- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatini sen yönet. Asla bir erkwgin eline verme ipleri.merhaba kızlar
22 yaşındayım
ilk başta nasıl başlasam anlatmaya bilmiyorum..
bir ilişkim var oda 22 yaşında 2 sene biticek ve ben kendisini 6 senedir tanıyorum ama böyle olduğunu bilmiyordum ...
herşey bu yaza kadar iyiydi yada benim gözlerim kördü bilmiyorum. beni çok kıskanan akşam hava kararınca beni dışarı çıkartmayan ne normal bir erkek arkadaşım nede kız arkadaşım vardı yalnızdım ama herşeyi birlikte yapıyoduk hergün buluşuyoduk yani yalnızlık hissetmedim . bu yazın herşey değişti . kendisi gezip tozarken bana sen çıkma demeye başladı benimde bu yazın stajım ehliyet sınavım felan sabahtan akşama kadar dışarıdaydım sonra aklım başıma geldi diyim bende gezdım bende arkadaşlarımla buluştum akşamları kahve içmeye çıktım kuzenlerimle derken biz baya birbirimizden soğuduk ben arayı soğutmamaya çalıssamda benim sosyal hayatıma laf etmeye başladı bana ağıza alınmayacak hakaretler etti bir saat sonrada çok özür dilerim diyip yalvarıyodu bende affettim sürekli ama en sonunda dun ipler koptu kızlar...
biz ikimizde aynı şehirde okuyoruz okul açılalı 1 ay olucak dışarı çıkalım diyince bağırıyor sinemaya gidelim diyince bağırıyor dun arkadaşlarımla çıktım ki daha yeni arkadaşlarım oldu diyebilirim burnumdan getirdi en son bana gözumden düştun sen nasıl bir kızsın daha neler neler bende defol hayatımdan dedim kapattım teli 10 dk sonra özür dilerim yazmıs cevap vermedim de bitti artık benim içimde gerçekten insan zevk almazmı ya biz bişey yapamıyoruz bu sene anlamıyorum kemdısınıde eve hapsetti okula gidip geliyor sadece başka biri yok sanmıyorum ama bana dediklerini unutamıyorum bakamıyorum artık suratına cevapta vermeyi düşünmüyorum ben gelecekde göremiyorum canım yanıyo kızlar gerçekten benimle aynı şeyleri yaşayıp düzelen oldumu nasıl yaptınız bunu anlatıursanız sevinirim içimi dökmek istedim birazcık okuduğunuz için çok teşekkur ederim yorumlarınızla konuşarak rahatlamayı çok isterim yorumlarınız bekliyorum![]()
merhaba kızlar
22 yaşındayım
ilk başta nasıl başlasam anlatmaya bilmiyorum..
bir ilişkim var oda 22 yaşında 2 sene biticek ve ben kendisini 6 senedir tanıyorum ama böyle olduğunu bilmiyordum ...
herşey bu yaza kadar iyiydi yada benim gözlerim kördü bilmiyorum. beni çok kıskanan akşam hava kararınca beni dışarı çıkartmayan ne normal bir erkek arkadaşım nede kız arkadaşım vardı yalnızdım ama herşeyi birlikte yapıyoduk hergün buluşuyoduk yani yalnızlık hissetmedim . bu yazın herşey değişti . kendisi gezip tozarken bana sen çıkma demeye başladı benimde bu yazın stajım ehliyet sınavım felan sabahtan akşama kadar dışarıdaydım sonra aklım başıma geldi diyim bende gezdım bende arkadaşlarımla buluştum akşamları kahve içmeye çıktım kuzenlerimle derken biz baya birbirimizden soğuduk ben arayı soğutmamaya çalıssamda benim sosyal hayatıma laf etmeye başladı bana ağıza alınmayacak hakaretler etti bir saat sonrada çok özür dilerim diyip yalvarıyodu bende affettim sürekli ama en sonunda dun ipler koptu kızlar...
biz ikimizde aynı şehirde okuyoruz okul açılalı 1 ay olucak dışarı çıkalım diyince bağırıyor sinemaya gidelim diyince bağırıyor dun arkadaşlarımla çıktım ki daha yeni arkadaşlarım oldu diyebilirim burnumdan getirdi en son bana gözumden düştun sen nasıl bir kızsın daha neler neler bende defol hayatımdan dedim kapattım teli 10 dk sonra özür dilerim yazmıs cevap vermedim de bitti artık benim içimde gerçekten insan zevk almazmı ya biz bişey yapamıyoruz bu sene anlamıyorum kemdısınıde eve hapsetti okula gidip geliyor sadece başka biri yok sanmıyorum ama bana dediklerini unutamıyorum bakamıyorum artık suratına cevapta vermeyi düşünmüyorum ben gelecekde göremiyorum canım yanıyo kızlar gerçekten benimle aynı şeyleri yaşayıp düzelen oldumu nasıl yaptınız bunu anlatıursanız sevinirim içimi dökmek istedim birazcık okuduğunuz için çok teşekkur ederim yorumlarınızla konuşarak rahatlamayı çok isterim yorumlarınız bekliyorum![]()
Bende ilk bunu düşündüm. Yoksa niye anında özür dilesin. Dengesizse ayri tabi :)Belki de parası olmadığı için sizinle çıkamıyor, gelemediği için siz de çıkmayın istiyor olabilir mi acaba? Maddi durumu nasıl?![]()
sigara için para buluyorsa acımıyorum maddi durumu normal :))Belki de parası olmadığı için sizinle çıkamıyor, gelemediği için siz de çıkmayın istiyor olabilir mi acaba? Maddi durumu nasıl?![]()
ben kendimi savundukca hakkımı aradıkça bu dunyada erkeklerin yapabileceği ne varsa kadınlar daha iyi yapar kanıtladıkça bu hale geidik diyim ...Bana eşim böyle karışsa boşarım.Evliyim.Karışmaz ve karışamaz.Böylelerini nerden buluyorsunuz anlamıyorum.Erkek mi Yok.sana değer vermiyor ve saygı duymuyor.üniversite okuyan kızlarımız böyle ezilirse okumayan meslek meslek sahibi olmayan kızlarımız napsın.medeni olsunlar biraz ya.daha okurken seni dışarı çıkarmayan evlenince neler yapmaz.boynunuza ip geçirip istediği yere çekmeye çalışan erkekleri nasıl affediyorsunuz anlamıyorum.eşimden önce bir erkek arkadaşım vardı ciddi düşünüyorduk.kaç yıl peşimden koştu ikna etti ama elde edince 1 yıl sonra eskisi kadar ilgilenmediğini hissetmeye başladım.çok geçmeden ayrıldım.sonra günlerce aradı mesaj attı ağladı affetmedim.ben değil sen bitirdin dedim.daha şimdi den beni ihmal edersen evlenince hiç ilgilenmezsin dedim.ben değerliyim.ben kadınım.özelim.kendime saygı duymalarını ben sağlarım.yoksa hakaretler küfürler havada uçar.böylelerine prim vermeyin.2. Sınıf insan muamelesi göstermesine fırsat vermeyin.ilerde anne olacaksınız.çocuğunuzun önünde aşağılayan bir kocanız mı olsun istiyorsunuz.lüffen önce kendini sev.