lutfen bir akil verin

Yazık ya adamın eli ayağı da tutmuyor demek ki trasini bile sen yapıyorsun.

Karı koca bu şekilde olunuyor. Bende de basur var, benimkisi de benim başvurumla ilgileniyor bir şey demiyor 😔 Ben de ona yapardım ki ilgileniyorum her şeyiyle. Traş işi absürt geldi ama, ancak fantezi gibi bir şey olursa yaparım.

Hastalık hastalığı kötü bir şey ama. Annemde de var. Hiçbir şeyi yok ama hastanenin tüm birimlerini dolaştı. Kaygı bozukluğundan kaynaklanıyor.
bununki tamamen ilgi.surekli onunla ilgilenmemi istiyor.bebegim var bebegime krem surerken bile ayni sekilde banada sursene diyor.cocuk gibi ilgi istiyor surekli

kendi egilemiyormus beli agriyormus mecbur ben yapmak zorunda kaliyorum.🙄
Sizden önce de annesi mi yapıyormuş 🤦 sizin bir kocanız yok bakıma muhtaç bir hastanın var. İkna edebilirseniz psikolojik destek aldırın. Normal değil eşiniz

2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek var:KK43:bu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Eee siz baya çocuk büyütüyorsunuz. Yani tamam evlilikte rahatızdır da her seyi de görmek zorunda değiliz ay abartmasın. Siz bi konuşun açık açık küserse de küssün olmaz böyle valla.

Sizden önce de annesi mi yapıyormuş 🤦 sizin bir kocanız yok bakıma muhtaç bir hastanın var. İkna edebilirseniz psikolojik destek aldırın. Normal değil eşiniz
annesi asiri ustune titreyen bir kadinmis.ama bende tam tersi kimseden ilgi gormeden kendi kendime bakarak yetistirildim.bazen o kadin ben erkek gibi hissediyorum

Yok yanlış anladın sen beni. Ben konunun gerçek olduğuna inanmadım. popo silmeden sonra senin ciddi yardıma ihtiyacın olduğunu düşündüm.
popo silme konusu mizah ya .o tabiki gercek degil.digerleri gercek tabi.ama suan herkesin bu kadar sasirmasina bende sasirdim.ben bile evlilik boyledir diye dusunmustum

Muhtemel diyalog: Şimdi şurayı çek heh tamam burası bitti, şurayı da ayır, ayır iyice, az kaldı dur, bir tur daha gideyim. Şimdi bir de domal, tamam basuruna dokunmam, okeyyy hadi geçmiş olsun.

arkadaslar fikrinize ihtiyacim var.ben esimden bosandim.bekarken babam vefat ettigi icin onun emekli maasini aliyordum.simdi bosandigim icim tekrar tekrar maasa basvurmak istiyorum.acaba bekarken aldigim gibi ayni sekilde alirmiyim.1 yasinda bebegim var.calisamiyorum.o serseri babasindan hayir yok ne hali varsa gorsun.bosandiktan sonra baba maasi alan varmi

popo silme konusu mizah ya .o tabiki gercek degil.digerleri gercek tabi.ama suan herkesin bu kadar sasirmasina bende sasirdim.ben bile evlilik boyledir diye dusunmustum

Mizah tabi onu ikimiz de anladık zaten. Pazartesi boşanmış olduğunu yazan bir konu açıp bu gün eşinin poposunu silmen ağır mizah. Bence hiç geciktirme ve destek al. Durumun ağır vaka.

Back
X