- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Fazla rahatlatmisin koçanı bacım.Fazlaca rahat ki başka kadınlarla konuşup sohbet ediyor baksana.Valla bence dahada faxlasini yapmış ve yapacak Gibi hissediyorum.Allah korusun çok koyu bir şey.Guvrn en onmelisi evlilik te.Maalesef o güveni mahvetmisgerçekten öyle , bende gecelere kadar çalışıp o dara düşmesin yardımcı olayım diye milletin ağız kokusunu çekeyim
Belki de şu an çok profesyonel davranıyor sen haberin yok.Benzer şeyler yaşadım, detaya girmeyeceğim. Toplamda 3 kere yakaladım. Hepsi bu tarz ufak tefek sayılabilecek ama ileriyi düşününce endişe verici şeylerdi. 3.de evden kovdum, ailesinin yanına gitti. Bir hafta sonra babası benle konuşmak için 1000 km yol yapınca, kayınbabamı çok çok severim, tekrar eve döndü. Oturdum karşısına Facebookta kız aramak, instada keşfette gördüğün kızlara bakmak, Twitterda retweetleşmek yok dedim. Tek tek, aptala anlatır gibi yapmayacağı herşeyi, yapmadığım şeyleri aslında anlattım. Bir daha herhangi bir şeyini görürsem anında bitiyor bu ilişki. Hemde anlaşmalı falan değil, donuna kadar alarak dedim. Son oldu. 2 yıldır ara ara kontrol ederim ama bir durum yok. Kızımız var 14 aylık, bir yaşına girdikten sonra tekrar konuştum, çocuk var diye güvendeyim sanma diye.
Ara ara aklınıza geliyor, ama şu anda yaşadığınız asla affetmem hissi geçiyor zamanla. Erkek milleti düşünemiyor, bazen oturup çocuğa anlatır gibi anlatmak gerekiyor, bazende ben salak değilim kimi kandırıyorsun demek gerekiyor. Eğer severek evlendiyseniz ve başka sorununuz yoksa dediğimi yapmayı düşünebilirsiniz. Ciddiyetinizi anlasın, hala devam ederse o zaman düşünürsünüz.
İyi de iki yıl önce o mesajlaştığı kişi ile zaten sizi aldatmış olmuyor mueşimin aldatmayacağını bilemiyorum ya öyle çok düşünmek istemiyorum o kadar ileriye gitmez diyorum ama telefon verseydi konuşsaydı bu da aldatmak oluyor diye düşünüyorum o kadar çaresizim ki
Sen boşver ona güvenmeyi. Bakımlı kadın ol. O her işten gelfiğinde parfüm kok, bu ne böyle derse kendimi beğeniyorum de. Bilmiyorum makyaj yapan bir kadın mısın? Makyajını yap güzel bir foto koy whsp a. Ama asla konu kıskanma. Belli etme en azından. Bu kez o diyecek ki Allah Allah bu kadın niye hiç beni sorgulamıyor. Bu kez o düşecek peşine.3 yıllık evliyim , 2 bucuk yıl önce eşimin iş arkadaşı işle ilgili sorunlar olduğunda arıyordu eşimi daha sonra bir akşam eşimin telefonunda mesaj gördüm bana kıyamassın diye içeriğine girmek istediğimde silinmişti bu ne silindi dşye sorduğumda yok öyle bir şey yanlış gördün dedi gördüm söyle yoksa giderim diye üsteleyince anlattı iş arkdası o arayan bayan yanlış yapmış sözde eşimde seni işten kovdururum yanlış yapıyosun demiş o bayan arkdası da bana kıyamassın mı kıyamazlar mı bişey yazmış. Neyse ben bu olayı çok büyüttüm baya başına kaktım yeminler etti dökümanını çıkarttım sabahtan aksama kadar her dk konuşamalar var içeriğini göremiyorum ama her dk atılan sms dakikaları yazıyor .. Neyse aradan 2 bucuk yıl geçti
Dün.. Telefonunu elime aldım bildirim gelmişti poker oyunu , oyunun içeriğine girdim yabancı bir kadına ingilizce bir şekilde merhaba , nasılsın , nerelisin, sevgilin varmı , telefon numaranı verir misin gibi şeyler yazmış kızda cevap vermiş hepsine sadece numarasını henüz yazmamıştı. Bu ne dediğimde arkdaslar yazdı ben yazmadım dedi iyi ben o arkdslarının karılarını yarın ararım biliyosun dediğimde yapma milletin yuvasını yıkma tamam ben yaptım dedi hani bir daha beni üüzcek birşey yapmıycaktın yalan söylemicektin diyorum kızıcağını bilgiğim için öyle dedim diyo çıktım gittim arkadasta kaldım dün gece bugün telefonda konuştuk geçen konuşma şu;
ne var bunda bu kadar büyütücek ben makarasına yaptım tamam bidaha yapmıcam diyo bunu yapan daha ileriisni yapar şimdi yabancı kadına yazar yarın ayşeye fatmaya da yazar buna yeltenen herşeyi yapar diyorum hayır yapmam öyle bişey diyo ama yaptın diyorum aynı şey değil sanki telefonunu verse arıcakmıydım diyor o zaman niye yazdın neden telefonunu istedin diyorum makara geçtim can sıkıntısından diyor öğlenleri bana zamanım yok diyip baskasına mesaj atabilcek zmanın varsa devam et diyorum büyütme tamam bidaha yapmıcam makarasına yaptım diyor.
Bu evlilikte çok emeğim var emeğime üzülüyorum . Lütfen akıl verin ne yapayım ,
Bi an düşünüyorum bu bitirmek için sebeb mi? hadi değil diyelim Peki ona artık nasıl güvenicem ?
Herşeyi elimde, tüm hesapları, sosyal medyası falan filan. Zaten işsiz 3 aydır burnumun dibinde, ne yapıyor ne ediyor komple biliyorum. Hem evden kovunca çok etkili oldu, arkadaşıma en ufak şeyde beni asla istemez hayatım biter, çocuğu bile göstermez biliyorum demiş. Bu yeter zaten.Belki de şu an çok profesyonel davranıyor sen haberin yok.
Daim olsun inşallahHerşeyi elimde, tüm hesapları, sosyal medyası falan filan. Zaten işsiz 3 aydır burnumun dibinde, ne yapıyor ne ediyor komple biliyorum. Hem evden kovunca çok etkili oldu, arkadaşıma en ufak şeyde beni asla istemez hayatım biter, çocuğu bile göstermez biliyorum demiş. Bu yeter zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?