Lütfen bi akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vvbhg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
79
24
3
28
Eylül ayından umutluydum Hazirandan beri yumurtlama günlerimi takip ediyordum ama bu ayda olmadı regl oldum. Anlamadığım şey şu yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa benim hep geç oluyor adetim. Ya da yaptığım Ovülasyon testlerinde pik çıktığı günler yumurtlama günüm değil. O pikten dört beş gün sonrasını da değerlendirmem gerekiyor galiba.

Aynı zamanda hashimato hastasıyım haziranda tsh değerim normaldi. İlaç kullanmıyorum. Takviye olarak ne kullanabilirim yumurta kalitesi için. Pholicaps ve inofolic combiyi araştırıyorum. Neden hiç çift çizgi göremediğimi anlamıyorum. Ne kimyasal ne dış gebelik geçirmedim. Hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım

Herkes 14 gün sonra olacak diye birşey yok birde pik çıkan günü değil de çatladığı günü baz alın 14-17 gün sonra olması normal

Herkes 14 gün sonra olacak diye birşey yok birde pik çıkan günü değil de çatladığı günü baz alın 14-17 gün sonra olması normal
Çok teşekkürler sizin çocuğunuz var mı? Kullandığınız bir takviye var mı ?

Çok teşekkürler sizin çocuğunuz var mı? Kullandığınız bir takviye var mı ?
Benim çocuğum yok bir kez düşük ve kürtaj oldu nisanda o zaman hemen hamile kalmıştım hazirandan beri de deniyoruz tekrar hamile kaldığım ay da C life ballı bitkisel macun var onu kullanmıştım baya iyi gelmişti o yine kullanacağım inşallah

Hiç o tarz bi macun kullanmadım şans vermeli miyim acaba Allah gönlünüze göre versin inşallah

Ben de yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyirum sanırım. birkaç aydir yumurtlama akıntısıyla takip ediyirum geldikten 11 yada 12 gün sonra adet oluyorum adet döngüm kısaldı zaten 24 en kadar düştü emin olmak için ovulasyon testi sipariş verdim bu ay denicem adet olana kadar. yumurta ve rahim kalitesi için de iki hamileliğimde hayıt suyu kullanmıştım şimdi yine ara ara kullanıyorum

Hiç o tarz bi macun kullanmadım şans vermeli miyim acaba Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bence hayıt bal çörek otu çok iyi geliyor içinde de bunlar var zaten aynı marka olmak zorunda değil tabiki ama bu içerikte şeyler doğal ve iyi gelir diye düşünüyorum tabi tıbbi tedavi yerine geçmez

Herkesin yumurtlama gunu ayni degil cnm banada iki adet arasi tam ortadaki gun dedi kizlar oysa ben adetten hemen sonra yumurtlamismrgl bitince ertesi gunden dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…