lütfen bir bakar mısınız ??

cicekbocekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
134
11
0
Balıkesir
Hanımlar ben 4 aylık hamileyim.Daha önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.Gecen gün doktor muayenesinde doktorum bende amniyotik bant olduğunu söyledi.bebeğin eli kolu buna takılırsa parmaklarında ellerinde ayaklarında gelişim bozukluğu parmak kopması olabiliyormuş.Her gün dua ediyorum bebeğim bu banta takılmasın diye.böyle birşey yaşayan var mı ?? Cevap yazarsanız sevinirim.

Cnm ilk defa senden duydum çok geçmiş olsun bende 19 haftalık hamileyim istersen farklı bi doktora da git emin olmak için umarım öyle değildir umarım geçer dua edicem senin için bebeğin hep seninle olsun cnm..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok tesekkür ederim çok sağolun :/ Bebeğimde eksiklik olacak diye çok korkuyorm.inşallah o da diger bebekler gibi sağlıklı doğar.farklı doktora da gittim o da doğruladı zaten.Allah size de sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin..

Amin cnm bebek bekleyen herkese nasip etsin allah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmis olsun.
bu konuyla ilgili forumda bir topik vardi. oraya bir bakin istersenis.
gelismis arama kismina "amniyotik band" yazin ve aratin. o zaman cikmasi lazim topigin.

Buldum canım çok teşekkür ederim.

Hangi konuda şüphelerin var canım ? Eger amniyotik bant ile ilgiliyse bu konuda korkma.Bu bant daha önce kürtaj olanlarda ve doğum yapanlarda gözüküyor daha çok.

Öncelikle cevap verdigin icin cok tesekkür ederim canım benim,benim sat subat 9 , esimle de adet bitiminde beraber olmustuk icime bosalmıstı 4. Gün ertesi gün hapı aldım ara kanamam oldu bitti ay bitimine yakın yine beraber olduk ve yine icime bosaldı hicbisey icmedim,suan itibariyle 14 gün gecikti adetim 10 gün gectiginde doktora gittim gebelik bulguları var dedi ama kan testinde sonuç 1.2 cıktı yani negatif bebekde istiyorum bisey anlamadım hala adet belirtisi yok sadece ara ara kasık batması midem cok bulanıyor geceleri

14 gün geciktiyse büyük ihtimal gebelik var canım.Bende de aynısı olmuştu.kasık batmaları gece olunca migde bulantıları felan.gebelik testi yaptım çift çizgi çktı :) Sende bir idrar testi yap bakalım.Şimdi mutlaka çıkar

Agzından ballar damlıyor canım insallah öyledir:) benimde aklıma takıldı cünkü doktor gebelik bulguları var ama keseyi göremiyorum kan testinde kesinlestirelim dedi o da negatif cıkınca üzüldüm acıkcası 15 gün olacak korkuyorum adet olmaktan:)

Benim adetim 1o gün gecikti kan testi yaptm cıkmadı.6 gün snra idrar testi yaptım sonuç pozitif :)) Seni umutlandirmak istemiyorum ,insallah hamilesindir üzülmezsin ama kan testinde çıkmayabiliyor bazen.Bence hamilesin yani ♥ :)

Hadi ya ne kadar mutlu olmussundur ne güzel canım Allahım sana bagıslasın bebisini:) bende insallah hamileyimdir o kadar istiyoruz ki bu sefer canım bende 16. gün test yapıyım adet olmazsam o zaman, belki ugurlu gelirsin belli mi olur:) gec döllenmeden de süphelendim zaten bitanem <3 :)

Kader kısmet canım.ugurlu demeyelim :)) 23 yaşında mısın ? Aynı yaştayız sanrm :)) Rabbim sana da bir evlat bagışlamıstır inşaAllah.bana haber vermeyi unutma.testi yapınca mesaj bekliyorum senden ona göre &#9829;&#9825; )

