- Konu Sahibi Papatyaaao
-
taksiti gelirinizin yetişemeyecegi durumdaysa gitme seneye gidersin ben devlet unv de okudum onda bile çalışıyordum malum ozel uv olunca arkadas edınceksın gttıklerı yerlere az da olsa gtceksın o masraflar da var tabii ben devlet unv sıne gıderken bıle ayda cebımden 1milyar cıkmıstır yanı tek cafe cart curt masrafı kii bunun kitabı var osu var busu var ki unv kitaplarıda pahalı oluyor tek okul taksıtı olarak dusunmeHerkese merhaba bi kaç gündür canımı sıkan bi durum var. Ben bi özel üniversiteyi %50 burslu kazandım ayda bi miktar taksit ödemem gerekiyor ailem bana destek oluyor sıkıntı etmemi istemiyorlar ama ekonomik durumumuzda pek iyi değil benim içim rahat etmiyor vazgeçip gitmemeyi düşündüm ama geleceğim söz konusu. zaten 3 yıldır bu gunlerı beklıyordum babamın hastalıgından dolayı okuyamadım su andada bu taksıt işi çıktı başta yazarken hiç böyle dert etmedim ama kazandıgım an içime bi sıkıntı düştü sizce ne yapmam gerekli kendimi aileme yük gibi hissetmeye başladım çok üzülüyorum part time işte çalışsam diye düşündüm ama birinci öğretim oldugu için pek öyle bi şansım olacagı görünmüyor. Kaç gündür içime kapandım bu konu yüzünden kmseyle konusasım bile gelmiyor.Sizce ne yapmalıyım ?
bölümüm iki senelik insan kaynakları kyk başvurularını düşündüm özel oldugu için verilmiyor diye duymuştum =\Canım kyk başvur .Normal burs cıkmasa bile geri ödemeli burs alırsın ve okulun bitince 2 sene sonra ödemeye baslanıyor.Kaç senelik bir de canım.Bölümün ne?
Eger 3 sene bekledım demıssın bazı durumlar nedeıyle ,o zmn git derim sonra ki sene tekrar girersin sınava kazanırsan 2.sınıftan baslarsın,yatay geçiş denersin olmazsa derslerıne iyi calısıp.
Sadece canım okula vereceginiz para dısında cok harcamamaya bakarsın.Hatta tatillerde part time calısabılırsın.Benim arkadaşım çalısıyor tatılde 4 gun falan calıstı bayrama denk gelmişti ve 300 falan aldı değişiyor fiyatlar.Ama ben başla derim.
Okulun fiyatı çok mu pahalı ?
bölümüm iki senelik insan kaynakları kyk başvurularını düşündüm özel oldugu için verilmiyor diye duymuştum =\
5 m günü bi ücret sıkıntıya düştüm ailem birşey demiyor ama benım vicdanım rahat degil hersey aklima geliyor benım yuzumden sıkıntı cekmelerini istemiyorım tesekkur ederim bu arada
Evet senelik 5 bin az cok fikir aldım hepinize tesekkur ederim o kyk başvurularını bir deneyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?