• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bi akil verin!

Çok üzüldüm cowgirl, saygısızlık tahammül edemeyeceğim bir şey bana sorarsan bitmesi iyi olmuş çünkü ilişkinin temel taşı aşk değil saygıdır. Devam ettiren ayakta tutan odur. Sen de bunca zaman görmezden geldiğin için bu kadar sürmüş anlaşılan. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum, en çok da her şeye göz yumup taviz verip fedakarlık yapıp yine terk edilen olunca koyuyor insana.
Ben de benzer bir durum yaşamıştım, hatalarını görüyorsun, ayrılmak geliyor aklına, kızıyorsun kendine sonra bir bakmışsın o ayrılmış. :19:
Unutursun zamanla, geçmeyecek acı yoktur :29:

Öyle güzel anlatmışsın ki. Tam olarak hissettiğim bu. İnsanın canı acıyor yani...

ilk birliktelik..ilk sevgi..
benzer bi psikolojideyiz.ama yıılar sana onun değmediğini her hatırlattığında,,,içinden inkar ediyorsunya....hayır seviyorum oda beni seviyor diye..

her affettiğinde daha bi yüz buluyorya...üstüne verdiği parayıda yüzsüzce istiyorsa...Senin unutmak için çok sebebin var.
Üzülerek onu değerli kılma..ne hali varsa görsün!

Aynen öyle. İşte bi bakıyorum çok iyiyim kurtuldum diyorum, bi bakıyorum depresyonun doruklarındayım:(

anlıyorum.. bu çok doğal...
ama siz kendinize telkin verdikçe sabır çektikçe zamanla git gide azalıyor.
üzüntünüzü yaşayın fakat telkinlerinizi de yapın.
yaptığınız doğrunun nedenlerini unutmayın.
ve önemli olan sondur, önemli olan doğrun olandır.
içim soğuduktan sonra değişimime bakıp iyi ki deyip teşekkür etme ihtiyacı da hissettiğim olmuştur benim. bende ki tek izi bu, umursamam bunun dışında. her acı bir şey katar insana.
umarım kısa sürede daha iyi olursunuz :)

Çok haklısınız. Umarım dediğiniz gibi kısa sürede düzelirim. Çok çok sağolun

Adamin adamligi ayrilirken belli olurmus derler...
Borc verdigi parayi bile isteyecek kadar kuculmus, aklinca canini yakmak istemis...
Sikma canini sen, bitmesi gerekeni zorlamak asil mantiksiz olan, daha fazla zaman kaybetmemissin iste...
Basta acitacak ama gececek, merak etme:34:

Heexee çok teşekkür ediyorum:) Gerçekten öyle, hep tartışmalarda falan anlaşılıyor karşıdakinin nasıl biri olduğu. Ders aldım ben de artık

:53::53: Şoktayım. Daha geçen gün açtığın konuyu hatırladım da.Ne diyeyim bilemedim valla.:50:

Ailen ve saygısızlık mı ? Hiiiç üzülme canım.Sadrazam torunu sanki mübarek.Böyle adamla gelecek kurulmaz.:31:

Çık dışarı,gez dolaş.Arkadaşlarına vakit ayır.Hobiler edin,kitap oku ama aşk romanı değil.:45:

Ben de 1.5 yıl önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim.Saygısız,işsiz,hırtonun tekiydi...İyi ki de bitmiş.Zaman geçtikçe hepten azıttı.

İyi ki bırakmışım.1 ay içinde hayatımda hiç yer edinmemiş birinden farksızdı.3 ay sonra da sevgilim çıktı karşıma zaten.:nazar:

Boşver.Olmuyor böyleleriyle.Emeğine,zamanına yazık.

