Lütfen biri beni boşasın!

Evet ben de cinnete yaklaştığımı hissediyorum. Biraz daha zorlasa ne olacağını kestiremem. Malesef o gitmez, bana sen git diyor. Zaten öyle bir durumda burda kalmayı ben istemem. Bilsem ki aylık asgari ücret seviyesinde bir gelirim olacak, vurur kapıyı çıkarım ama şu halde 2 çocuğa yetmem mümkün değil. Meslek edinecek zamanım da kalmadı, biran önce bir iş tutmam lazım.
Kenarda birikimi yokmu ,bu adamın ,ne bileyim ev araba falan ,tazminatta iste ,nafaka zaten bağlanır ,2 çocuğu babanın evinden getirmedin ,bakacak onlara neden böyle düşünüyorsun,gir bir yere bulaşık yıka bir şekilde iş bulursun ,kendine hakim ol haklıyken suçlu konumuna sokma kendini ,komşu vs şahit gösterir bana saldırıyordu ,şiddet yanlısıydı diye dikkatli ol

14 milyar yıllık evrende, 4.5 milyar yaşındaki gezegende sonsuz ihtimale yer varken geldiğim şu hayatta yaşadıklarımı artık sindiremiyorum, kabullenemiyorum. Bu mu yani bana verilen tek ve yegane hayat böyle mi sürecek? Zerre kadar akıl ve özirade kırıntısı taşımayan, saçları beyazladığı halde hala bir erkek sorumluluğu edinemeyen bu adamla koca bir ömür mü harcayacağım. Tekrar hortlamış olan bir hafta önceki konumdan hayat özetimi okuyabilirsiniz. Ben sadece ve sadece parasız olduğum için bu hayata katlanmak zorundayım. Sadece kendim olsam çoktan çantamı alıp çıkmıştım ama 2 çocukla olunca yeni bir hayat hazırlama zorunluluğu doğuyor.

Ben herşeye rağmen sıradan bir aileymişiz gibi hareket etmeye çalışırken az önce benim hiç haberim olmayan ve en çok beni ilgilendiren bir konuyu tamamen yabancı birine anlatıp fikir alışverişi yaptığını duydum. Konu benim ve çocuklarımın hayatı ama karar veren hiçbir yetkinliği olmayan tamamen yabancı biri. Farkında bile olmadan üzerine saldırdım artım kendimden korkuyorum, onu öldürmekten korkuyorum. Kalbim ağrıyor. Sadece manevi anlamda değil gerçekten ağrıyor ve doktora gitmeye bile korkuyorum. Gerçek anlamda sinir hastası oldum.

Şimdi soracağım soru, ortalama 4 bin maaşı olan bu adamdan 2 çocuklu şahsıma ne kadar nafaka çıkar? Biraz dikiş biliyorum bunu iyice geliştirip kıyafet dikmek istiyorum, böyle şahsi bir girişimden bin tl de olsa para kazanabilir miyim? Sanki elimi attığım her iş kuruyacak, kimse beni görmeyecek gibi geliyor. Hayat beni yutacak diye çok korkuyorum, ama artık katlanamıyorum, ne yapayım? Ben buraya bunları yazarken gelip " napıyosun kendine koca mı arıyorsun" diye sırnaşan bu yaratığın yüzüne bakmaya devam mı edeyim? biri beni boşayıp alıp sokağa atsın istiyorum. Kendimden, beni bu hale düşürenlerden, herşeyden ve herkesten nefret ediyorum. Çocuklarımın iyi ellere kalacağına emin olsam şu saniye şu hayata son verirdim.

(rica ediyorum "fake" demek için kendinizi yormayın, zaten zor olan hayatımı insanların önüne sererken yaşadığım stresi 2ye katlamayın, herşeyi kendi yaşamınızla kıyaslamayın)
Çocukların yaşları kaç?
Zalimce gelecek ama bir süre onları babalarıyla bırakıp siz boşanma davası açsanız?
Sonra toparlananınca yanınıza alırsınız

Boşanmak isteseniz peşinize düşer mi bu adam

Gözünü seveyim dikkat et hakim ol kendinden benden büyüksün anladığım kadarıyla abla deyim arkadaşların dediği gibi adam şahit tutar ilerideki nafakanı da düşürmesin ... Tavsiye vermek bize düşmez ama o ablasını yazan yorumdaki arkadaşın dışarıdan en doğru çözüm gibi duruyor..Kaldı ki bizim bir komşu vardı belediyenin dikiş kurslarına gitti hem para aldı günlük hem kendini geliştirdi şu an çok satış yapıyor gelişmiş malzeme aldı evini atölyeye çevirdi... o kız bakardı ama ailesinin maddi durumu çok kötüydü o yüzden yaptı sizinse nedeniniz daha büyük çocuklarınız... yalnız değilsiniz abla ALLAH sizinle dualarımız sizinle...

