• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bir Bakın,Ben Çözemedim.

Daha 17 yaşındasın güzelim ya bırak böyle dertlerle uğraşmayı. Gençliğine yazık. Sınavına odaklan. Ohooo daha kimler gelip geçicek hayatından. Yaz aşkı olarak kalsın derim.
Çok sağolun,zaten derslerim hayatımda birinci planda elbette ki.Fakat geleceğim deyip de böyle yapması hayal kırıklığına uğratıyor insanı.

Mesaj yoluyla duygularınızı belli etmekten bu kadar acizseniz uzak mesafe ilişkisi size göre değil bence.yarışma bahane size bozulduğu için gelmekten vazgeçmiş bende böyle bir tepki alsam bende gelmezdim.uzak mesafe ilişkisinde sanal ortamda duygularını iletebilmek birşey paylaşabilmek çok daha önemli bir yer tutar.aranızdaki iletişimin çok çok iyi olması gerekir.

Ben de uzak mesafe iliskisi yaşıyorum. Bu kadar hevesle gelicem desem ve karşımdaki öyle mi yok nerden çıkardın dese çok çok bozulurdum. Gitmezdim de. Seviyorsan sevgilinin gönlünü al.

Yeni gelişme var.Tavsiyeleriniz doğrultusunda mesajlar attım dün gece erkek arkadaşıma;duygularımı ifade edemediğimi,geleceğim dediği zaman çok sevindiğimi yazdım.Ve özür diledim yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için.Sonra gördüm mavi tık olmuş yani görmüş ama cevap vermedi...

Bence oda erkekler klubune konu açmıştır,
Sevgilime yanına geleceğim dedim ve" öyle mi " diye bir cevap verdi ne yapayım? Diye.
Çoğunluk da ' bence gitme' demiştir.

Bence oda erkekler klubune konu açmıştır,
Sevgilime yanına geleceğim dedim ve" öyle mi " diye bir cevap verdi ne yapayım? Diye.
Çoğunluk da ' bence gitme' demiştir.
:) ;) Erkekler kulubü sitesi var mı ki?Bu arada şaka bir yana ben de kimi zaman arkadaşlarından akıl aldığını hissediyorum.Erkekler böyle arkadaşlarından akıl alırlar mı,bir bilginiz var mı?

:) :KK66: Erkekler kulubü sitesi var mı ki?Bu arada şaka bir yana ben de kimi zaman arkadaşlarından akıl aldığını hissediyorum.Erkekler böyle arkadaşlarından akıl alırlar mı,bir bilginiz var mı?
erkekler kulübü var :KK31:
Akıl almak değil de dert anlatır gibi konuşma esnasında bahsederler diye düşünüyorum, eee akıl veren de her zaman çıkar :KK51:
Olabilir yani...

Back
X