Lutfen bir seyler yazin, iyilesemiyorum

Bu nedir ya bu konuyu okusa eşiniz sizi direk doktora götürür, bu nasıl kurgu rahatlıktan mı bunlar? Biraz huzur duyun ya.
Sizi sinirlendirdim galiba kusura bakmayin. Doktora esimin destegiyle gittim zaten. Amacim huzura ulasmak. Ama bunlari duymak incitse de rahatlatiyor. Demek ki hataliyim, sacmaliyorum diyebiliyorum. Yorumunuz icin tesekkurler. Sevgiler.

Aynen oyle bahsettiklerinizin hepsi var sukurler olsun. Hic bir sorunum yok. Sacma kuruntularimdan baska. Dilerim onlar da gececk. Maneviyat konusunda cok haklisiniz.

biliyomusunuz,siz belayı kendiniz çağarıyosunuz.bir an evvel dr gidip bu olumsuz düşüncelerinizden kurtulun.yoksa bu rahatsızlığın sonu şizofreni..ve bildiğim kadarıyla tedavisi yok
Of sizofreniden bahsedildiginde inanin cok korkuyorum. Hani belki gercekleri soyluyorsunuz ama

Olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp hareket ediyorsun. Ya da ya olursa diye korkuyosun. Aynı durum bende de oluyor. Ama seninki takıntı haline gelmiş. Destek alman lazim. Esin bunu hissederse işin boyutu değişebilir

Obsesif olmuş olabilirsiniz bence bir psikoloğa görünün bu hastalıgı bende cektım olur olmadık seylerı kafaya takıyosun ve kendını yiyip bitiriyorsun
Bir kac arkadas daha soyledi ayni seyi. Ben her seyi degil de sadece bunu kafaya takiyorum. Dogum sonrasi umarim gerek kalmaz ama destek alacagim

Esim coktan hissetti. Sonsuz sabir gosteriyor ama tasti tasacak.

Neden tedavi görmek için bir uzmandan destek almıyorsunuz?

Takıntı yapmışsınız. Hem kendinize hem eşinize hayatı dar ediyorsunuz.

Böyle giderse ya sizi terk eder ya da gerçekten aldatır.. Bunun farkına varın. Şuan ruhsal rahatsızlığınız var ve bunun tek çaresi tedavi.

Aslinda konuya yazmadim ama daha sonra diger arkadaslara cevap verirken defalarca soyledim ama gormemis olabilirsiniz tabi. Oturup gecmesini beklemiyorum bunun bir rahatsizlik oldugunun farkindayim. Iki seans psikologa gittim. Bir nebze faydasini gordum. Kaygi bozuklugu teshisi koydu. Hamilelikten olabilecegini soyledi. Ben de su an erken dogum riskimden dolayi her an bebgimi bekliyorum. Umidim dogduktan sonra gececegi yonunde. Ama gecmezse elbette tedaviye devam edecegim. Sevgiler.

Of sizofreniden bahsedildiginde inanin cok korkuyorum. Hani belki gercekleri soyluyorsunuz ama

yok korkmayın,yada biraz korkun...yakın çevremde var böyle bir rahatsızlığı olan,inanın çok zor.beklemeyin geçsin diye.sonuna kadar tedavinizi sürdürün.birde yukarıda bir arkadaşta bahsetmiş,neye inanırsanız ondan kuvvet almaya çalışın manevi yönden.bir an önce geçmesini diliyorum.eşiniz sizin ve gelecek bebeğiniz için....

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Sayenizde cok iyi hossediyorum kendimi. Ara ara konuma girip " hala iyiyim " yazacagim insallah. Sevgiler.

Çok takıntı yapıp Yuvana zarar verme. .
Gerekirse destek alabilirsiniz. .

Eşiniz iyi sabırlıymış. Kimse kendine böyle güvensizlik duyan biriyle olmak istemez.. Acilen psikoloğa gitmenizi öneririm

Ilac kullanmaktan korkuyorum. Ama gerekirse kullanacagim tabi. Peki hamilelikten kaynakli olamaz mi? Benim butun umidim bu yonde. Dogum sonrasinda kendiliginden duzelecegine inanmak istiyorum. Daha da ilerlerse ne yaprim ben?
Eğer hamilelikle başladıysa hormonal dengesizlikten olabilir belki, ancak geçmişi varsa ve hamilelikte arttıysa zaten sizde takıntı vardır,hamilelik tuz biber ekmiştir.
ilaç kullanmaktan neden korkuyorsunuz, böyle tedirgin ve güvensiz yaşamak daha mı iyi?

Gecmisi var aslinda ama cok kotu degildim. Ornegin 3-5 ayda bir yasardim. Hamilelikten sonra cok siklasti. Ilaclarin yan etkilerinden korkuyorum. Dogumdan sonra hem bebek hem is bir arada olacak. Uyku hali falan yaparsa yorucu olur diye korkuyorum. Ama gerekirse tabi kullanacagim

Forumlarda çare arama bence... Hamilesin. Doğumuda bişi kalmamis. Daha bu işin lohusaligi var. O zaman iyice dellenirsin. Hatta bu hislerini çocuğa bile gecirirsin. Acilen doktora git. Ama acilen. Eğitimli bi hanimsin. Neden bu sorununu böyle ihmal ettin. Belli ki kendiliğinden duzelmeyecek. Bebeğini kucağına almadan önce kendi deyiminle de "iyilesmelisin".

Canim iki seans gittim doktora. Su an bebek dogdu dogacak cikamiyorum fazla. Lohusalikta gerekirse tekrar gidecegim. Foruma da normal olmadigimi duymak icin yazdim zaten. Biraz rahatladim da acikcasi.

eşiniz bütün bunların farkında mı peki? eğer farkındaysa onun için de zor. hiçbir şekilde ona güvenmeyen bir eş. bence doğumdan sonra bütün ilginiz çocukta olur belki o zaman bu şüphelerinizi atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…