Lütfen bi akıl verin

Ben bu kim dye sorar sormaz kadın 55 yaşında dedi, hatta akdeniz ünide hoca dedi, sonra arattım baktım hoca değil
Neyse faceden arattım çıktı kadınn resmi ama hoca filan değil orada öğrenci ama hiç 55 yaşında gibi durmuyo ve eşim nerden biliyo ki yaşını şimdi dank etti buda.
Hesap sordum tabi ya bunda ne var tanımıyorum mail atıcak işini yapcaz biticek dedi
Ogrenci ama hoca dedi. Sadece bu kısım sıkıntılı yoksa bir kadınla konuşmasi degil. Nedenini sormak size kalmis. Belki mantıklı bir açıklaması vardır.

Bir de merak ediyorum senin yaninda konustu mu, karim burada ona göre konuşalım mi diyecek. Her hareketini çocukmuş gibi kontrol etmeyin. Bir sey yapacak olan her türlü yapar. Akli verdim gidiyorum.

neden telefonuna kaydetmesin ki adıyla ? belli bir sürekliliği olacaktır işin, tanımak için kaydetmiştir. ayrıca iş icabı görüştüğü her kişiyi tanıyamazsınız elbette, neden sürekli gözünüzde telefonunda ?

Merhba herkese
Direk konuya geçiyorum çok bilgi vermek istemiyorum kendimle alakalı ama şunu söyleyebilirim
Eşim biyerde eğitimci, aslında her alana hitap eden bi mesleği var o yüzden farklı farklı insanların işini yapar ücretli yada ücretsiz tanıdık olursa..
Nyse dün akşam annesi aradı eşimi ve telefona beni istedi konuştuk annesiyle teli kapatırken son aramslarında bi kadın ismi gördüm tanıdık fln değil bu kim dedim
Antalyadan ..... kurumdan bi tanıdık vasıtasıyla konuştuk dedi ( kadınında bi işi varmış güya bu bahsettiğim eşimin işiyle ilgili)
Ben bu kim dye sorar sormaz kadın 55 yaşında dedi, hatta akdeniz ünide hoca dedi, sonra arattım baktım hoca değil
Neyse faceden arattım çıktı kadınn resmi ama hoca filan değil orada öğrenci ama hiç 55 yaşında gibi durmuyo ve eşim nerden biliyo ki yaşını şimdi dank etti buda.
Hesap sordum tabi ya bunda ne var tanımıyorum mail atıcak işini yapcaz biticek dedi
Ama huzursuz oldum.
Akşam öyle kapandı
Bu sabah işe geldim nesaj attım dedimki benm yanımda konuşcaksın o kadınla telde, bu başladı bana laf saymaya
Evet sizce?
Benim yanımda konuş falan çok gereksiz olmuş ya eğer suphelendiyseniz sessizce caktirmadan takip edersiniz. Kendinizi küçük düşürecek şeyler yapmayın. Eğer kıskanç bir yapınız varsa olayı uzatmayn diye 55 yaşında diye sallamıştır.

Aslında adama yazık değilde ısrarla evli kalan konu sahibine yazık. Güvenmemekte haklı ama çözümü telefonla benim yanımda konuşacaksın demek değil tâbi, asıl çözümü göz ardı edip böyle kendini de küçük düşürüyor.

adam vukuatlı mı?
hatırlamadım ben konu sahibesini..
öyleyse kendine eziyet evet.

Mrhba cevaplayamadım yazdıklarınızı kusura bakmayın ama okudum hepsini.
Son gelişmeyi yazıcam size eşim dün brz geç geldi ve uyudu telefonuna bakmak istiyodum ne zamandır gece bakmadım uyudum sabah erkenden kalkıp baktım mesajlarda birşey yoktu
Aramalara baktım bu bahsettiğim kadın dün 22:30 gibi aramış.
Evet hiçbirşey söylemedim işe geldim ama zor tutuyorum kendimi madem işle ilgili o saatte neden aramış? Arama cevapsızdı eşim geri dönmemiş belkide uyandığında dönecek

Ya ne araması aldım işte her ihtimale karşı ne olduğu belli değil bişey değil şu an neden arayayım
Hangi ihtimal o?
Kocanızla konuşuyormuş, mesajlamaya ihtiyaçları yok bu yüzden.
Kocanızın telefonuna kaydedici program yüklerseniz belki bir şeyler elde edersiniz.

Eşiniz ne iş yapıyor 22.30 da ile ilgili görüşmeler yapıyor mu normalde.

Ortada bir şey yok iş içindir ok diyin susun takipte kalın bir şey elle tutulur olursa gizli bi mesaj ya da farklı bisey ozaman konuşturun adamı telefonda yaninizda

Back
X