Tabi ki sen de göreceksin o güzel günleri . Dedim ya canım ilacı zaman. Öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki bu günü hatırladığında gülüp geçeceksin çok ciddiyim..Sorunla ilgili de kesinlikle mümkün mertebe geç yap bu görüşmeyi derim. Konu daha çok taze ve sen henüz bu ruh halindeyken onu görmek iyi gelmeyecek. Doğryu yanlışı ayıramayıp bir düşünmemen gereken şeyleri düşünebilirsin kii bu iyileşmeni geciktirir. Sen o süreyi mümkün olduğunca uzat. Hatta yapabilme şansın varsa bir arkadaş vasıtasıyla yap bu alışverişi..
Doğruyu, senin için hayırlısı olanı kendi gözlerinle görüp kendin inanana kadar bu tür durumlardan uzak durmaya çalış,emin ol çabucak iyileşeceksin...
iyilikten maraz doğar işte. inşallah kendi gibi birine denk gelir de görür.Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden
iyilikten maraz doğar işte. inşallah kendi gibi birine denk gelir de görür.
bi de şu laf aklıma geliyo hep; taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın.
Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden
Nekadar basitmiş bir erkeğe yakışmamış hiç çok zavallı bir insanmış insan hiç borç verdiği parayı o durumda isteyebilirmi insanca davransaymış keşke biraz kusura bakmayın ama bence ondan ayrıldığınız için kendi adınıza mutlu olun öyle bir insanla beraberlik olamaz çünkü ben yaşamadım ama ablam yaşamıştı çok önceden erkek arkadaşı ablamın kendisine ve bana kolye hediye etmiştü gümüşten ayrıldıktan sonra onları istemişti ablamda geri yollamıştı çok kötü durum ya bi insana yakışmıcak bi durum
Evet cidden çok üzücü. Beraaberken beni düşünüp borç vermek istiyor ama ilişkiyi bitirince sokaktan geçen insandan farksız oluyorsun...O kadar emek vermişken, her şeyi paylaşmışken insanı çok kırıyor. Unutulabilecek bir şey de değil kesinlikle
Ben de böyle düşünmüştüm. Buluşmak için mesaj atarsa cevap da vermemeyi planlıyorum hatta. Konuşmanın uzaması bile gerecek beni. Gerek yok yani...
İşte onun o yaptığı hareket benim gözümde o 4 seneyi silmiş oluyo yazık ya insan bukadar küçülttebilirmi kendini onun kendi ayıbı kendi kendini kıüçülttü bence sizin gözünüzde
Kesinlikle öyle yap canım. Sen gerçekten güçlü bi insansın bence. Henüz bu kadar yeniyken bu dediklerini söyleyemeyen, yapamayan o kadar çok insan var kii.. Bunları uyguladığın zaman çook daha hızlı gelişecek herşey
Haklısın canım bu da bi şeydir değil mi? Gerçi arada bir kendimi çok zor tutuyorum deli gibi mesaj atmak geliyor içimden ama durduruyorum işte bir şekilde
Haklısın canım bu da bi şeydir değil mi? Gerçi arada bir kendimi çok zor tutuyorum deli gibi mesaj atmak geliyor içimden ama durduruyorum işte bir şekilde
Canım atma aslında susmak en büyük erdemdir ama karşındaki onu anlayamıyosa sorun ondadır zaten o sana yazıyormu hiç kusura bakma tüm sayfaları okuyamadım
Bu da birşey değil mi ne demek canım, çok önemli birşey hemde gerçekten. Tut zaten kendini. Seni bırakıp giden istemeyen o , ne diye mesaj atacaksın? Hep böyle düşün...
Ben de bu şekilde durduruyorum zaten kendimi. O istemedi benim yapacak şeyim yok diyorum. Bir de kaç defa daha beni istemedi ve hep koştum peşinden. Sayamadım inan ki. Artık gücüm yok
Demekki onun kendine çok güveni var anladığım kadarıyla hem ailen hakkında saygısız konuşuyo hem ayrıldıktan hemen sonra verdiği borç parayı istiyo hem ayrılabiliyo kendi isteğiyle neyine güveniyo acaba bukadar işte senin ona olan sevgini kullanmış kendini vazgeçilmez sanıyo heralde başka şeylerle ilgilenmeye çalış diyeceğim ama tabiki aklına gelicek en iyisi kendini yatıştırmaya çalış eğer çok tutamazsan kendini ona yaptığı ayıpla ilgili insanca yazarsın çok kırıldığını onun ne kadar seviyesini düşürdüğünü falan kesinlikle sen saygını onun gibi genede kendini tutman senin için daha iyi olur ama
Ben de bu şekilde durduruyorum zaten kendimi. O istemedi benim yapacak şeyim yok diyorum. Bir de kaç defa daha beni istemedi ve hep koştum peşinden. Sayamadım inan ki. Artık gücüm yok
Öyle bi güce ihtiyacın da yok zaten canım. Hakkında hayırlısı olmuş ben böyle bakıyorum senin yaşadığın olaya. Sen de öyle bak
Yok canım ben kendimi düşürmek istemedim zaten. Yani daha da yazmam hiç gerek yok. Parasını istediğinde zaten söyledim ne kadar düştüğünü. Ben hiç öyle düşünmedim ama etrafımdaki herkes ilişkinin başından beri "Ne kadar güzel bir kızsın neden bu çocukla çıkıyorsun, sen çok güçlü birisin ve o senin yanında eziliyor nasıl tahammül ediyorsun" falan diyordu. O kadar ilginç ki kendini hep lütuf gibi gördü ama. Aslınnda ilginç de değil ben yaptım bunu. Sanırım ben verdim o bahsettiğiniz güveni
Malesef farkında olmadan karşımızdakine onu veriyoruz olduğundan kendini daha yüksekte hissetmesine neden oluyoruz buda bizim hatamız oluyo işte en azından bizede ders tecrübe oluyo ama bundan sonra nasıl davaranıcağımız
Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?