- 22 Şubat 2016
- 55
- 51
- 3
- 32
- Konu Sahibi evli_mutlucocuksuz2010
-
amin canım İNŞALLH rabbim seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürür İNŞALLAHAhh ahh ..
Kelime ilacı olsa kendine sürer..
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin. .
Amin inşallah canımamin canım İNŞALLH rabbim seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürür İNŞALLAH
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM ONUNDA ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH ARKADAŞINIZ O KÜRÜ HANGİ VAKİTLERDE NE KADAR İÇİYOR ACABA BİR BİLGİNİZ VARMI BENİM ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZAllah şifa versin canım.. en yakin arkadaşım polikistik over olduğunu daha yeni öğrendi.. o yuzden biliyorum.. ibrahim saracoglunun sogan kürünü yapıyor. Çok iyi geliyormuş adeti düzenliyor. Arkadaşım 157 boyunda ve 60 kilo doktor 5 kilo versen iyi olur kilo azalınca kendiliğinden düzelir yumurtaliklarin demiş.. bence senin de kilo vermen mutlaka faydalı olur hastalığına.. Allah yardimcin olsun..
KIYAMAM SANA ÜZÜLME O ALLAH Kİ KULLARINI GÖRÜR GÖZETİR YARININ SAHİBİ ALLAHTIR BİZİMDE PAYIMIZ MUTLAKA VARDIR
BENİ HEM ÇOK HEYECANLANDIRDIN HEMDE ÇOOOOOOOK MUTLU ETTİN BENİM İÇİN YAZDIĞIN TEK KELİMENİN HATIRINA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ÇOK SEVİYORUM SİZİ İYİKİ VARSINIZ ANNENİZİN O MÜBAREK ELLERİDEN ÖPÜYORUM TÜM ANNELERİMİZİNCnm bebim annemin bikdigi bir kür var ćok etkili....yarın sabah sorup sana yazarım inşallah rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. ...annemin bilfigi kür ćok eskilere dayanıyor
Cnm belki bana şimdi içinden kızacaksın ama bişey söylemek istiyorum. ....benim bebegim henüz daha 6 aylık korunuyordum ama hic birsey kullanmiyordum hap kullanmak icin bebegimin tam 6 aylık olmasini bekliyordum doktorun tavsiyesiyle.simdi günüm geciyor inşallah hamile degilimdir Rabbim bana şimdi vermesin ilerde inşallah benim yerime şimdi sana versin inşallah sana cok dua edeceğim birden kalbim cok ısındı sanaBENİ HEM ÇOK HEYECANLANDIRDIN HEMDE ÇOOOOOOOK MUTLU ETTİN BENİM İÇİN YAZDIĞIN TEK KELİMENİN HATIRINA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ÇOK SEVİYORUM SİZİ İYİKİ VARSINIZ ANNENİZİN O MÜBAREK ELLERİDEN ÖPÜYORUM TÜM ANNELERİMİZİN
Cnm hiçbir sorunun olmadıgı halde hamile kalamıyorsan. ...benim verdiğim.kür tarifini deneYazdıklarnda kendimi buldum biran bende 3,5 yıllk evliyim pko vardı ve kilom vardı hic adet olamyrdm nerdeyse bnde azmettm tam 15 kilo verdim ve pko atlattm şükür Rabbime ve bnde bitkisel ve dua ile cocuk icin cabalyrm
Nerde o kür canm burda bulamadmda bende soracaktm sanaCnm hiçbir sorunun olmadıgı halde hamile kalamıyorsan. ...benim verdiğim.kür tarifini dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?