- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Elimde degil duyuyorum ve hemen kirilip tepki veriyorum o da ayni sekilde ve ikimizde cok inatciyiz.Duymayarak gormeyerek
Ne kadar zamandir evlisinizElimde degil duyuyorum ve hemen kirilip tepki veriyorum o da ayni sekilde ve ikimizde cok inatciyiz.
Henüz evli degiliz.Ne kadar zamandir evlisiniz
o hakaret edince ben de ediyorum ve sinirle bir cok sey söylüyorum sonra pisman oluyorum.Size hakaret etmesi hoşunuza gitmiyorsa , önce siz kendinizi düzeltin . Bağırıyor mu ? Dinlemeyin bu konuşmayı bitiriyorum deyin ve ortamı değiştirin . Baktınız bir süre düzelmiyor kendinize olan saygınız için ilişkinizi sonlandırın .
Sevgiliyken arkadaslarimiz vardi onlarda sevgililerdi.birbirlerine gerizekalidan en agir kufurlere kdr ediyorlardi biz sokta izliyorduk.ilk gunden soz verdik byle seyler konusmayacagimizaBiz esimle tartisinca hakaret etmiyoruz veya sesimizi cok fazla yukseltmiyoruz. Bence bunu sakinken guzel guzel konusarak sevgiyle saygiyla halledebilirsiniz. Kotu sozleri yasaklayin birbirinize soz verin. Ztn sevgi varsa hersey hallolur.
Bizim kelimlerimiz o sekilde degil kac kere anlattim hala anlamiyosun gibi dolayli yoldan aptal demeye gelen cümleler.:) Bana öyle seyler söylüyorSevgiliyken arkadaslarimiz vardi onlarda sevgililerdi.birbirlerine gerizekalidan en agir kufurlere kdr ediyorlardi biz sokta izliyorduk.ilk gunden soz verdik byle seyler konusmayacagimiza
Anladim yeni mi evlendiniz diyecektimHenüz evli degiliz.
Bir bucuk senedir.kaç zamanlık bir ilişkiniz var canım
böyle geldi böyle gidiyorsa biraz zor o gerçekten arkadaşlarımdan biliyorum
aradaki saygıyı bir kere ezince sürekli öyle oluyor tartışmalar...
Bir bucuk senedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?