Lütfen bir akıl verin deliricek gibiyim

Bahanesi bahane degil, makara yapmismis. Biraz piskin gordum esinizi. Siz makarasina biriyle yazissaniz, sonra buyutme canim makarasina deseniz ne yapardi? Bosanin bitirin diyemem ama bu piskinlik hayra alamet degil. Burnunun iyice surtmesi, sizi kaybedecegini anlamasi lazim.

Makarasina falan yapmadığı çok açık. Iki olayda da çatır çatır aldatmaya teşebbüs var hatta ilkinde yüzde 99 aldatmış zaten siz yakalayınca ya bitirmiş ya da önlemini almış. Ne yapacağınıza gelince, eğer sineye çekecekseniz bir daha dedektiflik yapmayın çünkü her affettiginizde o biraz daha yuzsuzlesecek. Ha evlilikte cok emegim var diyorsunuz ya, buyuk ihtimal ömür boyu siz emek vereceksiniz o da böyle karşılık verecek.

Evli bir insan konuşmak dertlesmek makara yapmak yahut sevişmek için başka birini ariyorsa evliliğinde sıkıntı vardır. Bir konuda evlilikte mutlu değildir ve tatmin olmuyordur.Bir evlilik terapistine gidebilirseniz iyi olur diye düşünüyorum.

çok teşekkürler tek tek akıl vermiş yardımcı olmaya çalışmışsınız , Durum aynıı güven bitmiş durumda ne kadar sabahlara kadar konuşulsa da yerine gelmeyecek bitip giden hisler ,
Ben sana bunu yapar mıyım bana yazan kimdi kız mı erkekmi o bile belli değil öylesine yazdım ben seni aldatmam diye kurana el basmalar yeminler etmeler gibi gibi..
Zamana bırakıyorum dedim sadece zamana .

Adama bak ne kadar rahat. Sende daha neyi bekliyorsun onu anlamadım . Ayse ye fatmaya da yazarsin dedim yok yazmam demişte iş arkadası ayşe fatma yerine geçmiyor mu.

Bende boşanma aşamasındayım bende evliliğimin ortasında telefonunda bi programdan bi kıza naber nasılsın Elif yazmıştı bu ne dediğimde sana kızdım yaptım dedi.bu aldatma değil mi dedim hayır ne var bunda dedi sonrasında ben yapsaydım dedim boşardım dedi. Şaka gibi değil mi koz cevap vermemişti ya verseydi uzayacaktı belkş bilmediğim bir sürü vardı telefonunu vermezdi çünkü boşa gitsin

Ayni seyi biz kadınlar yapcak? Oyun esnasinda adamin birinin telefonunu istesek? Hemen o.. oluruz . Eşiniz o zaman iyi yapmişsin der miydi? Güveninizi kazanması tabi ki zor. Ben güvenemezdim.

Yeminlere asla inanmayin. Pat diye gidip de bosanin demeye hicbirimizin hakki yok, ama belki bu durumu aile büyüklerine acabilirsiniz.

Aldatmaya yeltenme vakasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…