• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri akıl versin çok üzgün ve stresliyim

Bebeğimin yılı bitti lohusa değilim sadece herşey onun istediği olan o benim için en iyisini bilir havası takınan beni benden daha çöl sözde seven ama sürekli kıran bir eşle mücadele ediyorum üstelik kendisini seviyor kıtamla istemiyorum gönlü kalmasın diyorum amagaliba artık zorlanıyorum yoruluyorum
Kendi içtiği halde size mi baskı yapıyor içme diye? Valla daha neler duyacağım.

Birlikte bırakalım deseniz? Sen içersen bende içiyorum diyin o zaman.

İhtiyacım var ama iki çocukla çıkamıyorum oda psikiyatri ye götürmez
Ne diyebilirim ki çok zor.İnsanlara dur demedikce sınırları zorlarlar bunu unutmayın en azından

Ne demek yahu ben içerim ama karım icemez??? Çocuk musunuz siz? Neden kendinize karıştırıyorsunuz, yalanı o soyletmis size zorla , dik durun , özür falan da dilemeyin

Bebeğimin yılı bitti lohusa değilim sadece herşey onun istediği olan o benim için en iyisini bilir havası takınan beni benden daha çöl sözde seven ama sürekli kıran bir eşle mücadele ediyorum üstelik kendisini seviyor kıtamla istemiyorum gönlü kalmasın diyorum amagaliba artık zorlanıyorum yoruluyorum
Haklısınız herşey üst üste daha da zorlaştırıyor hayatı. Çift terpisti iyi gelebilir sanki o da hatalarını bir uzman söyleyince daha çabuk kabuledebilir mi acaba. Sağlıkla mutlulıkla büyütün inşaallah

Back
X