• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bi akil verin!

Ailenizle bir sorunu olmali ki saydirsin, yoksa siz de 4yil kabul etmezdiniz.
Fakat uyarmaniza ragmen hakaret ederek devam etmesi size de yapilan bir saygisizlik, ustune bir de parayi geri istemeler falan... sinir ziplatiyor. nerden buldunuz bu cocugu, erkegin edepsizi de hic cekilmez iyi ki ayrilmissiniz.

Bunca kisi nisanliyken veya evli cocuklu iken ayriliyor hayatlarina mutlu mesut devam ediyorlar da 2kurusun hesabini yapan kisiye mi gozyasi dokeceksiniz?

Yeniden seveceksiniz elbette ve her tecrube sizi daha guclu kilacak, daha secici olmanizi saglayacak. O vakit daha saygili seviyeli bir iliskiyi icinize sinerek yasayacaksiniz.

İste en yediremedigim nokta hakaretleri eden o ama alttan alan benim. Kendimi cok suclu hissediyorum boyle biri.icin vaktimi harcadim diye. Kotu bi tecrube oldu

Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden

bence bittiği için zil çal ve oyna
çok karaktersizmiş
senin borç istemiş olmanı onaylamıyorum orası ayrı
ama seninle işim bitti
al bohçanı ver bohçamı
yapması da
sadece şerefsizlik
4 sene dile kolay
bunca zaman nasıl anlamadın

İste en yediremedigim nokta hakaretleri eden o ama alttan alan benim. Kendimi cok suclu hissediyorum boyle biri.icin vaktimi harcadim diye. Kotu bi tecrube oldu

Bazen basireti baglanmak mi ne denirse boyle seyler olabiliyor, cok takilmayin bunlara, su an o serseriden kurtuldunuza sevinip gununuzu gun etmeye bakin.

Yaz geldi, finaller de bitmis arkadaslarinizla gezin eglenin. Maddi sorunlar varsa hazir tatildeyken hem calisirsiniz hem ark.iniza borcunuzu odersiniz hem de sonrasinda tatile cikarsiniz;)

bence bittiği için zil çal ve oyna
çok karaktersizmiş
senin borç istemiş olmanı onaylamıyorum orası ayrı
ama seninle işim bitti
al bohçanı ver bohçamı
yapması da
sadece şerefsizlik
4 sene dile kolay
bunca zaman nasıl anlamadın

Ben de cok pismanim. Ver diyerek isteme durumu olmadi ancak param olmadiginda disari cikamiyordum o vermisti bu sebeple. Cok da mahcup olmustum ama cok guveniyordum. Bunun aramizda konusulacagi aklima bile gelmedi. Ayin on besinde parami alip odeyecektim. Bu kadar zaman gorememis olmak da ayri koyuyor zaten

Bazen basireti baglanmak mi ne denirse boyle seyler olabiliyor, cok takilmayin bunlara, su an o serseriden kurtuldunuza sevinip gununuzu gun etmeye bakin.

Yaz geldi, finaller de bitmis arkadaslarinizla gezin eglenin. Maddi sorunlar varsa hazir tatildeyken hem calisirsiniz hem ark.iniza borcunuzu odersiniz hem de sonrasinda tatile cikarsiniz;)

İnsallah dediginiz gibi toparlanirim en kisa surede... Zor olacak gibi geliyor su an

Ben de cok pismanim. Ver diyerek isteme durumu olmadi ancak param olmadiginda disari cikamiyordum o vermisti bu sebeple. Cok da mahcup olmustum ama cok guveniyordum. Bunun aramizda konusulacagi aklima bile gelmedi. Ayin on besinde parami alip odeyecektim. Bu kadar zaman gorememis olmak da ayri koyuyor zaten

Canım merak ettim ne kadar bir paraydı bu ?

Bilemiyorum acaba bu kadar cirkinlestigini gormek mi aglamama engel oluyor acaba diye dusunuyorum. Ama yazdiklariniz cok iyi geldi cok tesekkur ediyorum. Umarim dediginiz gibi daha iyi seyler yasarim ilerde...

mutlaka yaşayacaksın, bu yüzünü şimdiden görmen çok çok daha iyi olmuş..

