merhaba sevgili kk üyeleri.. mantıklı düşüncelere ihtiyacım var. erkek arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık o benden ayrıldı. aynı fakültedeyiz üstelik. soğudum diyerek ayrıldı bir tartışmamız sonucu.. şimdi ise karşıma çok insan cıkıyor bir çok kişi var beni tanımak istediğini söyleyen. içlerinden bazıları gerçekten çok ama çok iyi insanlar.. aileleri olsun kendileri olsun. ama benim aklım hala erkek arkadasımda. bu yüzden onlara karşı bir adım atmak gelmiyor içimden. bir yandan da diyorum ki kendi kendime iyi insanlar çıkıyor karşına belki mutlu olursun. yakın zaman da birinden ayrıldığımı da söyleyemiyorum onlara. bir tanesi de bu durumu biliyor buna ragmen benimle olmak istiyor zamanla unutursun benimle diyor. kafam çok karışık. biriyle olmak için çok erken oldugunu düşünüyorum. 3 ay önce sevgilime senden başkasıyla olamam derken şimdi bir başkasıyla olmak bana ağır geliyor. bir taraftan da şöyle düşünüyorum senden soğudum deyip ayrılan biri için bu kadar sadık bir insan olmak gereksiz diyorum. ne dersiniz?