• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri akıl versin çok üzgün ve stresliyim

Ama ayrı odalardayız ve bağırıp çağırdı evi dağıttı başka palet saklıyor musun Dalan dedi
Valla ben yazdığımı sildim çünkü yazdıktan sonra eşinizinde içtiğini okudum.
Çok saçma size söz söyleme hakkı yok.
Pısmayın o pişkinse sizde pişkin olun
Adama bak ya kafa yapısına bak
Ayrıca evi dağıtmak nesi
Ortada eşitlik yok bence o yüzden şuan çıkın suçluluk duygusundan “sen içtiğin için canım çekti aşağılayıcı bişeymiş gibi söylediğin için söylemedim bende evet içtim ne yapayım sanki çoook büyük bir hata yapmışım gibi muamele yapamazsın bunu haketmiyorum vs deyin
Bu nasıl bir psikolojik şiddet ya eşiniz içiyo olunca işin rengi tamamen değişti bende

Not: Eşiniz şiddet uygulayan bir tipse bu dediklerimi dikkate almayın.

Huzur dediğiniz şey, eşinizin istediği şekilde yaşamak mı yani?
Özür dilemeye devam edin o zaman l, lütfedip affeder belki sizi.
Nerede yaşıyorsunuz ?? Ben Diyarbakır’da yaşıyorum iki çocuğum var bebekler daha

Ayrıca evi dağıtmak nesi
Ortada eşitlik yok bence o yüzden şuan çıkın suçluluk duygusundan “sen içtiğin için canım çekti aşağılayıcı bişeymiş gibi söylediğin için söylemedim bende evet içtim ne yapayım sanki çoook büyük bir hata yapmışım gibi muamele yapamazsın bunu haketmiyorum vs deyin
Bu nasıl bir psikolojik şiddet ya eşiniz içiyo olunca işin rengi tamamen değişti bende

Değil de gem aşırı düşkün bana çok sever hem ceviz kabuğunu doldurmayan sebeple boşanmaya kadar bile gider o yüzden stres yaşıyorum kavgalarımızda

Değil de gem aşırı düşkün bana çok sever hem ceviz kabuğunu doldurmayan sebeple boşanmaya kadar bile gider o yüzden stres yaşıyorum kavgalarımızda
Bu nasil sevgi? Ota b.ka boşanıyorsa sevgi falan yok ortada , seven insanda bi kaybetme korkusu olur.

Ayrıca evi dağıtmak nesi

Yani bu duruma kadar beni basına taç etmişti kaç yıllık evliyiz çok saygılı gezdirir çocuk bakımında çok fazla yardım eder ev işlerinizde yemekte vs beni ve çocuklarına çok düşkün sürekli işten çıktığı gibi eve gelir yani aslında çok iyi biri hatta aileme o kadar saygılı yardımsever elinden geleni fazlasıyla yapan biri ailem aşırı severler onu

Nerede yaşıyorsunuz ?? Ben Diyarbakır’da yaşıyorum iki çocuğum var bebekler daha
Benim nerede yaşadığımla ne alakası var konunun?
Madem eşinize karşı gelme lüksünüz yok, öğrenince bu kadar korkacaksınız gizli saklı içmeseydiniz sigara. 🤷
Yine aynı şeyi diyeceğim özür dilemeye devam edin.

Merhaba hanımlar kocamla kavga ettik çok üzgünüm :KK43: eşim sormasına rağmen ondan korktuğun için sıgara içtiğimi sakladım içmemi kesinlikle istemiyor . Bugün sıgara içerlen yakaladı beni üstelik çantamda paket ve çalmakta gördü aldı ve bana yalancısın evlilikte güven herşeydir sana güvenmiyorum tarzı daha ağır şeyler söyledi sonra beni görmek istemediğini söyleyip beni farklı bir odaya gönderdi :KK43: evet talan söyledim ama içmeme kesinlikle müsade etmiyor söylesem daha kötü olurdu boşanmak bile söz bahsi oldu sıgaradan 😓
Tmm zararli .
Ben kullanmayan biri olarak ,sigara icip icmeyecegimi kocama sormam pardonda.

Ama iki çocuğum var hızırım bozulur sonra
Huzur bozulmasın diye paspası olamazsın.
Ayrıca eş dahi olsa bu şekilde yaranabileceğini mi düşünüyosun.
Adam eminim her defasında baskıyı daha çok arttırıyodur.
Çocukların bunlara mı şahit olsun veya korkan pısan bi anneye.
Belki öyle bir psikolojiye soktu ki seni artık onun suçlamasına gerek kalmadan sen kendini suçluyosundur.
Acil destek al bu konuda nasıl bir girdapta olduğunu görmek için dışardan bi bak kendine

Bu nasil sevgi? Ota b.ka boşanıyorsa sevgi falan yok ortada , seven insanda bi kaybetme korkusu olur.
Gerçekten aileme akrabalarıma bana çocuklarına çok düşkün hatta bütün herkes söyler bunu ama işte sinirlenince ağzından çıkanı duymuyor galiba

