• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bi akil verin!

Geçmiş olsun arkadaşım.
Öncelikle bir sadaka vermelisin bence, ucuz atlatmışsın.
Tam olarak böyle değil ama bu tarz bir girdaba ben de düştüm.
Önce ağlıdım, zırladım, çok yalnızım diye haykırdım filan ama rahatlayınca oooooh be dedim.
Kendine oyalanacak birşeyler bul kurs vs. Yeni insanlarla tanışacağın ortamlara gir. İş değişikliği, mümkünse yüksek lisans filan gibi (eğitim aklıma geldi de :)) yani ben yaptıklarımdan örnek veriyorum.
Beslenmene çok dikkat et, spor yap, alışveriş yap, kitap oku.

Sonra bir bakmışsın oooooh beee, hayat ne güzelmiş. Bak çevrende artık yeni insanlar, hatta yeni adaylar bile var :1:
İnanki daha önce neden yapmadım diye üzüleceksin.

Geçmiş olsun :34::34:

Çok sağolun. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ne kadar zmanda toparlandınız peki?

Çok sağolun. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ne kadar zmanda toparlandınız peki?

Canım benim durumum biraz fazla karışıktı ve ailem burda değil. O yüzden benimki biraz daha sancılı ve uzun geçti. 2-3 ay depresif gezdim ama benim korkmam gereken şeyler vardı. Şöyle söyleyim, dönmezsen öldürürüm gibi tehditler bile aldım. :53: Kolumdan tutup da, şimdi nikah kıydırmaya gidiyoruz diye hırpaladığı da oldu :53:

O yüzden önce adreslerimi değiştirdim, evimi taşıdım.
İlk günler dışarı da çıkmayınca duvarlar üstüme üstüme geldi, günlerce aralıksız ağladım, kimseye derdimi anlatamadım. Aileme durumu anlatmaktan korktum, zira babamın kalp rahatsızlığı var :50:

Velhasıl kendi başıma olduğum için biraz uzun geçti. Ama eğer düşünmemeyi öğrenir ve mantıklı bir karar verdiğini kabul edersen inan 1 ay bile çekmezsin. Uzun süre tekrar edilen bir alışkanlığı yitirmek için 20 gün geçmesi gerekiyormuş :1:
Bu süreçte kendine muhakkak oyalanacak bir şeyler bul. Düşünmeye fırsatın olmasın :34:

Canım benim durumum biraz fazla karışıktı ve ailem burda değil. O yüzden benimki biraz daha sancılı ve uzun geçti. 2-3 ay depresif gezdim ama benim korkmam gereken şeyler vardı. Şöyle söyleyim, dönmezsen öldürürüm gibi tehditler bile aldım. :53: Kolumdan tutup da, şimdi nikah kıydırmaya gidiyoruz diye hırpaladığı da oldu :53:

O yüzden önce adreslerimi değiştirdim, evimi taşıdım.
İlk günler dışarı da çıkmayınca duvarlar üstüme üstüme geldi, günlerce aralıksız ağladım, kimseye derdimi anlatamadım. Aileme durumu anlatmaktan korktum, zira babamın kalp rahatsızlığı var :50:

Velhasıl kendi başıma olduğum için biraz uzun geçti. Ama eğer düşünmemeyi öğrenir ve mantıklı bir karar verdiğini kabul edersen inan 1 ay bile çekmezsin. Uzun süre tekrar edilen bir alışkanlığı yitirmek için 20 gün geçmesi gerekiyormuş :1:
Bu süreçte kendine muhakkak oyalanacak bir şeyler bul. Düşünmeye fırsatın olmasın :34:

Demek yeriiye kaldı 17 gün:) Sizin durumunuz daha da zormuş ya. Siz 2-3 ay diyorsanız ben ayıp ederim yani çok abartırsam:) Ben de yeni hobi edinmek istiyorum ama ne istediğimi henüz bilmiyorum:) Belki de spora yazılırım. Aslında tiyatroyla ilgileniyorum onunla alakalı kurslara bakıyorum fakat oldukça tuzlu fiyatlar:(

Aman sende boşver allah aşkına ailen hakkında ileri konuşurken ayrılacaktin...karaktersizmis haa parasini istesin borcmus ama o ne öyle getir. .saygısız biriyle gelecek filan düşünmemelisin..yarın evlenince cok rahat oluyorlar eğer müsade edersen tepene çıkarlar. .üzülme iyi olmuş teşekür etmelisin ona

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Demek yeriiye kaldı 17 gün:) Sizin durumunuz daha da zormuş ya. Siz 2-3 ay diyorsanız ben ayıp ederim yani çok abartırsam:) Ben de yeni hobi edinmek istiyorum ama ne istediğimi henüz bilmiyorum:) Belki de spora yazılırım. Aslında tiyatroyla ilgileniyorum onunla alakalı kurslara bakıyorum fakat oldukça tuzlu fiyatlar:(

Ohhh ya, bak ne güzel yazmışsın canım :16:
Bu bile geçmeye başladığını gösterir. Tatlım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım şehirde B.Belediyesinin çok güzel kurs merkezleri var. Müzikten tiyatroya, dile kadar. Orda da olabilir, bi araştır istersen. Ücretsiz ..

Sonra sporu da şöyle yapıyorum. Evimin önünde çok uzun bir park var, boydan boya koştuğumda en az 1 saat sürüyor. Artık geri dönüşü sen düşün :9:
Bu tarz basit çözümlerle halledebilirsin. Hem dışarıda temiz havada, insanları gözlemleyerek ooooh mis. :16:

İnan ki hayat çok güzel, 17 güncük kalmış zaten bak :1::34:

Ohhh ya, bak ne güzel yazmışsın canım :16:
Bu bile geçmeye başladığını gösterir. Tatlım hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım şehirde B.Belediyesinin çok güzel kurs merkezleri var. Müzikten tiyatroya, dile kadar. Orda da olabilir, bi araştır istersen. Ücretsiz ..

Sonra sporu da şöyle yapıyorum. Evimin önünde çok uzun bir park var, boydan boya koştuğumda en az 1 saat sürüyor. Artık geri dönüşü sen düşün :9:
Bu tarz basit çözümlerle halledebilirsin. Hem dışarıda temiz havada, insanları gözlemleyerek ooooh mis. :16:

İnan ki hayat çok güzel, 17 güncük kalmış zaten bak :1::34:

Yazdıklarınız o kadar umut verdi ki anlatamam...Kötü oldukça size yazsam sıkılmazsınız umarım benden:1:

Yazdıklarınız o kadar umut verdi ki anlatamam...Kötü oldukça size yazsam sıkılmazsınız umarım benden:1:

Estağfirullah, hiç olur mu öyle şey :34:
Memnun bile olurum canım, faydam olursa ne mutlu bana.
Aynı yollardan geçtim, stresini anlıyorum.

Şuan çok şükür özgüvenimi topladım, daha bakımlı, daha düzenli, daha başarılı bi insan olduğumu bile düşünüyorum :34:
Arkadaş olarak ekliyorum madem :16:

Back
X