Arkadaşım önce Allah yardımcın olsun, Anlayışsız insanları idare etmek çok zor
birincisi işten çıkmasan bile işten gelince al çocuğunu mutlaka, birde niye gece gelip kalıyorki, gece de sen bak, biraz uykusuz kalırsın yorulursun ama evladın yanında olsun, uyusa bile gece yavrunun mis kokusunu duysan sana iyi gelecektir , bu bile psikolojini düzeltir biraz
çünkü çok yıpranmışsın
birde çok fazla müdahele ettirme çocuğuna, ben çorbasına yoğurduna kadar hazırlayıp bırakıyorum bunlar verilcek diye
ama kırmadan anne çocuk bakımı zaten zor, birde bunlarla uğraşmayın de,
eğer istemediğin bişeyi yapmaya kalkarlarsa çocuğa , doktora sordum ben , böyle yapın çok zararlıymış dedi falan de
biz de böyle büyüttük diceklerdir , şimdi tıp daha gelişti anne dersin, hatta imkanın varsa doktora beraber gidin , onun yanında sor doktora herşeyi duysun
huylarına gitmek zorundasın evladın için başka çaren yok,
telefonu açmamak büyük terbiyesizlik, ben gündüzleri 2-3 kere arıyorum evi, aklım kalıyor çünkü, açmazlarsa eşini ara, telefon açılmıyor acaba birine bişeymi oldu çok merak ettim sende arasana diyebilirsin
eşim diyor bazen çok arama annemleri çocukla uğraşıyorlar diyor onların yanında diyorum ki yavrum iyiyse içim rahat çalışıyorum orda güvenmemekten değil diyorum
ufak tefek şeyleri de fazla görmücen yapçak bişey yok
oğluna duygu sömürüsü yapıyor dua meselesinde de , madem dua okunmadan gelseydi kızım ablanı unuttun çağırda alınmasın deseydi,
böyle şeyler herzaman olabilir sen baştan anne yoğun çalışmaktan herşeyi unutur oldum, sen büyüksün hatırlat bana de,
tekrar böyle bişey yaparsa keşke hatırlatsaydın dersin, birde dua bitince eşin annesine uğramadan yolda arasaydın hayatım böyle oldu unutmuşum gerçekten, ben söyledim annene ama üzülmüş pek dinlemedi gelde beraber gönlünü alalım deseydin annesiyle konuşurken seni savunurdu ,
eşini kendi tarafına çekmeye bak ,erkekler bencil oluyor, herşeyi yazmıyım ne kadar onu mutlu edersen seni daha çok tutar, dışarıya karşıda savunur
Seninle benzer durumlardayız, ikimizde evladımızı bırakıp çalışıyoruz , benimkilerle Allah şükür bir sorunum yok ama sormak istediğin bişey olursa herzaman yardımcı olurum
ama asıl sorun eşinmiş senin, bunca yolu denedikten sonra olmuyorsa değişmiyorsa bence yol yakınken bırak derim