- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Henüz evli degiliz.
Maalesef biz de kedi köpek gibi kavga ediyoruz kavga edince. Ama bizde eşim hep alttan alır. Ne hikmetse ben öfkemi dindiremem hıncımı alamam. Nefret ediyorum bu huyumdan. Belki biraz uzaklaşmalısınjz kavga anlarındaHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
birbirinize saygili olarakHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Canım ben başından beri geri çekilen baskın tarafım. Bir suçu olduğunda nasıl kızacağımı çok iyi biliyor kendisine. Kedi gibi gelip mırıldanıyor sonra özür diliyor. Hiç alttan almam yüz vermem. Severim ama bir yanlışı olduğu zamanda parçalarım. Eşim yay burcu bu arada. Ama kızsam bile gerizekalı aptal filan kötü söz söylemem ona da söylerse kızarım. Saygı çerçevesi içinde bazen karşıma alır konuşurum ama hala devam ederse yapmaya döverim yüzüne yüzüne vururum. Tabi dövülecek kadar olması için çok mühim birşey olması lazım. Sinirli taraf ben olduğum için o hata yapmamaya beni sinir etmemeye çalışır genelde. Birbirimize kızarsak da küseriz. Ben hıh derim arkamı dönerim bazen o gelir sarılır. Bazen de o döner arkasını ben ona sarılırım. Kim suçluysa o her zaman alttan alan olmalıHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Ses yükseltmeden bizimki. Birbirimize laf cambazligi yapiyoruz. Altta kalmamak icin her seyin cevabini hemen veriyoruz. Hakaret dedigimden gerizekali aptal gibi kelimeler degil. Dolayli yoldan insani yetersiz hissettircek cümleler. Mesela dünkü kavgamizin sebebi beni baska biriyle karsilastirmasi. Benim icin bu hakarettir. Ben de ona madem beni baska biriyle karsilastiriyorsun o zaman böyle iyi erkeklerde var sen neden öyle degilsin dedim. Karsiliklu kirdik yani birbirimizi.
Hmm anladigim kadariyla ufak bir kibir soz konusu o zaman.Bizim kelimlerimiz o sekilde degil kac kere anlattim hala anlamiyosun gibi dolayli yoldan aptal demeye gelen cümleler.:) Bana öyle seyler söylüyor
Mutlaka birimiz ofkeli iken digerimiz susuyoruz alttan alıyoruz yada sakinlesene kadar ayri odalara geciyoruz yarim saat sonra bisi yokmus gibi davraniyoruz unutuyoruz yataga ayri girmiyoruz ve kavga yasadigimiz konuyu tekrar dile getirmiyoruzHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Birbirnizii değiştirmeye çalışmayın. Karşınızdaki bağımsız akıllı özgür bir birey. Boynuna tasma geçirip gezdirmelik değil. O da siz de. Sinirliyken anında çıkın nefes alın sakinleşince oturup iki medeni insan gibi konuşun. Hakaret neymis yaHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Evlenince herşey dışardan toz pembe görünse de evlendikten sonra anlayış sevgi herşey azaliyormus eğer evli değilseniz ve ciddi problemler yaşıyorsanız ilişkinizi tekrar gözden geçirin derim çünkü bazı şeyler evlendikten sonra düzelmiyor dahada sinir bozucu hâle geliyor ve inan daha fazla yipraniyosun...Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Pardon da siz ne istiyorsunuz tam olarak. Yani iyi anlaşıp evlenilir ama bukadar kötü bir ilişki için ne yapıyorsunuz??Henüz evli degiliz.
Bizdede ben ikizler eşim yengeçEşimle kendimi gördüm sizdezamanla düzeliyor arkadaşlara katılıyorum bazen görmemezlikten duymamazlıktan gelmek iyidir bacım ben yengeç eşim ikizler tamamen zıtız
Allah eşinle benim yardımcım olsun o vakit size iyi sabrediyoruzBizdede ben ikizler eşim yengeçBizdede ben manyak ruhlu o evcimen ruhlu olandir
Çözümü ayrılmak sen alttan alırsın daha çok tepene çıkar %100haklı olsan bile gelipte gönlünü almaz aksine seni suçlar ben öyle Bi şey demedim kafandan uyduruyorsun der yine hakaret eder sana çok gec olmadan uzaklaşHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?