Sizi sinirlendirdim galiba kusura bakmayin. Doktora esimin destegiyle gittim zaten. Amacim huzura ulasmak. Ama bunlari duymak incitse de rahatlatiyor. Demek ki hataliyim, sacmaliyorum diyebiliyorum. Yorumunuz icin tesekkurler. Sevgiler.Bu nedir ya bu konuyu okusa eşiniz sizi direk doktora götürür, bu nasıl kurgu rahatlıktan mı bunlar? Biraz huzur duyun ya.
Aynen oyle bahsettiklerinizin hepsi var sukurler olsun. Hic bir sorunum yok. Sacma kuruntularimdan baska. Dilerim onlar da gececk. Maneviyat konusunda cok haklisiniz.Uzmanı değilim ama bence obsessif olma ihtimaliniz çok yüksek.
Bir işiniz var, eşiniz, su an yolda bir bebeğiniz var, bir arabanız var belki eviniz bile var.
Evliliğiniz yolunda, bir sorun yok.
Gereksiz triplere girdiğiniz halde sorun çıkarmayan bir eşiniz var.
Bence maneviyata yönelin, doktora gtiikten sonra.
Evet cok iyi anlamissiniz. Ruh halimi anlatirken esime ve psikologa aynen sizin kurdugunuz cumleyi kurdum. Sevgiler.Aldatilip da ogrenemezsek korkusu var sende
aldatilmaktan ziyade.
Of sizofreniden bahsedildiginde inanin cok korkuyorum. Hani belki gercekleri soyluyorsunuz amabiliyomusunuz,siz belayı kendiniz çağarıyosunuz.bir an evvel dr gidip bu olumsuz düşüncelerinizden kurtulun.yoksa bu rahatsızlığın sonu şizofreni..ve bildiğim kadarıyla tedavisi yok
Bir kac arkadas daha soyledi ayni seyi. Ben her seyi degil de sadece bunu kafaya takiyorum. Dogum sonrasi umarim gerek kalmaz ama destek alacagimObsesif olmuş olabilirsiniz bence bir psikoloğa görünün bu hastalıgı bende cektım olur olmadık seylerı kafaya takıyosun ve kendını yiyip bitiriyorsun
Esim coktan hissetti. Sonsuz sabir gosteriyor ama tasti tasacak.Olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp hareket ediyorsun. Ya da ya olursa diye korkuyosun. Aynı durum bende de oluyor. Ama seninki takıntı haline gelmiş. Destek alman lazim. Esin bunu hissederse işin boyutu değişebilir
En kısa zamanda destek al evliliğinize sevginize en önemlisi bebeginize yazık etmeyinEsim coktan hissetti. Sonsuz sabir gosteriyor ama tasti tasacak.
Aslinda konuya yazmadim ama daha sonra diger arkadaslara cevap verirken defalarca soyledim ama gormemis olabilirsiniz tabi. Oturup gecmesini beklemiyorum bunun bir rahatsizlik oldugunun farkindayim. Iki seans psikologa gittim. Bir nebze faydasini gordum. Kaygi bozuklugu teshisi koydu. Hamilelikten olabilecegini soyledi. Ben de su an erken dogum riskimden dolayi her an bebgimi bekliyorum. Umidim dogduktan sonra gececegi yonunde. Ama gecmezse elbette tedaviye devam edecegim. Sevgiler.Neden tedavi görmek için bir uzmandan destek almıyorsunuz?
Takıntı yapmışsınız. Hem kendinize hem eşinize hayatı dar ediyorsunuz.
Böyle giderse ya sizi terk eder ya da gerçekten aldatır.. Bunun farkına varın. Şuan ruhsal rahatsızlığınız var ve bunun tek çaresi tedavi.
Of sizofreniden bahsedildiginde inanin cok korkuyorum. Hani belki gercekleri soyluyorsunuz ama
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Sayenizde cok iyi hossediyorum kendimi. Ara ara konuma girip " hala iyiyim " yazacagim insallah. Sevgiler.yok korkmayın,yada biraz korkun...yakın çevremde var böyle bir rahatsızlığı olan,inanın çok zor.beklemeyin geçsin diye.sonuna kadar tedavinizi sürdürün.birde yukarıda bir arkadaşta bahsetmiş,neye inanırsanız ondan kuvvet almaya çalışın manevi yönden.bir an önce geçmesini diliyorum.eşiniz sizin ve gelecek bebeğiniz için....
Eğer hamilelikle başladıysa hormonal dengesizlikten olabilir belki, ancak geçmişi varsa ve hamilelikte arttıysa zaten sizde takıntı vardır,hamilelik tuz biber ekmiştir.Ilac kullanmaktan korkuyorum. Ama gerekirse kullanacagim tabi. Peki hamilelikten kaynakli olamaz mi? Benim butun umidim bu yonde. Dogum sonrasinda kendiliginden duzelecegine inanmak istiyorum. Daha da ilerlerse ne yaprim ben?
Çok takıntı yapıp Yuvana zarar verme. .
Gerekirse destek alabilirsiniz. .
Destek almaya basladim fakat dogum telasesinden dolayi ara verdim. Dogum sonrasi devam edecegim.Eşiniz iyi sabırlıymış. Kimse kendine böyle güvensizlik duyan biriyle olmak istemez.. Acilen psikoloğa gitmenizi öneririm
Gecmisi var aslinda ama cok kotu degildim. Ornegin 3-5 ayda bir yasardim. Hamilelikten sonra cok siklasti. Ilaclarin yan etkilerinden korkuyorum. Dogumdan sonra hem bebek hem is bir arada olacak. Uyku hali falan yaparsa yorucu olur diye korkuyorum. Ama gerekirse tabi kullanacagimEğer hamilelikle başladıysa hormonal dengesizlikten olabilir belki, ancak geçmişi varsa ve hamilelikte arttıysa zaten sizde takıntı vardır,hamilelik tuz biber ekmiştir.
ilaç kullanmaktan neden korkuyorsunuz, böyle tedirgin ve güvensiz yaşamak daha mı iyi?
Canim iki seans gittim doktora. Su an bebek dogdu dogacak cikamiyorum fazla. Lohusalikta gerekirse tekrar gidecegim. Foruma da normal olmadigimi duymak icin yazdim zaten. Biraz rahatladim da acikcasi.Forumlarda çare arama bence... Hamilesin. Doğumuda bişi kalmamis. Daha bu işin lohusaligi var. O zaman iyice dellenirsin. Hatta bu hislerini çocuğa bile gecirirsin. Acilen doktora git. Ama acilen. Eğitimli bi hanimsin. Neden bu sorununu böyle ihmal ettin. Belli ki kendiliğinden duzelmeyecek. Bebeğini kucağına almadan önce kendi deyiminle de "iyilesmelisin".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?