lutfen bir akil verin

bununki tamamen ilgi.surekli onunla ilgilenmemi istiyor.bebegim var bebegime krem surerken bile ayni sekilde banada sursene diyor.cocuk gibi ilgi istiyor surekli
Seecter ulan der basurlu yerine bitane 🏏🏏🏏 hiç tahammül edemeyeceğim insan modeli

arkadaslar fikrinize ihtiyacim var.ben esimden bosandim.bekarken babam vefat ettigi icin onun emekli maasini aliyordum.simdi bosandigim icim tekrar tekrar maasa basvurmak istiyorum.acaba bekarken aldigim gibi ayni sekilde alirmiyim.1 yasinda bebegim var.calisamiyorum.o serseri babasindan hayir yok ne hali varsa gorsun.bosandiktan sonra baba maasi alan varmi

Mizahmis 🤣🤣🤣

Kadınlar kulubunun bugü
2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek var:KK43:bu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Kadınlar kulubunun bugüne kadarki en efsane konularından biri. Yani bi best of KK listesi yapsak bu konunu listeye girer. Okurken düşündüğüm tek şey; kimse birbiriyle bu kadar yüz göz olmamalı. Tiksinmekte çok haklısın bence en başından yapmamalıydın. Eşin nasıl utanmıyor onu anlayamadım. Evlilik böyle bi şey konusunda saçmalıyor. Bu adam yaşlı ve bakıma muhtaç olsa o zaman her işini yaparsınız ve evlilik böyle bi şey zaten dersiniz ama genç birinin bunları yaptırırken hiç utanmamsı çok tuhaf.

ismail-abi-leyla-ile-mecnun.gif

Töbeler olsun😂 basurum olur arada bi eşim ne görür ne bilir. Vajinal kondilom çıktı adam bikere hani nerde bakıyım demedi demesinde zaten. Evli olsak bile herkesin vücudu kendine özel gerek yok okadar ayrıntıya girmeye.

2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek var:(bu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Hastabakici olmuşsunuz

Bosandiniz ama beraber mi yaşıyorsunuz??

Back
X