hepinize verdiğiniz cevaplar ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. kaynanamı özel olarak sevmiyo değilim inanın eşimle evlenmeden önce derdi bana annemle anlaşmak zordur onunla anlaşamazsınız derdi bende inanmıyordum öyle olurmu hiç senin annen benimde annem büyüklerin olduğu yerde bereket vardır çok iyi birine benziyor diye oda evlenince görürsün demişti ve haklı çıktı gerçekten gördüm. ama eşim sanki bunu dememiş ne yapayım diyor herşeye karışmasını geçtim inanın bütün bunların çoğu evlilikte olduğunu bilip kaldıracak kadar bilinçliyim ama o kadın apayrı bişey anlatmaya kalkışsam neye nereden başlayayım inanın bilmiyorum. ve eşim sanki onları söyleyen adam değil belki eğitim yada kültür farkıda var bilmiyorum onlar bulgaristan göçmeni ben ve ailem bursanın yerlisiyiz eşim lise mezunu ben iki üniversite bitirdim. sorun eğitim yada yetişme farkı yani hangi kültürden geldiği değilde belki ama ben ak desem o kara diyor abartmıyorum inanın sadece durumun ne olduğunu anlatabilmek için diyorum eşime annesi allah iki tane dese haşa allah iki diyecek kadar bağlı yada korkuyor tam çözemiyorum. işten çıksam geldim otuz yaşına nasıl iş bulurum. gece gündüz çocuk babaanneyi görüyor ve doğal olarak onu benimsiyor beni gördüğünde başlıyor ağlamaya babaaneyi gördüğünde ise susuyor. anne kokusunu hiç duymadıki çocuk bana bağlı olsun. gece gündüz onunla. boşansam dahamı iyi olacak onu bile bilmiyorum kurtarmak adına bu evliliği elimden gelen hem kendi doğrularımı hem başkalarının doğrularını yaptım uzman destek aldım daha ne yapayım allah aşkına biri bana bi yol göstersin dayanamıyorum artık farklı bir yere taşınma konusuna gelince onuda dedim hatta eşim demişti anlaşamazsanız taşınırız diye ama babasıyla aynı işi yapıyor şimdi hayır olmaz diyor. canıma tak ettik artık canımdan vazgeçecek duruma geldim lüten biri bana yardım etsin lütfen lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?