• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri akıl versin çok üzgün ve stresliyim

zlha

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
76
6
18
29
Merhaba hanımlar kocamla kavga ettik çok üzgünüm :( eşim sormasına rağmen ondan korktuğun için sıgara içtiğimi sakladım içmemi kesinlikle istemiyor . Bugün sıgara içerlen yakaladı beni üstelik çantamda paket ve çalmakta gördü aldı ve bana yalancısın evlilikte güven herşeydir sana güvenmiyorum tarzı daha ağır şeyler söyledi sonra beni görmek istemediğini söyleyip beni farklı bir odaya gönderdi :( evet talan söyledim ama içmeme kesinlikle müsade etmiyor söylesem daha kötü olurdu boşanmak bile söz bahsi oldu sıgaradan 😓

Merhaba hanımlar kocamla kavga ettik çok üzgünüm :KK43: eşim sormasına rağmen ondan korktuğun için sıgara içtiğimi sakladım içmemi kesinlikle istemiyor . Bugün sıgara içerlen yakaladı beni üstelik çantamda paket ve çalmakta gördü aldı ve bana yalancısın evlilikte güven herşeydir sana güvenmiyorum tarzı daha ağır şeyler söyledi sonra beni görmek istemediğini söyleyip beni farklı bir odaya gönderdi :KK43: evet talan söyledim ama içmeme kesinlikle müsade etmiyor söylesem daha kötü olurdu boşanmak bile söz bahsi oldu sıgaradan 😓
E söylemeyince bence daha kötü olmuş. Adam haklı. Ne olursa olsun ben yalana karşıyım. En başından söylemeniz lazımdı. Bazı insanlar sigaraya, bazıları alkole, bazıları ise başka şeylere karşı hassas olurlar ve evlenecekleri kişilerde bunlara dikkat ederler. Eşinizi kandırmışsınız.

Güveni kırılmış, gönlünü almanız ve kendinize tekrardan güvendirmeniz lazım. Ama başarabilir misiniz bilmiyorum. Bu da size ders olsun, yalan kötü bir şeydir.

Ha bir de şeye takıldım, sizi başka odaya mı gönderdi? 🤦🏻‍♀️ İlişkinizde siz biraz edilgen olan tarafsınız sanırım. Tamam yalan konusunda haksızsınız ama , biraz fazlaca pasifsiniz ve eşinizden her konuda fazlaca çekiniyorsunuz gibi

E söylemeyince bence daha kötü olmuş. Adam haklı. Ne olursa olsun ben yalana karşıyım. En başından söylemeniz lazımdı. Bazı insanlar sigaraya, bazıları alkole, bazıları ise başka şeylere karşı hassas olurlar ve evlenecekleri kişilerde bunlara dikkat ederler. Eşinizi kandırmışsınız.

Güveni kırılmış, gönlünü almanız ve kendinize tekrardan güvendirmeniz lazım. Ama başarabilir misiniz bilmiyorum. Bu da size ders olsun, yalan kötü bir şeydir.
Evet haklısınız ama ben sıgara baya baya içiyordum ilk dönemler sonra hamilelikte vicdan yaptım emzirme gebelik derken bırakmış gibi oldum sonra başlamak isteyince çok sert karşıladı

Nasıl yani sigara içtiğini anlamadı mı daha önce . Hiç mi kokmuyosun
Sürekli değil arada içiyordum evde olmadığı zaman yani çok üzgünüm ama başta bu şekilde kabul edip sonra beni yalan söylemeye mecbur etti evet haksızım yalan söylememeliydim ama mecbur etti katı davranışıyla

Evet haklısınız ama ben sıgara baya baya içiyordum ilk dönemler sonra hamilelikte vicdan yaptım emzirme gebelik derken bırakmış gibi oldum sonra başlamak isteyince çok sert karşıladı
Evlenmeden önce de içiyordunuz sanırım, o zaman nasıl kabul etti? Siz hamilelik vesilesiyle tamamen bırakırım falan mı dediniz de eşiniz sizin bir daha içmeyeceğinizi düşündü?

Ha bir de şeye takıldım, sizi başka odaya mı gönderdi? 🤦🏻‍♀️ İlişkinizde siz biraz edilgen olan tarafsınız sanırım. Tamam yalan konusunda haksızsınız ama , biraz fazlaca pasifsiniz ve eşinizden her konuda fazlaca çekiniyorsunuz gibi
Adlında genelde benim sesim daha çıkar benim istediğim olur ama bu konuda yalan söylediğim için savunamadım bile kendimi üzgünüm ayrı odalardayız

Aynı evde anlamamasını düşünmek saçma zaten sigara bu alkol değil ki siniyor yani. Adam demekki sevmiyor kimisi kokusuna bile tahammül edemez

Sigara konusunda size saygı duymalı diyemeyeceğim. Sigara öyle bir tiksinti, ben de nefret ediyorum.
Zaten yalan da söylemişsiniz, o konuda da haksızsınız.
Çok lazim bir sey olsa saygi duysun diyecegim ama neye yarar bir meret bu zıkkım?

Adlında genelde benim sesim daha çıkar benim istediğim olur ama bu konuda yalan söylediğim için savunamadım bile kendimi üzgünüm ayrı odalardayız
Gidip ozur dileyin, cok kati davrandigi icin boyle yaptiginizi birdaha yalan soylemeyeceginizi soyleyin sarilip barisin. Evet yalan kotu ama bir sigara yüzünden bu kadar abartilmaz

Evlenmeden önce de içiyordunuz sanırım, o zaman nasıl kabul etti? Siz hamilelik vesilesiyle tamamen bırakırım falan mı dediniz de eşiniz sizin bir daha içmeyeceğinizi düşündü?
Ben uzun zaman içmeyince çünkü art Arda iki oğlum oldu emzirme derken 2 yıldan fazla içmedim e oda bu kadar zaman içmedin bir daha izin vermiyorum bırakmışsın sıgara. Bu eve giremez sende içemezsin demişti

Gidip ozur dileyin, cok kati davrandigi icin boyle yaptiginizi birdaha yalan soylemeyeceginizi soyleyin sarilip barisin. Evet yalan kotu ama bir sigara yüzünden bu kadar abartilmaz
İlk defa yalan ve güvensizlik oldu ama ne dediysem yumuşamadı çok üzgünüm ya

Back
X