• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri akıl versin çok üzgün ve stresliyim

Ben uzun zaman içmeyince çünkü art Arda iki oğlum oldu emzirme derken 2 yıldan fazla içmedim e oda bu kadar zaman içmedin bir daha izin vermiyorum bırakmışsın sıgara. Bu eve giremez sende içemezsin demişti
Hmmmmm, şu mesajınızla iyice emin oldum. Bu konu haricinde eşiniz genel anlamda sizi sindirmiş. Evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum deme hakkı var. Siz de ben içerim, değişmem deme hakkına sahipsiniz. Ama olur içmem o zaman diyip, sözünüzü tutmadıysanız, hatalısınız. O ayrı.

Her ne kadar eşinizin üslubu vb hatalı olsa da, eğer olur içmem diyip içtiyseniz, hatalı konumuna düşmüş oluyorsunuz maalesef 🤷🏻‍♀️

Hmmmmm, şu mesajınızla iyice emin oldum. Bu konu haricinde eşiniz genel anlamda sizi sindirmiş. Evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum deme hakkı var. Siz de ben içerim, değişmem deme hakkına sahipsiniz. Ama olur içmem o zaman diyip, sözünüzü tutmadıysanız, hatalısınız. O ayrı.

Her ne kadar eşinizin üslubu vb hatalı olsa da, eğer olur içmem diyip içtiyseniz, hatalı konumuna düşmüş oluyorsunuz maalesef 🤷🏻‍♀️
Evet hatalıyım ve yalan söylediğim için utanç yaşıyorum daha güvenir mi bana

Merhaba hanımlar kocamla kavga ettik çok üzgünüm :KK43: eşim sormasına rağmen ondan korktuğun için sıgara içtiğimi sakladım içmemi kesinlikle istemiyor . Bugün sıgara içerlen yakaladı beni üstelik çantamda paket ve çalmakta gördü aldı ve bana yalancısın evlilikte güven herşeydir sana güvenmiyorum tarzı daha ağır şeyler söyledi sonra beni görmek istemediğini söyleyip beni farklı bir odaya gönderdi :KK43: evet talan söyledim ama içmeme kesinlikle müsade etmiyor söylesem daha kötü olurdu boşanmak bile söz bahsi oldu sıgaradan 😓

Benim arkadaşım başından beri içmediğini söylüyo.
8-9 senedir evliler adam hala anlamadı.
Ama onunki hastalık gibi bişey yani yalnızca bununla kalmıyo_Ona yalan buna yalan.

Konu eş olunca insanın aklında şu soru beliriyo “bunun için bile bu kadar yalan söyleyip, gizlediyse başka neler var acaba?”

Çözülmez değil güven zamanla tekrardan oluşur pişmanlığınızı gördükce, bir daha yalan söylemedikce ve çaba sarfettikce.
Ama ayrı odalardayız ve bağırıp çağırdı evi dağıttı başka palet saklıyor musun Dalan dedi

Evet hatalıyım ve yalan söylediğim için utanç yaşıyorum daha güvenir mi bana
Nasıl sindirmiş sizi eşiniz.
Erkek o sigara içer siz kadın, onun karısı olarak içemezsiniz.
Bu ikili muameleye tepki vermeyip, sakladığınız için hatalısınız.
Kocanız sizin sahibiniz değil, kendi kendine kural koyamaz.

Şuan yalan söylediğim için ortamı daha da daralmak istemiyorum daha çok gönlünü almak istiyorum o yalan söylemedi ki ben söyledim utanıyorum şimdi
Yalan söylemedi çünkü söylemek zorunda kalmadı. Kendi içerken sizi kısıtlayamaz. Yakısmıyormuş, peh. Sizi düşündüğünden değil, kadın kısmısı sigara içmez gibi tuhaf bir düşüncesi olduğundan. Falancanın karısı erkek (!) gibi sigara içiyor demesinler. Kocam böyle düşünse inadına suratına üflerdim, ki gram sevmem ağzıma almadım. İnadım pis.

Aslında o arada içer ama benim karım içemez yakışmaz diyip duruyor
Ooo bu işleri değiştirir ama şimdi. Çifte standarta bakın. Resmen ali kıran baş kesen olmuş. Fazlaca ezilen taraf olmuşsunuz ilişkinizde, hep alttan alan taraf haline gelmişsiniz. Ben kendisi de içmiyor ondan hassas sanıyordum.