Sevdalinka sana cevap yazmıştım ama görünmüğyor anlamadım:/ Yazdıkların bana da baya umut oldu demiştim. Çünkü henüz düşüncem sanki başka biri olamayacakmış gibi. Canlı örnekleri görmek iyi geliyor. Bu arada bi de facebooktan engellemişti beni ve onu kaldırmış şimdi falan. Öyle kendince bi şeyler yapıyor ama anlamış değilim

Sevdalinka sana cevap yazmıştım ama görünmüğyor anlamadım:/ Yazdıkların bana da baya umut oldu demiştim. Çünkü henüz düşüncem sanki başka biri olamayacakmış gibi. Canlı örnekleri görmek iyi geliyor. Bu arada bi de facebooktan engellemişti beni ve onu kaldırmış şimdi falan. Öyle kendince bi şeyler yapıyor ama anlamış değilim

Ya kesinlikle arayacak seni.Öfkeyle yaptı ama kafa illa dank edecek.:7: Bu süreçte senin tavrın önemli ve bu adam değişir mi ? Benim ex 2 yıl boyunca değişmemişti ve ne değişeceğine inancım ne de değiştirmeye gücüm kalmıştı.Kendine bu soruları sor,onu en iyi sen tanırsın.

Ya kesinlikle arayacak seni.Öfkeyle yaptı ama kafa illa dank edecek.:7: Bu süreçte senin tavrın önemli ve bu adam değişir mi ? Benim ex 2 yıl boyunca değişmemişti ve ne değişeceğine inancım ne de değiştirmeye gücüm kalmıştı.Kendine bu soruları sor,onu en iyi sen tanırsın.

Bilmem ki yaa... Baya mesaj attı işte yok şöyle yaptın ondan senle olamam bundan olamam vs vs. Tamam ben de istemiyorum zaten diyorum, hala ama işte sen şöyle dedin böyle kırdın falan devam ediyor. Çok zormuş ama ya, aşk acısı yaşayanları takmıyordum pek ama yaşayınca gördüm:( Benim de değiştirmeye çalışmaya hiç gücüm yok.

Bilmem ki yaa... Baya mesaj attı işte yok şöyle yaptın ondan senle olamam bundan olamam vs vs. Tamam ben de istemiyorum zaten diyorum, hala ama işte sen şöyle dedin böyle kırdın falan devam ediyor. Çok zormuş ama ya, aşk acısı yaşayanları takmıyordum pek ama yaşayınca gördüm:( Benim de değiştirmeye çalışmaya hiç gücüm yok.

Seni suçlamaya devam ediyor yani.:26::6: Bu süreç 15-20 gün sürer. Bazen arar,bazen mesaj atar,ihaleyi senin üstüne yıkmaya çalışır.Sen bence bu süre zarfında eğer yapabilirsen hiç cevap verme.Sen cevap verdikçe ona cevap hakkı doğacak çünkü.Sen sustukça hakaretler artacak ama duracak bir süre sonra.Ama sana şunu diyebilirim ki,şimdi bitmese bu saygısızlık yüzünden ilerde bir yerde patlak verecek.Tecrübeyle sabit.

Seni suçlamaya devam ediyor yani.:26::6: Bu süreç 15-20 gün sürer. Bazen arar,bazen mesaj atar,ihaleyi senin üstüne yıkmaya çalışır.Sen bence bu süre zarfında eğer yapabilirsen hiç cevap verme.Sen cevap verdikçe ona cevap hakkı doğacak çünkü.Sen sustukça hakaretler artacak ama duracak bir süre sonra.Ama sana şunu diyebilirim ki,şimdi bitmese bu saygısızlık yüzünden ilerde bir yerde patlak verecek.Tecrübeyle sabit.