Huzur bozulmasın diye paspası olamazsın.
Ayrıca eş dahi olsa bu şekilde yaranabileceğini mi düşünüyosun.
Adam eminim her defasında baskıyı daha çok arttırıyodur.
Çocukların bunlara mı şahit olsun veya korkan pısan bi anneye.
Belki öyle bir psikolojiye soktu ki seni artık onun suçlamasına gerek kalmadan sen kendini suçluyosundur.
Acil destek al bu konuda nasıl bir girdapta olduğunu görmek için dışardan bi bak kendine
Gerçekten üzgünüm :( ağlamak istiyorum ya hep de onun anladı yüzünden oldu başlamam her akşam beni oraya götürdü bir Fırt bir sıgara derken paket ve başlamış oldum

Gerçekten aileme akrabalarıma bana çocuklarına çok düşkün hatta bütün herkes söyler bunu ama işte sinirlenince ağzından çıkanı duymuyor galiba
Sizin sigara içmenize devam etmenizden daha kolayı onun da içmesine engel olmak o zaman. Belki en azından kimse görmeden icmenize izin verir , baktı böyle kendi de içemeyecek.

Benim nerede yaşadığımla ne alakası var konunun?
Madem eşinize karşı gelme lüksünüz yok, öğrenince bu kadar korkacaksınız gizli saklı içmeseydiniz sigara. 🤷
Yine aynı şeyi diyeceğim özür dilemeye devam edin.
Klişe şeyler yazmak istemiyorum ama bizim adetler biraz farklı kendinizde haklı olabilirsiniz ki bencede öylesiniz ama ben dikkat etmeliyim

Sizin sigara içmenize devam etmenizden daha kolayı onun da içmesine engel olmak o zaman. Belki en azından kimse görmeden icmenize izin verir , baktı böyle kendi de içemeyecek.
O içici değil keyfi arkadaşı uzatınca yakar almaz hayatta çok nadir içer bayramda toplu etkinliklerde vs

Annemlerin sigara içtiğimi yakalamalari aklima geldi bir an ama ailem bana agir şeyler soylememislerdi. (Biraktim artik tabi)
Eşinizden degil de anne veya babanizdan bahsediyor gibi his geliyor konuyu okurken, odaya göndermeler filan. Yetişkin bir insansiniz, karsinizdaki eşiniz sizin eşitiniz, cocuk gibi sigara sakliyorsunuz, eşiniz de kizip sizi odaya yolluyor filan.
Bir garip.

Bu kadar sorun olacaksa konuşup bir karara varilmaliydi. Yalan dolanla olmaz ayni evin icinde.

Aşağıda söyledikleriniz çok iyi bir adamı tarif etsede en ufak bir şeyde benden boşanmaya kalkan adam iyi olmaz bu benim için geçerli tabi

Ayrıca her dediğini yaptığım için seviyosa da beni seviyo diyemem ben o adama
Eşine, çocuklarının annesine en ufak bişeyde ağzına alamaz boşanma kelimesini.Tehtit ve şuçlu göstererek tutsak edemez.
Yani bu duruma kadar beni basına taç etmişti kaç yıllık evliyiz çok saygılı gezdirir çocuk bakımında çok fazla yardım eder ev işlerinizde yemekte vs beni ve çocuklarına çok düşkün sürekli işten çıktığı gibi eve gelir yani aslında çok iyi biri hatta aileme o kadar saygılı yardımsever elinden geleni fazlasıyla yapan biri ailem aşırı severler onu

Klişe şeyler yazmak istemiyorum ama bizim adetler biraz farklı kendinizde haklı olabilirsiniz ki bencede öylesiniz ama ben dikkat etmeliyim
Sizin adetler yöreyle alakalıysa hiç bir yörede öyle bir şey yok valla içen içiyo ha tarikata falan bağlıysanız o konuda da lak diye ağzına boşanma lafını almıyacağını bilmesi lazım bi kaç kez söylediğinde imam nikahı düşüyo.Hangisi?

Benim esim de diyarbakirli. Malesef anlattığıniza benziyor.. malesef adetler dusunce tarzi vs simdi burada yazmak istemiyorm ama sizi anlıyorum.
Bir kere hic bir şeyi gizlemeyin eninde sonunda öğreniliyor.. bu olacaklari bilmeniz gerekiyordu ..
Biraz sabredin bu gece rahat bi uyku uyumaya bakin,iki cocugunuz size bakıyor her seyden önemli onlar.. yarin siniri biraz gevseyince konuşursunuz kendinizce savunmanizi yaparsınız. Bosanma flan olmaz diye dusunuyorum adetlerinizi biliyorum kolay kolay bosanma olmuyor. Çözülemeyecek bir konu degil bence, baska konularda güvenini sarmazsaniz geçer

Back
X