Lütfen bi şey söyleyin

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar eşimle kavga ettik çok üstüne gittim gece gece kalkıp çıktı iyimisin diye mesaj attım video attı yolda şehirden çıkmış baya uzaklaşmış gidiyorum buralardan diye ne yapayım bilmiyorum bi akıl verin bana bütün suç benim şimdi detaylı anlatamam lütfen bi şey söyleyin

Ona cevap yazmadım daha içten bi cevap olmasını geri dönmesini istiyorum ama geri dönde demek istemiyorum ahhh ah offf

Kızlar eşimle kavga ettik çok üstüne gittim gece gece kalkıp çıktı iyimisin diye mesaj attım video attı yolda şehirden çıkmış baya uzaklaşmış gidiyorum buralardan diye ne yapayım bilmiyorum bi akıl verin bana bütün suç benim şimdi detaylı anlatamam lütfen bi şey söyleyin

Sanırım bir saygısızlık yaptınız. Siz daha iyi tanırsınız daha iyi bilirsiniz ne yapmanız gerektiğini. Ama ben olsam "Saygısızlık yaptım. Sana saygı duyuyorum ve değer veriyorum. Çok sinirli bir günümdeydim. Özür dilerim" yazardım.

Ama gel falan demezdim. Yani gelsin diye öyle dediğimi düşünmesini de istemezdim. Gelse de gelmese de özür dilemeniz gerekir sonuçta. Zaten şimdi sinirle gel deseniz daha uzağa gider. Siz size düşeni yapın, özrünüzü dileyin. Gerisi ona kalmış. Gelmesi için sıkboğaz etmezseniz, serbest bırakırsanız daha çabuk sakinleşir diye tahmin ediyorum. Tabi ne yapayım veya geleyim mi derse ne istediğinizi söylersiniz.

Bu arada, eşinizin davranışı da hoş değil. Biraz çocukça ama siz başlattığınız için çok laf edebilecek durumda değilsiniz sanırım. Güzel haberlerinizi çabucak yazmanızı dilerim.

Son düzenleme:
Biraz burnunuzu sürtmek istemiş olabilir diye düşúndüm.bencede olgun bir hareket degil ama sinirle neler yapmiyoruzki.hem gidecek olsa video niye atsinki kapatir telefonunu basar gider diye dusundum ama bilemedimde

Biraz sakinlesince döner sinir aniyla cikmis gitmistir öyle,, hava alip gelir nereye gidecek..

Kozlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün akşam bana attığı videoya bakarken tabelalardan ve yoldaki demirlerin yönünden aslında döndüğünü blöf yaptığını anladım 10 dk sonra eve geldi:KK57: kavgamızda şöyle oldu şimdi eşim benim bütün sosyal hesaplarımı kapatmış herşeyime karışıyor çok kıskanç balkona çıkmama bile kızıyor mutfak perdesini açmama kızıyor karşımızda apartman olmadığına rağmen karşımızdaki bütün evler tek katlı. Whatsappıma kendi ismini yazmış kendi fotoğrafını koymuş izin vermiyor fotoğraf değiştirmeme bende dün akşam "beni çok sıkıyorsun bıktım usandım artık. senin beni sıktığın kadar ailemde vs kimse sıkmamış beni, bunaltıyorsun beni, sürekli herşeyime kızıp hep kendin yönlendiriyorsun beni dedim. ablamın eşi çok anlayışlı gibi şeyler söyledim bütün arkadaşlarımın sosyal hesaları var bitek benim yok birgün arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum hep ya sen yada annenle çıkıyorum" dedim ve daha çok şey oda sinirlendi telefonunu alacam bidaha telefon yok yastık attı bana, itip kaktı beni. Bende daha çok şey söyledim ve çıktı gitti

Kozlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün akşam bana attığı videoya bakarken tabelalardan ve yoldaki demirlerin yönünden aslında döndüğünü blöf yaptığını anladım 10 dk sonra eve geldi:KK57: kavgamızda şöyle oldu şimdi eşim benim bütün sosyal hesaplarımı kapatmış herşeyime karışıyor çok kıskanç balkona çıkmama bile kızıyor mutfak perdesini açmama kızıyor karşımızda apartman olmadığına rağmen karşımızdaki bütün evler tek katlı. Whatsappıma kendi ismini yazmış kendi fotoğrafını koymuş izin vermiyor fotoğraf değiştirmeme bende dün akşam "beni çok sıkıyorsun bıktım usandım artık. senin beni sıktığın kadar ailemde vs kimse sıkmamış beni, bunaltıyorsun beni, sürekli herşeyime kızıp hep kendin yönlendiriyorsun beni dedim. ablamın eşi çok anlayışlı gibi şeyler söyledim bütün arkadaşlarımın sosyal hesaları var bitek benim yok birgün arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum hep ya sen yada annenle çıkıyorum" dedim ve daha çok şey oda sinirlendi telefonunu alacam bidaha telefon yok yastık attı bana, itip kaktı beni. Bende daha çok şey söyledim ve çıktı gitti
Çok aşırı kıskanç gibi yaa
Geldi mi şuan evde mi

Nasıl devam edecek bu evlilik böyle..
Hapis hayatına dayanabilecek misiniz?
Saygısızlıklarına ne kadar daha tahammül edebileceksiniz?
Dayanmaya çalışıyorum depresyona girmek üzereyim evdeki hallerimi görseniz deli olduğumu düşünürsünüz çok yoruldum. Ama boşanmak ta istemiyorum.

Bide buna rağmen haksızdım mı diyorsunuz? Haksiz oldugunuz tek konu eşinizi bir başkasiyla kiyaslamak olmus bence.bunun disinda bu kadar baski altinda yasamak basli basina delirmek icin yeterli bence.evliliginizde bir guven problemi mi var yoksa esinizin psikolojik problemleri mi var bilmiyorumda profosyonel destek almazsaniz bu kavgalarin sonu gelicek gibi degil.yaşlarinizi bilmiyorum ama bu toy ve sagliksiz ruh hali en çok sizi yipratir uzuldum

Back
X