Beni suçladıkça dayanamayıp yazıyorum çünkü hatalı değilim yaa...Hem hatalı bile olsam onun yaptıklarının yanında bir şey değil sonuçta. Aman ne bileyim. Doğru diyorsun. Gerçi en son düzgün bi mesaj attım ikimiz de iyi insanlarız ama uygun değilmişiz diye. o da tamam sorun yok aynı şeyi düşünüyorsak demiş:44: Zaten öncesinde de ısrar etmedim ki barışalım falan diye. Sanırım o öyle anlamış. Neyse o da bir daha mesaj atmaz gibi geliyor. Ben de kendime yeni uğraşlar bulsam iyi olucak bu süreçte

İmkanın varsa hattını değiştir , telefonndan engelle mesaj falan atamasın facebooktan falan da engelle .

Beni suçladıkça dayanamayıp yazıyorum çünkü hatalı değilim yaa...Hem hatalı bile olsam onun yaptıklarının yanında bir şey değil sonuçta. Aman ne bileyim. Doğru diyorsun. Gerçi en son düzgün bi mesaj attım ikimiz de iyi insanlarız ama uygun değilmişiz diye. o da tamam sorun yok aynı şeyi düşünüyorsak demiş:44: Zaten öncesinde de ısrar etmedim ki barışalım falan diye. Sanırım o öyle anlamış. Neyse o da bir daha mesaj atmaz gibi geliyor. Ben de kendime yeni uğraşlar bulsam iyi olucak bu süreçte

Kesinlikle.Önümüz de yaz,bol bol gez.

Hakkında hayırlısı,Allah tez zamanda gönlünü feraha çıkarsın.:16:

ailem hakkında çirkince konuşabilen birinin arkasından asla üzülmezdim ben.. kim oluyor ki böyle konuşabiliyor. bu nasıl bir karakter? aslında sizden parayı istemekle karakterini, nasıl çirkefleşip çirkinleşebileceğini ortaya koymuş. saygısız bir insanla olmaz! hayatı kendinize zindan ederdiniz. neden daha iyisini haketmeyesiniz ki? ben bundan daha iyisini hakediyorum diye düşünün.

İmkanın varsa hattını değiştir , telefonndan engelle mesaj falan atamasın facebooktan falan da engelle .

Facebooktan kendisi engellemişti. Sohbet listemde sabah görünce üstüne tıkladım baktım kaldırmış engeli. Bi değişik... Telefondan engelleyebilirim ama parası için zaten mesaj falan atmam gerekecek yatırınca gönderdim diye. Zaten bir daha arayacağını sanmam. Ne yazık ki içten içe arasın istiyorum:(

Terbiyesiz biriymiş inan bitirmen iyi olmuş çok bile dayanmışsın.
Aile değer verdiğim kutsal bir şeydir bu insanlar nasıl cesaret buluyor kendinde?

LG-P710 Tapatalk

ailem hakkında çirkince konuşabilen birinin arkasından asla üzülmezdim ben.. kim oluyor ki böyle konuşabiliyor. bu nasıl bir karakter? aslında sizden parayı istemekle karakterini, nasıl çirkefleşip çirkinleşebileceğini ortaya koymuş. saygısız bir insanla olmaz! hayatı kendinize zindan ederdiniz. neden daha iyisini haketmeyesiniz ki? ben bundan daha iyisini hakediyorum diye düşünün.

İşte sıkıntı şu ki o konuda onu yanlış anladığımı söylüyor. Hakaret falan etmedi zaten, ben üslubunu yanlış buldum. Ama o ne kastettiğini falan açıkladı. Öyle olunca zaman zaman kendimi de suçlu hissediyorum ama ayrılmak istemesi zaten yeterince sevmediğini kanıtladı sanırım. Ve sonrasında yaptıkları.

Terbiyesiz biriymiş inan bitirmen iyi olmuş çok bile dayanmışsın.
Aile değer verdiğim kutsal bir şeydir bu insanlar nasıl cesaret buluyor kendinde?

