değil tâbi, asıl çözümü göz ardı edip böyle kendini de küçük düşürüyor.

Merhba herkese
Ama huzursuz oldum.
Akşam öyle kapandı
Evet sizce?
Tebrikler akşama kadar senaryoyu yazarlar şimdi keşke söylemeden aratsaydınız

yani şöyle konularına bi baktımda sanki fazla paranoyak kıskançsın herşeyin altında bişey arar gibisin eşinde bunalmış bu durumdan gibi.. bu tavrından dolayı da sürekli kavga ediyosunuz.. adamı biraz rahat bırak yanlız kalırsın bu gidişle..

Back
X