Lutfen bir seyler yazin, iyilesemiyorum

yazdıklarınız hiç normal gelmedi. profesyonel destek almanız lazım bence.
size de eşinize de yazık.
boşverin bu kadar. nasılsa aldatırsa ortaya çıkar. er ya da geç. ne diye uğraşıyorsunuz ki.
Evet haklisiniz. O teslimiyete sahip olabilsem bir sorun kalmayacak. Kurgularla hayatimi mahvediyorum.

Evet haklisiniz. O teslimiyete sahip olabilsem bir sorun kalmayacak. Kurgularla hayatimi mahvediyorum.

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
nereye kadar gidecek böyle?
eşiniz bir gün yeter diyebilir ve gerçekten gidebilir..
bir çare bulmanız lazım.
ve sanırım sadece bu foruma yazmak yeterli değil..

Cok haklisin. Hayatta hic bir seyden yuzde yuz emin olamayiz. Ben mutlak bir sekilde emin olmak istiyorum. O yuzden bu haldeyim. Teslimiyetci olmaliyim. Cok tesekkurler yorumunuz icin

Bak bir söz var belki biliyosundur,

/Senin nasibin seninle dir, endişe etme. Er geç seni bulur, İstesen de İstemesen de.. /

Ne söylemeye çalıştıgımı anladıgını düşünüyorum :)

ne güzel söylemişsin rahat batıyor. zaman zaman bende erkek arkadaşımla ilgili aynı şeyleri yaşıyorum ama çabuk toparlıyorum çok şükür.
eğer kendiniz dizginleyemiyorsan acilen yardım almalısın. aksi halde elindeki güzel şeylerdende olabilirsin

Bu gidişle aldatılacaksın habire çağırıyorsun evrenden
Evet bahsettiginiz seye inanan biriyim. Inanin herkesin yazdigi seyler beni sarsti. Ihtiyacim olan sey de buydu. Silkelendim biraz. Umarim kurtulurum sonsuza kadar. Su andan itibarrn karar aldim. Hic sorgulamayacagim. Takibi birakacagim. Mutlu olmak icin elimden geleni yapacagim.

yazdıklarınız hiç normal gelmedi. profesyonel destek almanız lazım bence.
size de eşinize de yazık.
boşverin bu kadar. nasılsa aldatırsa ortaya çıkar. er ya da geç. ne diye uğraşıyorsunuz ki.
Normal olmadigimin farkindayim. Bu farkindalik da bir seydir diye teselli oluyorum. Tek dilegim dogumla beraber kurtulmam.

Adamın bir şey yapmasına gerek yok başka odaya gitse acaba orada biri mi var diyeceksin..
Ciddi sorun acil tedavi..

Valla korkuyorum siz boyle deyince iyi dusuneyim iyi olsun. Umarim gecer
Yani nasıl desem ameliyatlı oluyosun
Oturmak kalkmak bile zor geliyor
Öte yandan bebek görme bahanesiyle üşüşen topluluk ( ben mevlüt yaptım toplu kurtuldum )
Bi de meraklı kayınvaliden varsa vay haline
İlk dönemler çok zor yardımı dokunmayan gölge de etmesin, bebek sürekli acıkır emdikçe gazı olur altını değiş banyo vs
Eh sende ağrılar dışında fiziki değişiklikte var , gece gündüz bebeğe bakıp ben anne olmanın dışında bişey yapamayacak mıyım
Eşim bi işe yaramıyo aman bu saatte nerde vs. durumuna bağlama iyice
Anne olmak her zaman zor am alışma süreci daha zor, annen ablan vs kim varsa o olsun yanında bi süre

Bu nedir ya bu konuyu okusa eşiniz sizi direk doktora götürür, bu nasıl kurgu rahatlıktan mı bunlar? Biraz huzur duyun ya.

Uzmanı değilim ama bence obsessif olma ihtimaliniz çok yüksek.
Bir işiniz var, eşiniz, su an yolda bir bebeğiniz var, bir arabanız var belki eviniz bile var.
Evliliğiniz yolunda, bir sorun yok.
Gereksiz triplere girdiğiniz halde sorun çıkarmayan bir eşiniz var.
Bence maneviyata yönelin, doktora gtiikten sonra.

Kendın icin bu iyiliği yap ve Mutlu ol cnm

biliyomusunuz,siz belayı kendiniz çağarıyosunuz.bir an evvel dr gidip bu olumsuz düşüncelerinizden kurtulun.yoksa bu rahatsızlığın sonu şizofreni..ve bildiğim kadarıyla tedavisi yok

Obsesif olmuş olabilirsiniz bence bir psikoloğa görünün bu hastalıgı bende cektım olur olmadık seylerı kafaya takıyosun ve kendını yiyip bitiriyorsun

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
nereye kadar gidecek böyle?
eşiniz bir gün yeter diyebilir ve gerçekten gidebilir..
bir çare bulmanız lazım.
ve sanırım sadece bu foruma yazmak yeterli değil..
Psikolojik destek aldim. Dogumu sonrasini bekliyorum tedaviye devam edecegim gerekirse. Fakat sunu soylemeliyim ki sizlerin yazdiklati beni silkeledi. Ne kadar sacmaladigimi badkalarindan fuymak icin actim biraz da bu konuyu. Cabalayacagim atlatacagim. Dogum izninde oldugun icin evdeyim su an.Birazdan esim gelir. Guleryuzle simsiki sarilarak karsilayacagim onu. Lutfen dua edin.

Cok haklisin tesekkurler yorumun icin elimden geleni yapacagim. Bu gunden itibaren takip yok.

Bir tane ogum var zaten. Memleketten uzakts oldugum icin cok ususen olmamisti onun digumunda. Ama lohusalik psikolojisi elbette faklidir. Ilk bebegimde guzel gecmisti. Insalah bu da oyle olur.

gerçekten güleryüzle sımsıkı sarılarak karşılayınn
en güzeli bu..
inşallah tez zamanda düzelirsiniz ve eşiniz de her zaman güveninizi hakeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…