Lütfen bir akıl verin deliricek gibiyim

E aldatılıyorsunuz göz göre göre zaten bi kere olmuş 2 kere olmuş gene olur telini alıp ne yapacakmış valla bu kadar saf olmayın ya
aslında ilkinin aldatma olduğunu düşünmüyorum o arkadasıydı ama neden uzayan bir arkdaslık o konuda çok uzattım ama bu evet haklısınız bunda çünki şuan mesajlaşma olur 2 gün sonra buluşma olur bunu yapan herşeyi yapar

Bence öyle aramakta da aldatmadır. Firsat çıksa aldatır hemen. Cok Üzüldüm. Hatasını kabul etmeyip, küçümsemesi de pişman olmadığını gösteriyor

Zor bir durum ama görüşme olmamış o kadar emeğim var diyorsun kafandaki acabalardan kurtulmak için son bir şans ver ve eşini gizliden izle sana güven verirse yuvan kurtulur veremez gene yaparsa bu defa kafanda acaba kalmadan sen ondan kurtulursun.

Bence öyle aramakta da aldatmadır. Firsat çıksa aldatır hemen. Cok Üzüldüm. Hatasını kabul etmeyip, küçümsemesi de pişman olmadığını gösteriyor
şuanda pişman olduğuna dair mesajlar atıyor ama ben ona güvenemem dönsemde affetsemde yapamamki o kadar çok kafam karışık ki

evet ama sizce buna yeltenen onuda yapmaz mı ya da aldatmanın büyüğü küçüğü olur mu

Sanırım üzülerek boşanma davasını açacağım . çünki affedersem aldatmasına izin vermiş olurum .

Eşinizin gözü hep dışarıdaymış siz sadece zaman kaybetmişsiniz.
Daha 6 aylık evliyken aldatılmış susmuşsunuz. Arada başkaları olduğuna eminim ben mesela. Çünkü flörtöz biri..
Siz de makara yapıp onu boşayın..

Siz Makarasına yapsanız eşiniz ne derdi yada ne yapardı merak ettim
Sordum aynı soruyu sen affeder miydin diye hayır affetmem ama aynı şey değildi kötü bir amacım yok gerçekten amaçsız bir şekilde yaptım oyundayken yazdım makaraydı dedi

evet ama sizce buna yeltenen onuda yapmaz mı ya da aldatmanın büyüğü küçüğü olur mu
Arkadaşım benim eşim ne berbat bir adamdı biliyor musun o düzeldiyse herkes düzelir Boşanmak kolay çocuğun var mı bilmiyorum ya sonrası ne olacak mücadele et düzelt evet güvensiz olmaz ama onu karşına al sağlam bir ders ver konuş sonra barış gene yakalarsan bir şeyini arkadaşına annene falan gitmek yerine git adliyeye boşa şuan emeğim var diyorsun acaba dalga mı geçti diyorsun emin değilsin ki bosanasin

Sordum aynı soruyu sen affeder miydin diye hayır affetmem ama aynı şey değildi kötü bir amacım yok gerçekten amaçsız bir şekilde yaptım oyundayken yazdım makaraydı dedi
Sizde yazın madem amaçsız bir şekilde oyunlarda insanlara. Kısasa kısas derim ben bu durumlarda. Nasıl hissettiğinizi anlar. Madem kötü niyetli degil

yağtığına eminim dalga geçti demiyorum yaptı direk mesaj attı konuştu ama bitirmek için sebep mi çocuğum yok çocuk tedavisi görüyordum

yağtığına eminim dalga geçti demiyorum yaptı direk mesaj attı konuştu ama bitirmek için sebep mi çocuğum yok çocuk tedavisi görüyordum
Sen kafanda zaten netsin bir sakinleş bak duruma hareket et hayırlısi diyelim

haklısın kendimle çelişiyorum

Bir kere yapmış yalan söylemiş eh neyse demişsin ama iki olmuş. Eğer affedersen iyice arsıza bağlayıp yaptığını saklamayı öğrenir daha profesyonel davranır. Bence şansını kaybetmiş. Yine bence boşanmak için yeter sebep. Çünkü ben artık temel matematikten bile şüphelenir o adamın iki artı iki dört eder demesine bile güvenmem bu saatten sonra.

sen yanlış anlarsın diye yalan söyledim diyor bundan sonra hangi soruyu sorsam ya ben kızmıyım diye yalan söylüyosa diye düşünerek mi geçiricem hayatımı . evet düşünüp kafamda netleştirip bitiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…