Ben olsam geri adım atmam şu aşamada. Sadece “ tamam yalan söylemem doğru değildi evet ama, bana içme diyip kendin içmen, bir de bunu bana dayatman, hoş değil. Ya sen de içmeyeceksin ya da benim de içmeme bir şey demeyeceksin” derim. Ay adama bak ya nasıl sindirmiş sizi. Kıyamam 😔

Bir tanidigim da böyle esinin sigara icmesini kesinlikle istemiyordu. Sebebini sordugumda "Bizim beraber gecirebilecegimiz zamandan caliyor" dedi. Esinize birakamiyorsaniz bastan söz vermeyecektiniz. Yok söz verdiniz birakmanin yollarini arayacaktiniz. Tanisirken sigara iciyormuydunuz?
Evet evlendiğimde de içiyordum emzirme dönemine kadar ara verdim uzun bir süre sonra eşim tekrar başlama dedi başlarsa huzursuz oluruz vs psikolojik baskı yaptı biraz bende söz verdim başlamam içmeyecem dedim

Yalan söylemedi çünkü söylemek zorunda kalmadı. Kendi içerken sizi kısıtlayamaz. Yakısmıyormuş, peh. Sizi düşündüğünden değil, kadın kısmısı sigara içmez gibi tuhaf bir düşüncesi olduğundan. Falancanın karısı erkek (!) gibi sigara içiyor demesinler. Kocam böyle düşünse inadına suratına üflerdim, ki gram sevmem ağzıma almadım. İnadım pis.
😓😓😓😓

Ooo bu işleri değiştirir ama şimdi. Çifte standarta bakın. Resmen ali kıran baş kesen olmuş. Fazlaca ezilen taraf olmuşsunuz ilişkinizde, hep alttan alan taraf haline gelmişsiniz. Ben kendisi de içmiyor ondan hassas sanıyordum.

Ben olsam geri adım atmam şu aşamada. Sadece “ tamam yalan söylemem doğru değildi evet ama, bana içme diyip kendin içmen, bir de bunu bana dayatman, hoş değil. Ya sen de içmeyeceksin ya da benim de içmeme bir şey demeyeceksin” derim. Ay adama bak ya nasıl sindirmiş sizi. Kıyamam 😔
😓😓😓😓

sigarayı yıllarca ıctım. ama bıraktıgmda nasıl tıksındıysem esım elını de yıkasa dişini de fırcalasa o koku geliyor. cocugun yanına ustu kokarken bile yaklastırmıyorum. yanı ben de içtim ama nefret ediyorum. ve bu koku da saklanacak bisey değil nasıl anlamadı eşiniz anlamadım? duzeltme: adam da ıcıyormus ?? hmm anladım .. o zaman ne dıye karısıyorsa? sıgarayı cınsıyete ayrıstırmıyordur ınsallah.. hıc sevmem..

Evet evlendiğimde de içiyordum emzirme dönemine kadar ara verdim uzun bir süre sonra eşim tekrar başlama dedi başlarsa huzursuz oluruz vs psikolojik baskı yaptı biraz bende söz verdim başlamam içmeyecem dedim

Bence size yasaklayip kendinin icmesi sacma. Birakacaksaniz ailecek birakacaksiniz. Yoksa onun sözününde hükmü olmaz. Yalaniniz tabi ki de yalnis, ama oda size secme imkani da birakmamis. Benim ailemde zamanla cok icenler bile birakti. Ama onlar kendi istekleri ile birakti. Iki sene ne güzel birakmissiniz oysa ki (saglik acisindan sizin icin de daha iyi olur)

sigarayı yıllarca ıctım. ama bıraktıgmda nasıl tıksındıysem esım elını de yıkasa dişini de fırcalasa o koku geliyor. cocugun yanına ustu kokarken bile yaklastırmıyorum. yanı ben de içtim ama nefret ediyorum. ve bu koku da saklanacak bisey değil nasıl anlamadı eşiniz anlamadım? duzeltme: adam da ıcıyormus ?? hmm anladım .. o zaman ne dıye karısıyorsa? sıgarayı cınsıyete ayrıstırmıyordur ınsallah.. hıc sevmem..
Hayır anlamadı taki yakalayana kadar

L
Bence size yasaklayip kendinin icmesi sacma. Birakacaksaniz ailecek birakacaksiniz. Yoksa onun sözününde hükmü olmaz. Yalaniniz tabi ki de yalnis, ama oda size secme imkani da birakmamis. Benim ailemde zamanla cok icenler bile birakti. Ama onlar kendi istekleri ile birakti. Iki sene ne güzel birakmissiniz oysa ki (saglik acisindan sizin icin de daha iyi olur)
evet de her akşam görümcem e gittiğimizde o içince içmek istedim bir iki sıgaradan sonra alıştım

Back
X