Ohhh iyi olmuş. Kurtulmuşsun öyle bir insandan. Senin ailene nasıl saygısızlık edebilir, sen buna nasıl izin verdin canım ya? Bence hiç üzülme, haline şükret. Allah korusun evlenseydin filan ailenle de görüştürmezdi seni. 3 kuruşunu biter bitmez isteyecek kadar ilişkinize saygısızlık da etmesi cabası. Kesinlikle arkana bile bakma. Ağlasan döktüğün göz yaşına değmez.

bir insanı ayrılırken tanırmışız, hoş saygısızlığı belliymiş de, üstüne daha da eklemiş iyi olmuş.
siz istediğiniz sürece geçecek, böyle biriyle doğru olan olmuş zaten.
toparlanırsınız bir süre sonra ama akla gelmemesi uzun sürebilir tabi. zaman geçtikçe daha iyi olacak :)

bir insanı ayrılırken tanırmışız, hoş saygısızlığı belliymiş de, üstüne daha da eklemiş iyi olmuş.
siz istediğiniz sürece geçecek, böyle biriyle doğru olan olmuş zaten.
toparlanırsınız bir süre sonra ama akla gelmemesi uzun sürebilir tabi. zaman geçtikçe daha iyi olacak :)

Keske hemen bitse de kurtulsam diyorum:(

Ohhh iyi olmuş. Kurtulmuşsun öyle bir insandan. Senin ailene nasıl saygısızlık edebilir, sen buna nasıl izin verdin canım ya? Bence hiç üzülme, haline şükret. Allah korusun evlenseydin filan ailenle de görüştürmezdi seni. 3 kuruşunu biter bitmez isteyecek kadar ilişkinize saygısızlık da etmesi cabası. Kesinlikle arkana bile bakma. Ağlasan döktüğün göz yaşına değmez.
Cok haklisiniz. Yine de insana cok zor geliyor

Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden

ilk birliktelik..ilk sevgi..
benzer bi psikolojideyiz.ama yıılar sana onun değmediğini her hatırlattığında,,,içinden inkar ediyorsunya....hayır seviyorum oda beni seviyor diye..

her affettiğinde daha bi yüz buluyorya...üstüne verdiği parayıda yüzsüzce istiyorsa...Senin unutmak için çok sebebin var.
Üzülerek onu değerli kılma..ne hali varsa görsün!

Keske hemen bitse de kurtulsam diyorum:(

anlıyorum.. bu çok doğal...
ama siz kendinize telkin verdikçe sabır çektikçe zamanla git gide azalıyor.
üzüntünüzü yaşayın fakat telkinlerinizi de yapın.
yaptığınız doğrunun nedenlerini unutmayın.
ve önemli olan sondur, önemli olan doğrun olandır.
içim soğuduktan sonra değişimime bakıp iyi ki deyip teşekkür etme ihtiyacı da hissettiğim olmuştur benim. bende ki tek izi bu, umursamam bunun dışında. her acı bir şey katar insana.
umarım kısa sürede daha iyi olursunuz :)

:53::53: Şoktayım. Daha geçen gün açtığın konuyu hatırladım da.Ne diyeyim bilemedim valla.:50:

Ailen ve saygısızlık mı ? Hiiiç üzülme canım.Sadrazam torunu sanki mübarek.Böyle adamla gelecek kurulmaz.:31:

Çık dışarı,gez dolaş.Arkadaşlarına vakit ayır.Hobiler edin,kitap oku ama aşk romanı değil.:45:

Ben de 1.5 yıl önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim.Saygısız,işsiz,hırtonun tekiydi...İyi ki de bitmiş.Zaman geçtikçe hepten azıttı.

İyi ki bırakmışım.1 ay içinde hayatımda hiç yer edinmemiş birinden farksızdı.3 ay sonra da sevgilim çıktı karşıma zaten.:nazar:

Boşver.Olmuyor böyleleriyle.Emeğine,zamanına yazık.

Adamin adamligi ayrilirken belli olurmus derler...
Borc verdigi parayi bile isteyecek kadar kuculmus, aklinca canini yakmak istemis...
Sikma canini sen, bitmesi gerekeni zorlamak asil mantiksiz olan, daha fazla zaman kaybetmemissin iste...
Basta acitacak ama gececek, merak etme:34:

Çok üzüldüm cowgirl, saygısızlık tahammül edemeyeceğim bir şey bana sorarsan bitmesi iyi olmuş çünkü ilişkinin temel taşı aşk değil saygıdır. Devam ettiren ayakta tutan odur. Sen de bunca zaman görmezden geldiğin için bu kadar sürmüş anlaşılan. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum, en çok da her şeye göz yumup taviz verip fedakarlık yapıp yine terk edilen olunca koyuyor insana.
Ben de benzer bir durum yaşamıştım, hatalarını görüyorsun, ayrılmak geliyor aklına, kızıyorsun kendine sonra bir bakmışsın o ayrılmış. :19:
Unutursun zamanla, geçmeyecek acı yoktur :29:

Back
X