Kozlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün akşam bana attığı videoya bakarken tabelalardan ve yoldaki demirlerin yönünden aslında döndüğünü blöf yaptığını anladım 10 dk sonra eve geldi

kavgamızda şöyle oldu şimdi eşim benim bütün sosyal hesaplarımı kapatmış herşeyime karışıyor çok kıskanç balkona çıkmama bile kızıyor mutfak perdesini açmama kızıyor karşımızda apartman olmadığına rağmen karşımızdaki bütün evler tek katlı. Whatsappıma kendi ismini yazmış kendi fotoğrafını koymuş izin vermiyor fotoğraf değiştirmeme bende dün akşam "beni çok sıkıyorsun bıktım usandım artık. senin beni sıktığın kadar ailemde vs kimse sıkmamış beni, bunaltıyorsun beni, sürekli herşeyime kızıp hep kendin yönlendiriyorsun beni dedim. ablamın eşi çok anlayışlı gibi şeyler söyledim bütün arkadaşlarımın sosyal hesaları var bitek benim yok birgün arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum hep ya sen yada annenle çıkıyorum" dedim ve daha çok şey oda sinirlendi telefonunu alacam bidaha telefon yok yastık attı bana, itip kaktı beni. Bende daha çok şey söyledim ve çıktı gitti