Hikayemi anlatmak istedim size mucize olduğu için...Henüz gebeliğimin çok daha başındayım öğreneli de 3 gün falan oldu.Biz eşimle korunuyoruz ve yöntemimiz prezervatif yani yalnızca %2 ihtimali olan bir yöntem en sağlıklı ve kesin yöntem(di).Son adet tarihim 5 şubattı ve bi sonraki adetim de 8 mart olması lazımdı. Adetlerim düzenlidir. Ancak adetim 5 gün geçince 12 martta kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti bir sorunun yok gebelikte kistte yok dedi, her ihtimale karşı beta hcg yani kan testi yaptırdı ve sonuç 0,100 çıktı koskoca negatif zaten gebelik beklentim olmadığı için de sonuçtan emindim. Neyse sonra adetim yine gelmedi ama adet söktürücü de kullanmadım mucizelere inanırım içimden bi ses bebek var diyordu hiç bir belirtim olmamasına rağmen tabi kasık ağrısı hariç ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. 1 hafta sonra tekrar doktora gittim yine muayene etti ve "rahim duvarın çok kalınlaşmış ya adetin gelmek üzere yada gebelik şüphesi taşıyorsun ve sol yumurtan çatlamış eğer gebelık yoksa ve gebelik düşünüyorsan çok güzel bi dönemdesin" dedi. Kan testi yaptırdı tabi ben negatif sonucu beklediğim için gayet sakin sonuçlarıma baktım bir de ne göreyim 0-5 değer aralığı negatif yazan tahlil sonucunda benim değerim 7,85..tabi panik oldum ama çok mutlu oldum. Doktorumu aradım "değer pozitif ama sınırda olduğu için kesin hamilesin diyemiyorum. Sakın ilaç kullanma ve dikkatli davran haftaya tekrar gel" dedi. Tabii ben dayanamadım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı gebeliğim kesinleşti...Tahminimce henüz 2 haftalık falan ama tabi kesin olarak 4 gün sonra doktora gidince öğrenicem kaç haftalık olduğumu. Velhasıl adet olmam gereken dönemde benim yumurtlamam olmuş ve biz o dönemde eşimle ilişki yaşadık. Rabbimin bu mucizesi bizim korunmamıza rağmen benim minik meleğim annesinin rahmine yerleşmiş ve inşaallah her dakika duâ ediyorum bana tutunsun annesini bırakmasın diye..Rabbim istediği zaman istediği kişiye ve en hayırlısını versin inşaallah.. Buradaki bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum. Allahım sizi meleklerinize kavuştursun

Dogru söylüyorsun canım tabi kader kısmet,insallah hamisimdir dua et benim icin olur mu :) evet bende 23 yasındayım ne güzel aynı yastayızda:) 16 günde de adet olmazsam mutlaka haber verecem sana canım ) <3 1 tane mi bebisin var :)

Senin adına cok mutlu oldum canım gercekten mucizevi bir olay Allahım isterse oluyor iste insallah melegin sıkı sıkı sarılır tutunur sana dikkat et kendini yorma bizı de haberdar et canım:) bana da dua et insallah hamisimdir:)

İlk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu canım.kürtaj oldum.şimdi 17 haftalığım.sana dua edicem inşallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin hayatm &#9829;

İlk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu canım.kürtaj oldum.şimdi 17 haftalığım.sana dua edicem inşallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin hayatm &#9829;

Cok üzüldüm canım ilk yasadıgın olaya ama aynı zamanda cok da mutlu oldum suan hamissin ne güzel Allahım kucagına almayı nasip etsin insallah <3 ben bugünde olmadım regl hayırlısı artık insallah insallah bitanem:) <3

Canımmmm foruma yeni üye oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum calıstım ama olmadı:)) instagram kullanmıyorum maalesef bitanem ama bunun dısında görüsmeyi cok isterim:) kasık agrılarıma gelince adete dair hicbi belirti yok canım bugun 15 oldu yarını bekliyorum:) sen naptın bebis nasıl:) <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…