Lutfen bi akil verin!

Ben de böyle düşünmüştüm. Buluşmak için mesaj atarsa cevap da vermemeyi planlıyorum hatta. Konuşmanın uzaması bile gerecek beni. Gerek yok yani...

iyilikten maraz doğar işte. inşallah kendi gibi birine denk gelir de görür.
bi de şu laf aklıma geliyo hep; taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın.

iyilikten maraz doğar işte. inşallah kendi gibi birine denk gelir de görür.
bi de şu laf aklıma geliyo hep; taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın.

Ne yazık ki öyle doğru bir söz ki... Başıma ne geldiyse sebebi benim aslında. Ne olursa olsun kendimi bu duruma düşürmemeliydim. Bana büyük hayat dersi oldu ama, bundan sonra ilişkideki değer gören taraf nasıl olunur çok iyi biliyorum.

Nekadar basitmiş bir erkeğe yakışmamış hiç çok zavallı bir insanmış insan hiç borç verdiği parayı o durumda isteyebilirmi insanca davransaymış keşke biraz kusura bakmayın ama bence ondan ayrıldığınız için kendi adınıza mutlu olun öyle bir insanla beraberlik olamaz çünkü ben yaşamadım ama ablam yaşamıştı çok önceden erkek arkadaşı ablamın kendisine ve bana kolye hediye etmiştü gümüşten ayrıldıktan sonra onları istemişti ablamda geri yollamıştı çok kötü durum ya bi insana yakışmıcak bi durum üstelik ailen içinde saygısız konuşup bunun farkında olmamasıda zaten onun nekadar düşüncesiz biri olduğunu gösteriyo sanırım bunun hiçbi yönden insanlığı kalmamış

Son düzenleme:

Evet cidden çok üzücü. Beraaberken beni düşünüp borç vermek istiyor ama ilişkiyi bitirince sokaktan geçen insandan farksız oluyorsun...O kadar emek vermişken, her şeyi paylaşmışken insanı çok kırıyor. Unutulabilecek bir şey de değil kesinlikle

İşte onun o yaptığı hareket benim gözümde o 4 seneyi silmiş oluyo yazık ya insan bukadar küçülttebilirmi kendini onun kendi ayıbı kendi kendini kıüçülttü bence sizin gözünüzde

Son düzenleme:
Ben de böyle düşünmüştüm. Buluşmak için mesaj atarsa cevap da vermemeyi planlıyorum hatta. Konuşmanın uzaması bile gerecek beni. Gerek yok yani...

Kesinlikle öyle yap canım. Sen gerçekten güçlü bi insansın bence. Henüz bu kadar yeniyken bu dediklerini söyleyemeyen, yapamayan o kadar çok insan var kii.. Bunları uyguladığın zaman çook daha hızlı gelişecek herşey

İşte onun o yaptığı hareket benim gözümde o 4 seneyi silmiş oluyo yazık ya insan bukadar küçülttebilirmi kendini onun kendi ayıbı kendi kendini kıüçülttü bence sizin gözünüzde

Evet öyle oldu...Kabullenmek yine de zor tabii, bi bakıyorum çok iyiyim iyi oldu diyorum bi bakıyorum sürünüyorum falan, zormuş baya

Haklısın canım bu da bi şeydir değil mi? Gerçi arada bir kendimi çok zor tutuyorum deli gibi mesaj atmak geliyor içimden ama durduruyorum işte bir şekilde

Haklısın canım bu da bi şeydir değil mi? Gerçi arada bir kendimi çok zor tutuyorum deli gibi mesaj atmak geliyor içimden ama durduruyorum işte bir şekilde

Canım atma aslında susmak en büyük erdemdir ama karşındaki onu anlayamıyosa sorun ondadır zaten o sana yazıyormu hiç kusura bakma tüm sayfaları okuyamadım

Bu da birşey değil mi ne demek canım, çok önemli birşey hemde gerçekten. Tut zaten kendini. Seni bırakıp giden istemeyen o , ne diye mesaj atacaksın? Hep böyle düşün...

Canım atma aslında susmak en büyük erdemdir ama karşındaki onu anlayamıyosa sorun ondadır zaten o sana yazıyormu hiç kusura bakma tüm sayfaları okuyamadım

Yok canım o halinden memnun gözüküyor. Parası ve beni suçlamaları haricinde hiç yazmadı

Bu da birşey değil mi ne demek canım, çok önemli birşey hemde gerçekten. Tut zaten kendini. Seni bırakıp giden istemeyen o , ne diye mesaj atacaksın? Hep böyle düşün...

Ben de bu şekilde durduruyorum zaten kendimi. O istemedi benim yapacak şeyim yok diyorum. Bir de kaç defa daha beni istemedi ve hep koştum peşinden. Sayamadım inan ki. Artık gücüm yok

Ben de bu şekilde durduruyorum zaten kendimi. O istemedi benim yapacak şeyim yok diyorum. Bir de kaç defa daha beni istemedi ve hep koştum peşinden. Sayamadım inan ki. Artık gücüm yok

Demekki onun kendine çok güveni var anladığım kadarıyla hem ailen hakkında saygısız konuşuyo hem ayrıldıktan hemen sonra verdiği borç parayı istiyo hem ayrılabiliyo kendi isteğiyle neyine güveniyo acaba bukadar işte senin ona olan sevgini kullanmış kendini vazgeçilmez sanıyo heralde başka şeylerle ilgilenmeye çalış diyeceğim ama tabiki aklına gelicek en iyisi kendini yatıştırmaya çalış eğer çok tutamazsan kendini ona yaptığı ayıpla ilgili insanca yazarsın çok kırıldığını onun ne kadar seviyesini düşürdüğünü falan kesinlikle sen saygını onun gibi genede kendini tutman senin için daha iyi olur ama

Yok canım ben kendimi düşürmek istemedim zaten. Yani daha da yazmam hiç gerek yok. Parasını istediğinde zaten söyledim ne kadar düştüğünü. Ben hiç öyle düşünmedim ama etrafımdaki herkes ilişkinin başından beri "Ne kadar güzel bir kızsın neden bu çocukla çıkıyorsun, sen çok güçlü birisin ve o senin yanında eziliyor nasıl tahammül ediyorsun" falan diyordu. O kadar ilginç ki kendini hep lütuf gibi gördü ama. Aslınnda ilginç de değil ben yaptım bunu. Sanırım ben verdim o bahsettiğiniz güveni

Öyle bi güce ihtiyacın da yok zaten canım. Hakkında hayırlısı olmuş ben böyle bakıyorum senin yaşadığın olaya. Sen de öyle bak

Öyle bi güce ihtiyacın da yok zaten canım. Hakkında hayırlısı olmuş ben böyle bakıyorum senin yaşadığın olaya. Sen de öyle bak

Çok haklısın canım. Zaten arada gelen o ağlama özleme duramama krizleri de bi gün geçecek eminim.

Malesef farkında olmadan karşımızdakine onu veriyoruz olduğundan kendini daha yüksekte hissetmesine neden oluyoruz buda bizim hatamız oluyo işte en azından bizede ders tecrübe oluyo ama bundan sonra nasıl davaranıcağımız

Haklısınız.....

Geçmiş olsun arkadaşım.
Öncelikle bir sadaka vermelisin bence, ucuz atlatmışsın.
Tam olarak böyle değil ama bu tarz bir girdaba ben de düştüm.
Önce ağlıdım, zırladım, çok yalnızım diye haykırdım filan ama rahatlayınca oooooh be dedim.
Kendine oyalanacak birşeyler bul kurs vs. Yeni insanlarla tanışacağın ortamlara gir. İş değişikliği, mümkünse yüksek lisans filan gibi (eğitim aklıma geldi de :)) yani ben yaptıklarımdan örnek veriyorum.
Beslenmene çok dikkat et, spor yap, alışveriş yap, kitap oku.

Sonra bir bakmışsın oooooh beee, hayat ne güzelmiş. Bak çevrende artık yeni insanlar, hatta yeni adaylar bile var
İnanki daha önce neden yapmadım diye üzüleceksin.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…