- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ses yükseltmeden bizimki. Birbirimize laf cambazligi yapiyoruz. Altta kalmamak icin her seyin cevabini hemen veriyoruz. Hakaret dedigimden gerizekali aptal gibi kelimeler degil. Dolayli yoldan insani yetersiz hissettircek cümleler. Mesela dünkü kavgamizin sebebi beni baska biriyle karsilastirmasi. Benim icin bu hakarettir. Ben de ona madem beni baska biriyle karsilastiriyorsun o zaman böyle iyi erkeklerde var sen neden öyle degilsin dedim. Karsiliklu kirdik yani birbirimizi.Siz yüz göz olmuşsunuz. Bırakın hakaret etmek ses yükseltilmesi bile kabul edilebilir bir şey değil benim için. Birbirine değer veren insanlar birbirlerine hakaret edemezler zaten. Egonuz mu yüksek çift olarak?
Hayir düsünmesdim evli degiliz cünkü uyusamazsak en kötü ayriliriz diye düsündüm ama cok üzülüyorumçift terapistine gitmeyi düşündünüz mü canım
Kadın olmak size belli bir davranış kalıbı çizemez, erkek olmak ta ona. Önce iki kişide insan olmayı öğrenecek. Öküz erkeklerimizle bu çok zorHerkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Eşimle kendimi gördüm sizdeElimde degil duyuyorum ve hemen kirilip tepki veriyorum o da ayni sekilde ve ikimizde cok inatciyiz.
Evlenince daha beter olacak ozaman . Iki inatçı insan bi arada yapamaz .. bence iyice konuşup biraz ara verinHenüz evli degiliz.
Hemen her seyi silip atalim zaten hic bir sey icin cözüm üretmeyelim. Biriyle olmazsa onu silelim baskasini bulalim. Bu mudur?Ayrilarak cozulur
Bu anlattığınıza istinaden söylüyorum burada sizde de hata var. İlişkilerde kısasa kısas mantığı çok yanlış. Neden sizi başka biriyle kıyasladığını güzel bir şekilde sorabilir, bunun sizi incittiğini güzelce anlatabilirdiniz. Amabanladığım kadarıyla siz en yüksek skoru ben yapmalıyım mantığındasınız.Ses yükseltmeden bizimki. Birbirimize laf cambazligi yapiyoruz. Altta kalmamak icin her seyin cevabini hemen veriyoruz. Hakaret dedigimden gerizekali aptal gibi kelimeler degil. Dolayli yoldan insani yetersiz hissettircek cümleler. Mesela dünkü kavgamizin sebebi beni baska biriyle karsilastirmasi. Benim icin bu hakarettir. Ben de ona madem beni baska biriyle karsilastiriyorsun o zaman böyle iyi erkeklerde var sen neden öyle degilsin dedim. Karsiliklu kirdik yani birbirimizi.
o zaman bu ilişkiden bir cacık olmaz , kimse evlenince mucizevi değişmez.ayrılmak en sağlıklısı.Henüz evli degiliz.
Bana yaptigi seyin ne kadar sinir bozucu oldugunu anlamasi icin ben de onu baskasiyla karsilatirdim ama her sey daha kötü oldu.Bu anlattığınıza istinaden söylüyorum burada sizde de hata var. İlişkilerde kısasa kısas mantığı çok yanlış. Neden sizi başka biriyle kıyasladığını güzel bir şekilde sorabilir, bunun sizi incittiğini güzelce anlatabilirdiniz. Amabanladığım kadarıyla siz en yüksek skoru ben yapmalıyım mantığındasınız.
Bi söz okumuştum biyerde "yüksek sesle konuştuğunuz zaman haklı olsanızda karşıdaki kişinin o an algıları kapalı olduğu için sizi anlamakta zorlanır yumuşak ve sakin bi ses tonuyla konuşup derdinizi anlatırsanız sizi anlamayacak ve ikna edemeyeceğimiz kimse yoktur" yazıyordu..Aylardır bunu uyguluyorum ben yumuşak ve sakin konuştukca eşimde bana uyumlu bi şekilde davranıyor çünkü karşısında ona bağıran bi kadın yok bence bide bu yolu deneyin ben bu taktikle eşimi susturduktan sonra sizinki hayli hayli susar ve sorunları sessiz sakin kırıcı olmadan halledebilirsiniz..benim eşim ipe sapa gelmez dediğim dedik bi tip ikimizde koç burcu ve baskın karakterleriz buna istinaden diyorum benim ki sakinleştiyse sizin ki melek olabilir..Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Ses yükseltmeden bizimki. Birbirimize laf cambazligi yapiyoruz. Altta kalmamak icin her seyin cevabini hemen veriyoruz. Hakaret dedigimden gerizekali aptal gibi kelimeler degil. Dolayli yoldan insani yetersiz hissettircek cümleler. Mesela dünkü kavgamizin sebebi beni baska biriyle karsilastirmasi. Benim icin bu hakarettir. Ben de ona madem beni baska biriyle karsilastiriyorsun o zaman böyle iyi erkeklerde var sen neden öyle degilsin dedim. Karsiliklu kirdik yani birbirimizi.
Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Budur aynen. Surekli kavga ettigin,karsilikli saygisizlastigin seviyesizlestigin adamla baska ne yapmayi planliyorsunuz ki? Birbirinize yaptiginiz seyin telafisi yok,terbiye sinirlari coktan asilmisHemen her seyi silip atalim zaten hic bir sey icin cözüm üretmeyelim. Biriyle olmazsa onu silelim baskasini bulalim. Bu mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?