- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi crazyimela
Benim konum değilBosandiniz ama beraber mi yaşıyorsunuz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim konum değilBosandiniz ama beraber mi yaşıyorsunuz??
evet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyorTöbeler olsunbasurum olur arada bi eşim ne görür ne bilir. Vajinal kondilom çıktı adam bikere hani nerde bakıyım demedi demesinde zaten. Evli olsak bile herkesin vücudu kendine özel gerek yok okadar ayrıntıya girmeye.
okAma senin durumun daha ağır. Onlara şöyle senin için konu açmak yerine seni en acilinden doktora götürsünler.
Feyk atıyosun şuanevet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyor
Tamam utanmasın tabi. Ama hastalık var hastalık var. Eli ayagı tutan gözü gören birinede bukadar ilgi fazla . Bırak surat yapsın onun özel yerlerini en ince ayrıntısına kadar görmek zorunda değilsin.evet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyor
kesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyorVar böyle tipler. Annesi yada bir yakini tarafindan aşırı sevgi ve süt kuzusu tarzi yetiştirilen erkekler...
Yine kendisi beceremeyen beceriksiz olanlar
Yine de mide bulandırıcı
Görümcenizin ise oraya güncelleme düşebilirsiniz. Başkası adına sordum diye.Benim konum değil
yahu niye herkes fake diyor vallahi grrcek yasadigim ya.bu kadar tuhaf birsey yasadigimin farkinda bile degilmisimFeyk atıyosun şuan
Kıyamam ya hala devam ettiriyor görüyor musunuz? Arada yazılanları okuyan olmayabilir biraz daha devam edeyim diyor sanırımevet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyor
evet ama bu sefrrde sakin o sen olmyasin ne gorumcesi bilmem ne gibi cevaplar geliyor.bende direk.kendi agzimdan yazdim.Görümcenizin ise oraya güncelleme düşebilirsiniz. Başkası adına sordum diye.
Öyle demeyeceksin " kıdın dışmını yını kıdın " diycenBu konu seni eğlendirmedi mi? Oysa ne umutlarla konuyu acmistin dimi? Valla kadının düşmanı yine kadın bacım ya.![]()
Bence de sevmiyorsun. Yani bu kadar normal bir şeyi nasıl anormallestiriyorsunuz? Adama yazık ya:))kesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor
Görümcenizin ise oraya güncelleme düşebilirsiniz. Başkası adına sordum diye.
aynen kiz nasil anladin.valla zekisin ha.kaptin aferiniKıyamam ya hala devam ettiriyor görüyor musunuz? Arada yazılanları okuyan olmayabilir biraz daha devam edeyim diyor sanırım![]()
Sivilcelerini de sıktırir. Kulaginin arkasindaki killari falan da aldirir. Onlara göre igrenmemelisin. Benim bir kiz arkadasimin kocasi da ayni böyleydi. Bedeninin trasini jiletle yaptırırmis adam. Sonuc mu? Boşandılarkesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor