lutfen bir akil verin

Töbeler olsun😂 basurum olur arada bi eşim ne görür ne bilir. Vajinal kondilom çıktı adam bikere hani nerde bakıyım demedi demesinde zaten. Evli olsak bile herkesin vücudu kendine özel gerek yok okadar ayrıntıya girmeye.
evet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyor

Var böyle tipler. Annesi yada bir yakini tarafindan aşırı sevgi ve süt kuzusu tarzi yetiştirilen erkekler...

Yine kendisi beceremeyen beceriksiz olanlar

Yine de mide bulandırıcı

evet bunu cok soyluyorum ama senden utanmam sen karimsin bilmem ne diyor.ilgilrnmeyincede surat yapiyor
Tamam utanmasın tabi. Ama hastalık var hastalık var. Eli ayagı tutan gözü gören birinede bukadar ilgi fazla . Bırak surat yapsın onun özel yerlerini en ince ayrıntısına kadar görmek zorunda değilsin.

Var böyle tipler. Annesi yada bir yakini tarafindan aşırı sevgi ve süt kuzusu tarzi yetiştirilen erkekler...

Yine kendisi beceremeyen beceriksiz olanlar

Yine de mide bulandırıcı
kesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor

Iyk.
Lütfen ya feyk olsun.
Bez de tutun olmadı.

8 yıl oldu, iki taraf da basur sorunu yaşadı ama asla bakmadım, bakmadı.
İnsanın öz saygısı olmalı.
Ve bunun evlilikle bir ilgisi yok

Ay midem kalkti ben esime basurum var diyemem bile oda bana demez ne gerek varki cok sacma bakmak falan iggg yani aman allahim

kesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor
Sivilcelerini de sıktırir. Kulaginin arkasindaki killari falan da aldirir. Onlara göre igrenmemelisin. Benim bir kiz arkadasimin kocasi da ayni böyleydi. Bedeninin trasini jiletle yaptırırmis adam. Sonuc mu? Boşandılar

Back
X