LG-P710 Tapatalk

Yani dediğim gibi ortada bir hakaret yoktu ama üslubundan ben rahatsız oldum belirttim. o da yanlış anlıyorsun diyip açıkladı ama ben taktım kafaya. sanırım birkaç kırıcı söz de ben etmişim, konu onların bir aile dostlarıyla ilgiliydi. ben o adam babamın tırnağı edemez demişim, bu yüzden ayrılmış benden. Ne olursa olsun 3. bir şahıs için ayrılınır mı? Hem o babamla ilgili ters konuştuğunu düşündüğüm için böyle davrandım, dediğim gibi babam ve aile dostları arasında bir iş ayarlamaya çalıştık, fakat onlar görüşemeden biz birbirimize girdik. O babama paragöz muamelesi yaptı diye düşündüm, o tanıdığınız babamın tırnağı edemez dedim vs vs...

Canımm, 4 yıllık ilişkinin bittiğini kabullenmek tabi ki kolay değil. Ama sorduğun sorunun cevabı çok net "geçecek!".. Benim 6. yılında olduğum bir ilişkim var. Kendim bizzat yaşamadım bunları.. Ama en yakın arkadaşım, yani kardeş kadar yakınım olan biri yaşadı ve her aşmasında yanında olduğundan çok iyi anlıyorum seni. Çünkü onunüzüntülerine dayanamayıp onunla ağlamışlığım var diyebilirim...

Senin durumunda olduğu gibi o da ilişkisinde alttan alan taraftı hep, tabiri caizse ayakları yere basmıyordu. Sonunda ortada hiç ama hiçbir sebep yokken terkedildi. Aniden , herşey güzel derken hem de... Daha dün seni seviyorum diyen insan ertesi gün seni artık sevmiyorum diyebildi..

Arkadaşım büyük bir boşluğa düştü... Önceki kırgınlıkları sebebiyle de bitti dedi, bir daha benim hayatım asla eskisi gibi olmicak ben onu unutamıyorum, unutamicam. Kimseyi sevemicem vs... Görüşmek isteyen hiçkimseyi istemedi. Zorumla görüştüğü kişilerin yanından da ağlayarak döndü hatta olmuyo diye.
Bu süreçte ona çok kızdım, çünkü o insan onun bir damla göz yaşını bile hak etmiyordu... Neyse aradan biraz zaman geçti ve şimdi 7. ayında olduğu bir ilişkisi var. Tesadüf eseri çıktı karşısına o insan ve çok güzel bir ilişkileri var, hatta söz yapacaklar bir kaç durum var sevgilisinin işi ile ilgili. duruma göre tarih ayarlayacaklar falan..

Sana demem o kii. Hiçbirşey bitmedi ve sen çok güçlüsün! Aslında seni kendinden kurtararak sana iyilik yapmış o insan. Böyle ailene dahi saygısı olmayan bir insanla çok başın ağrırdı. Ki ayrıldıktan sonra kişiliksizliğini iyice göstermiş. Bu onun gerçek yüzü.. Ve sen çok şükür ki bunu gördün.. Emin ol karşısına gerçekten mutlu olabileceğin, hayatında olmayı gerçekten hak edecek biri çıkacak.

Sadece biraz zamana ihtiyacın var hepsi o canım... O enin gözyaşlarını hak etmiyor, hem de hiç.. Sadece sabret ve güzel günlerin gelişini izle olur mu...

Canımm, 4 yıllık ilişkinin bittiğini kabullenmek tabi ki kolay değil. Ama sorduğun sorunun cevabı çok net "geçecek!".. Benim 6. yılında olduğum bir ilişkim var. Kendim bizzat yaşamadım bunları.. Ama en yakın arkadaşım, yani kardeş kadar yakınım olan biri yaşadı ve her aşmasında yanında olduğundan çok iyi anlıyorum seni. Çünkü onunüzüntülerine dayanamayıp onunla ağlamışlığım var diyebilirim...

Senin durumunda olduğu gibi o da ilişkisinde alttan alan taraftı hep, tabiri caizse ayakları yere basmıyordu. Sonunda ortada hiç ama hiçbir sebep yokken terkedildi. Aniden , herşey güzel derken hem de... Daha dün seni seviyorum diyen insan ertesi gün seni artık sevmiyorum diyebildi..

Arkadaşım büyük bir boşluğa düştü... Önceki kırgınlıkları sebebiyle de bitti dedi, bir daha benim hayatım asla eskisi gibi olmicak ben onu unutamıyorum, unutamicam. Kimseyi sevemicem vs... Görüşmek isteyen hiçkimseyi istemedi. Zorumla görüştüğü kişilerin yanından da ağlayarak döndü hatta olmuyo diye.
Bu süreçte ona çok kızdım, çünkü o insan onun bir damla göz yaşını bile hak etmiyordu... Neyse aradan biraz zaman geçti ve şimdi 7. ayında olduğu bir ilişkisi var. Tesadüf eseri çıktı karşısına o insan ve çok güzel bir ilişkileri var, hatta söz yapacaklar bir kaç durum var sevgilisinin işi ile ilgili. duruma göre tarih ayarlayacaklar falan..

Sana demem o kii. Hiçbirşey bitmedi ve sen çok güçlüsün! Aslında seni kendinden kurtararak sana iyilik yapmış o insan. Böyle ailene dahi saygısı olmayan bir insanla çok başın ağrırdı. Ki ayrıldıktan sonra kişiliksizliğini iyice göstermiş. Bu onun gerçek yüzü.. Ve sen çok şükür ki bunu gördün.. Emin ol karşısına gerçekten mutlu olabileceğin, hayatında olmayı gerçekten hak edecek biri çıkacak.

Sadece biraz zamana ihtiyacın var hepsi o canım... O enin gözyaşlarını hak etmiyor, hem de hiç.. Sadece sabret ve güzel günlerin gelişini izle olur mu...

Canım çok teşekkür ederim. İnan çok iyi geldi ne güzel olmuş arkadaşının durumu. Bana çok uzak gözüküyor şimdilik. Ama dediğin gibi muhtemelen ben de mutlu olacağım. Sana bi şey sorucam. O şimdi şehir dışında, bende bazı kitapları falan vardı. Gelince onları almak istiyor. Ben de benimkileri istiyorum açıkçası pahalı ders kitapları bunlar. Sence haftaya onu görmek kötü mü gelir bana? Acaba bekleyeyim mi bir iki ay sonra vereyim falan?

Canım çok teşekkür ederim. İnan çok iyi geldi ne güzel olmuş arkadaşının durumu. Bana çok uzak gözüküyor şimdilik. Ama dediğin gibi muhtemelen ben de mutlu olacağım. Sana bi şey sorucam. O şimdi şehir dışında, bende bazı kitapları falan vardı. Gelince onları almak istiyor. Ben de benimkileri istiyorum açıkçası pahalı ders kitapları bunlar. Sence haftaya onu görmek kötü mü gelir bana? Acaba bekleyeyim mi bir iki ay sonra vereyim falan?

Tabi ki sen de göreceksin o güzel günleri . Dedim ya canım ilacı zaman. Öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki bu günü hatırladığında gülüp geçeceksin çok ciddiyim..Sorunla ilgili de kesinlikle mümkün mertebe geç yap bu görüşmeyi derim. Konu daha çok taze ve sen henüz bu ruh halindeyken onu görmek iyi gelmeyecek. Doğryu yanlışı ayıramayıp bir düşünmemen gereken şeyleri düşünebilirsin kii bu iyileşmeni geciktirir. Sen o süreyi mümkün olduğunca uzat. Hatta yapabilme şansın varsa bir arkadaş vasıtasıyla yap bu alışverişi..
Doğruyu, senin için hayırlısı olanı kendi gözlerinle görüp kendin inanana kadar bu tür durumlardan uzak durmaya çalış,emin ol çabucak iyileşeceksin...

Back
X