• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin !...

gerçekten bunu duyunca içim rahatladı.. Allah razı olsun sizden çok güzel bir yüreğiniz varmış sizin de..çünkü ben hep olumsuz şeyler duya duya böyle karamsarlığa kapıldım..ya ilerde kaldıramazsam ağır gelirse diye düşünmeye başladım..
rica edrm canım....evlilikte huzur ne güzelliktedir ne de varlıkta.güven ve karakter önemli.güven oldu mu sevgi saygı daimdir...karakter uyumluluğu da oldu mu ebedi bir huzur vardr o yuvada...ben mesela eşimi dünyalara değişmem.o benim canım her şeyim.tekrar tekrar belirteyim ki biz eşimle çok maddi sıkıntı da yaşadık...yaşıyoruz da biraz...ama inan onu tanıdığım günden beri en buyuk mutluluğu ben yaşıyorum gbi hissediyrm kendimi....uzun süre görüşün iyice tanışın.eğer anlaşırsanız gerisi önemli değil. bu arada meslektaşız:KK19:

rica edrm canım....evlilikte huzur ne güzelliktedir ne de varlıkta.güven ve karakter önemli.güven oldu mu sevgi saygı daimdir...karakter uyumluluğu da oldu mu ebedi bir huzur vardr o yuvada...ben mesela eşimi dünyalara değişmem.o benim canım her şeyim.tekrar tekrar belirteyim ki biz eşimle çok maddi sıkıntı da yaşadık...yaşıyoruz da biraz...ama inan onu tanıdığım günden beri en buyuk mutluluğu ben yaşıyorum gbi hissediyrm kendimi....uzun süre görüşün iyice tanışın.eğer anlaşırsanız gerisi önemli değil. bu arada meslektaşız:KK19:
inanın şu yazdıklarınızla bana ilaç gibi geldiniz.çünkü dünden beri ağlıyorum na yapacağımı bilemez halde..bugün okulda yüzüne bakmaya utandım..onu gerçekten çok seviyorum güveniyorum onun da bana karşı öyle olduğunu biliyorum. Gerçekten yaşamış olan tek bi kişiden bile böyle meselelerin sorun olmadığını duymak bana yetti çok sağolun.

inanın şu yazdıklarınızla bana ilaç gibi geldiniz.çünkü dünden beri ağlıyorum na yapacağımı bilemez halde..bugün okulda yüzüne bakmaya utandım..onu gerçekten çok seviyorum güveniyorum onun da bana karşı öyle olduğunu biliyorum. Gerçekten yaşamış olan tek bi kişiden bile böyle meselelerin sorun olmadığını duymak bana yetti çok sağolun.
canım yaşadıkların normal......hepimzde nefis var.nefsimiz de en büyük şeytanımızdr zaten.... sanki ben çok mu melek msali brym...şeytan çoğu kez beni dürtüyor tabiki....içimden sinir oldğm çoğu zamnlar oldu ama anında tövbe dyrm...annemi aklıma gtryrm.benim annem benim annem ise eşiminki de onun anne babsıdr..... ALLAH aşkına senn ailen san ihtiyaç olsa sen de yapmz mısn....bu tür konularda yük memur olan çocuğun üzernedr...hani daha raht kaznyr düşüncesi var sanrm.misal benm eşim 4 erkek kardeşlr.iki abisi var ama bütün her şeyi benm eşim yapmş.Allah zaten bu dünyada ya da öbür dünyada mükafatını vercektr eşime....ama malesf ki günümzde hayırlı evlada aptalmş gözyle baklyo....yarın öbür gün biz de anne bab olacağz inş.biz nasıl ki evlatlarmza şemsiye görevi alıyrsak onlar da ilerde bize baston olacklrdr....

