- 31 Ekim 2022
- 1.602
- 5.808
- 88
- 25
- Konu Sahibi Dertlipande
Böyle şeyler soyleyebilen birinin çok namuslu, şerefli olduğunu düşündüren nedir size?Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle şeyler soyleyebilen birinin çok namuslu, şerefli olduğunu düşündüren nedir size?Bana namus şeref sözü verse ancak oda aileler hatrına
Şok ile ne yapacağımı bilemedim geri dönülmez tavırlar sergilemedim yine deİlk duyduğumda atardım ben. Gerisi size kalmış...
Haklı bir söze ne denirHer zaman böyle birisiydi. Sadece artık gerçek yüzünü göstermeye başladı
Erkekler, kadınlar pasif kalırsa daha çok üstüne gidiyor kadın güçlü olursa erkekler geri adım atıyor. Peki siz sesinizi çıkarıp istediğiniz zamanda gittiğinizde eşiniz size ve dolayısıyla ailenize tepki geliştirdi mi ailenize ziyarete gitmeme gibiBenim eşim de öyle diyordu ama ben sesimi çıkarınca keyfim ne zaman isterse ozaman giderim
Aman sakın sakın evlenme . Vallahi ben nişanlıyken ailene gidersin dedi kandım . Meğer adam kendi ailesine diyormuş vallahi çekilmiyor sonuç boşandım . Nişanı at gene iyi yönden bak kendini tanıtmış gitsin ailesinin yanında duracak birini bulsun .Lütfen o kervana girme boşanırsın vallahiMerhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Bu tipler kendi kendilerine almıyorlar ama boylarının ölçüsünü. Birileri ölçüp biçip veriyor ellerine de ben sizde o ışığı göremedim. Arada aileler var, biraz bekleyeceğim vs vs vs...Umarım benim ki de alır boyunun ölçüsünü
Erkekler, kadınlar pasif kalırsa daha çok üstüne gidiyor kadın güçlü olursa erkekler geri adım atıyor. Peki siz sesinizi çıkarıp istediğiniz zamanda gittiğinizde eşiniz size ve dolayısıyla ailenize tepki geliştirdi mi ailenize ziyarete gitmeme gibi
İçimde son sevgi kırıntılarıdır muhtemelen. Tamamen ipleri koparıp atmak çok zor aileler işin içinde olduğundaBöyle şeyler soyleyebilen birinin çok namuslu, şerefli olduğunu düşündüren nedir size?
Evet bende o cesaret yok anladınız beni. Ben çirkefleşirsem eğer gemileri değil limanı yakarım. Endişelerim sebebiyle söyleyeceklerimi saygı çerçevesinde söyleyip sessizliğe büründümBu tipler kendi kendilerine almıyorlar ama boylarının ölçüsünü. Birileri ölçüp biçip veriyor ellerine de ben sizde o ışığı göremedim. Arada aileler var, biraz bekleyeceğim vs vs vs...
Evet bende o cesaret yok anladınız beni. Ben çirkefleşirsem eğer gemileri değil limanı yakarım. Endişelerim sebebiyle söyleyeceklerimi saygı çerçevesinde söyleyip sessizliğe büründüm
Ben nişanlımın bir kere sinirli halini görmedim kavga ederiz bana hep sakince karşılık verir kalbimi bir defa olsun kırmadı hep özenli oldu o sebeple nasıl bir tavırla yol alacağımı bilemedim ama kesinlikle istediği şekilde olamayacağını nişanın gerekirse atılacağını söyledimAynen öyle sesini çıkarmayınca insanin üzerine geliyor lar ben sinirli biriyim ben sinirlenince eşim yanıma bile yanaşmaz yani demek şu ki erkekler pasif kadınları ezer başta sesini çıkaracak sin ki oda seni ezmeye çalmasın hiç bi zaman kim olur sa olsun kendini kimseye ezdirmicen
Aman sakın sakın evlenme . Vallahi ben nişanlıyken ailene gidersin dedi kandım . Meğer adam kendi ailesine diyormuş vallahi çekilmiyor sonuç boşandım . Nişanı at gene iyi yönden bak kendini tanıtmış gitsin ailesinin yanında duracak birini bulsun .Lütfen o kervana girme boşanırsın vallahi
Manyak çünkü anlayışsız. ataerkil kafa yapısı işte, erkek ailesi daha ön planda kadın baba evine giderse koca evinde huzuru mu yok memnun değil mi derler falan filanNeden en çok kendi ailesinde kalmanı istiyor ki
Ben nişanlımın bir kere sinirli halini görmedim kavga ederiz bana hep sakince karşılık verir kalbimi bir defa olsun kırmadı hep özenli oldu o sebeple nasıl bir tavırla yol alacağımı bilemedim ama kesinlikle istediği şekilde olamayacağını nişanın gerekirse atılacağını söyledim
Manyak çünkü anlayışsız. ataerkil kafa yapısı işte, erkek ailesi daha ön planda kadın baba evine giderse koca evinde huzuru mu yok memnun değil mi derler falan filan
Bunlar sadece bahane sizde biliyorsunuz. Çocuğum için boşanmıyorum demekle eş değer. Adamın ne olduğu belli oldu. Muhtemel cepte gördüğünden artık gerçek yüzünü saklamayı bıraktı. Hep deniyor ya nişanlıyken fark etmedin mi, fragmanı görmedin mi vs. İşte siz gördünüz, fark ettiniz. Gerisi kendinizi sevmekle, ne kadar değerli olduğunuzla, kendinize neyi layık gördüğünüzle alakalı...İçimde son sevgi kırıntılarıdır muhtemelen. Tamamen ipleri koparıp atmak çok zor aileler işin içinde olduğunda