canım yaşadıkların normal......hepimzde nefis var.nefsimiz de en büyük şeytanımızdr zaten.... sanki ben çok mu melek msali brym...şeytan çoğu kez beni dürtüyor tabiki....içimden sinir oldğm çoğu zamnlar oldu ama anında tövbe dyrm...annemi aklıma gtryrm.benim annem benim annem ise eşiminki de onun anne babsıdr..... ALLAH aşkına senn ailen san ihtiyaç olsa sen de yapmz mısn....bu tür konularda yük memur olan çocuğun üzernedr...hani daha raht kaznyr düşüncesi var sanrm.misal benm eşim 4 erkek kardeşlr.iki abisi var ama bütün her şeyi benm eşim yapmş.Allah zaten bu dünyada ya da öbür dünyada mükafatını vercektr eşime....ama malesf ki günümzde hayırlı evlada aptalmş gözyle baklyo....yarın öbür gün biz de anne bab olacağz inş.biz nasıl ki evlatlarmza şemsiye görevi alıyrsak onlar da ilerde bize baston olacklrdr....
Kesinlikle ben de kendi ailemi düşündüğüm zaman bu konuda ona sonuna kadar hak veriyorum.Benim ailem bu durumda olsaydı aynını hatta daha fazlasını da yapardım. Ben zaten Rabbime güvenip dayanarak iyi niyetimle bu yola çıktım iyi niyetin de hiç bir zaman kötü sonuç doğurmayacağına eminim. İnşallah ben de ilerde sizin gibi konuşabileceğim bir evlilik yaparım..Rabbim pişmanlık yaşatıp utandırmasın..İçime su serptiniz teşekkür ederim :))

:KK9::KK3:
allah aşkına biz kadınlar neden bencil davranıp oğullarını büyüten okutan anne bablarına biraz olsun evlatlık yapmalarına tahammül edemyrz....işte şeytan dürtüyor!!! benim eşim babsına lüks ötesi daire aldı .babasının bağkurunu yatrdı emekli yaptı.ve hala da ufak tefek yardm edyo.ben bir gün dahi asla bir şey demedm. çünkü ben de annem babma canımı feda etsem gözüme gelmez.neden kocamın ki gözüme gelsn ki!!!buna hakkımız yok.empati kurun derim ben...biz eşimle şu an kıt kanaat geçinyrz.lojmanda otryrz.arabamz da yok.çünkü eşim yeni düğün borçlarmzı btrdi. demek istediğim biz evlarlar anne-babaya ne yapsak da haklarını ödeyemyz.ha bu arada benim kayınbabam o kadar durumu da kötü değildi.ama yne de hakkım yok eşimle babsı arasına grmeye....ilahi adaletten korkarım!

Canim benim ya helal olsun sana
Cok taktir ettim seni..
Ve de herkes örnek alsin seni
Aynen canım bende senin gibi dusunenlerdenim..
Rabbim yuvana bin bereket versin
Kii verecektir zaten
Bu yaptiginiz iyilikler sizi asla tokezletmez
:KK54:

:KK9::KK3:

Canim benim ya helal olsun sana
Cok taktir ettim seni..
Ve de herkes örnek alsin seni
Aynen canım bende senin gibi dusunenlerdenim..
Rabbim yuvana bin bereket versin
Kii verecektir zaten
Bu yaptiginiz iyilikler sizi asla tokezletmez
:KK54:
tşk canım güzel dileklern için....rabbim hepimzn huzurunu daim etsn.sonsuz hamdu senalar olsn ki huzurm var.ama tek sıkıntmz benm çocuğum olmadı bi türlü:( bunun için dualarnzda unutmayn:KK61::KK61::KK61:eşime bir çocuk vermyrm dye çok kötü günler yaşdm ve yaşyrm.lütfen dualrnzda unutmayn...

bu durumda benim için ailesinin tavrı önemlidir.......
bazı aileler çocuklarını zor şartta okutuyor...ileride meslek sahibi olduğunda kendini bakmakla yükümlü hissediyor....
ailesi de onun kadar tutkunsa ne mutlu.....
zaten sana başında söylemiş ya kabullen ya da hayatından çıkar....
ona da kendine de yazık etme....

potipost: 37401352 .!.:
tşk canım güzel dileklern için....rabbim hepimzn huzurunu daim etsn.sonsuz hamdu senalar olsn ki huzurm var.ama tek sıkıntmz benm çocuğum olmadı bi türlü:KK43: bunun için dualarnzda unutmayn:KK61::KK61::KK61:eşime bir çocuk vermyrm dye çok kötü günler yaşdm ve yaşyrm.lütfen dualrnzda unutmayn...

Ayy canim kiyamm yaa
Nolur uzulme :(
Sakin uzulme
Sana her namazida dua edicem sozz
Rabbim bu kadar iyiliklerinize karsilik insallah size bir cocuk verir

Ayy canim kiyamm yaa
Nolur uzulme :KK43:
Sakin uzulme
Sana her namazida dua edicem sozz
Rabbim bu kadar iyiliklerinize karsilik insallah size bir cocuk verir
est canım iyi miyz kötümyz allah blr ancak....çok tşk edrm.evet malesf 3 yıllık evlym ve çocuk özlemi çekyrz.rabbim kmseye yaşatmasn....:(

Back
X