Bu arada Allah size sabır versin
Eşiniz tam bir mahlukat olduğunu düşünüyorum 17 yaşında kendini istemeyen ağlayarak gelen bir kızla zorla evlenmesine bellidir zaten nasıl bir insan olduğu

İnsan denemez ona gerçi

Bu arada bir örnek söyleyeyim bizim mahallede bir kadın böyleydi hatta 3 çocuğu vardı kocası dövmekten beter ediyormuş kadını kaçıp gelmişti
Sonra akrabası apartmanda merdiven silme işi bulmuştu kapıcısı olmayan bir apartmanın kapıcı dairesinde yaşıyordu su elektrik ve kira ödememiş oldu çok kazanmıyordu ama
Şimdi o kadının çocuklarından biri diş hekimi biri hemşire çok sevindiğim insanlardan biri

dikisten cok para kazanamazsiniz diye dusunuyorum. ama komsumuz mesela pazara cikiyor semt pazarlarina buyuk pazarlara degil. toka falan ivir zivir satiyor. tokalari çoğunlukla kendi dikiyor. o tarz birseyler yapabilirsiniz belki. cocuklar kucuk mu. sabit iste calisamaz misiniz

Çocukların yaşları kaç?
Zalimce gelecek ama bir süre onları babalarıyla bırakıp siz boşanma davası açsanız?
Sonra toparlananınca yanınıza alırsınız

Boşanmak isteseniz peşinize düşer mi bu adam
Çocukları bırakmam mümkün değil. Ne onlar benden ayrı kalır ne ben onlardan. Ayrıca o kadar düşüncesiz ve vurdumduymaz bir yaratık ki çocukları onun bunun yanında burakıp başlarına kötü işler bile getirtebilir.

Bu arada Allah size sabır versin
Eşiniz tam bir mahlukat olduğunu düşünüyorum 17 yaşında kendini istemeyen ağlayarak gelen bir kızla zorla evlenmesine bellidir zaten nasıl bir insan olduğu

İnsan denemez ona gerçi

Bu arada bir örnek söyleyeyim bizim mahallede bir kadın böyleydi hatta 3 çocuğu vardı kocası dövmekten beter ediyormuş kadını kaçıp gelmişti
Sonra akrabası apartmanda merdiven silme işi bulmuştu kapıcısı olmayan bir apartmanın kapıcı dairesinde yaşıyordu su elektrik ve kira ödememiş oldu çok kazanmıyordu ama
Şimdi o kadının çocuklarından biri diş hekimi biri hemşire çok sevindiğim insanlardan biri
İlk zamanlar o da kader kurbanı , sonuçta kendisini sevmeyen biriyşe evli deyip kendimce vicdan yapıyordum, sonra aklım erdikçe dediğiniz gibi olduğunu iyice farkettim. Ben ilk karşısına çıktığımda da evlendiğim gün de tit tir titriyordum, beni eve çağırır, köşeye sıkıştırır, zorla dokunmaya kalkardı korkuyla kaçtığımda anneme şikayet ederdi. söz, nişan fotoğraflarında suratımı görseniz korkarsınız o kadar mutsuz, korkak ve dehşet içindeymişim ki. Beni o halde görüp de bu işe fur demeyen herkese lanet ediyorum. Kendisi benim halimi görüp bildiği halde genç karıyı kaçırmak istemediği için görmezden geldi, ailemin bana karşı kullandığı şiddeti korkuyu kullanıp benden faydalandı. Lanet olsun hepsine.

İlk zamanlar o da kader kurbanı , sonuçta kendisini sevmeyen biriyşe evli deyip kendimce vicdan yapıyordum, sonra aklım erdikçe dediğiniz gibi olduğunu iyice farkettim. Ben ilk karşısına çıktığımda da evlendiğim gün de tit tir titriyordum, beni eve çağırır, köşeye sıkıştırır, zorla dokunmaya kalkardı korkuyla kaçtığımda anneme şikayet ederdi. söz, nişan fotoğraflarında suratımı görseniz korkarsınız o kadar mutsuz, korkak ve dehşet içindeymişim ki. Beni o halde görüp de bu işe fur demeyen herkese lanet ediyorum. Kendisi benim halimi görüp bildiği halde genç karıyı kaçırmak istemediği için görmezden geldi, ailemin bana karşı kullandığı şiddeti korkuyu kullanıp benden faydalandı. Lanet olsun hepsine.

Kaç yaşındaki bu şahıs?

Gözünü seveyim dikkat et hakim ol kendinden benden büyüksün anladığım kadarıyla abla deyim arkadaşların dediği gibi adam şahit tutar ilerideki nafakanı da düşürmesin ... Tavsiye vermek bize düşmez ama o ablasını yazan yorumdaki arkadaşın dışarıdan en doğru çözüm gibi duruyor..Kaldı ki bizim bir komşu vardı belediyenin dikiş kurslarına gitti hem para aldı günlük hem kendini geliştirdi şu an çok satış yapıyor gelişmiş malzeme aldı evini atölyeye çevirdi... o kız bakardı ama ailesinin maddi durumu çok kötüydü o yüzden yaptı sizinse nedeniniz daha büyük çocuklarınız... yalnız değilsiniz abla ALLAH sizinle dualarımız sizinle...
Çok teşekkür ederim, dikiş fikri çok uzun zamandır aklımda ama sadece düşünüp düşünüp kulak ardı etmişim. Yarından tezi yok bir makina alıp bu işe tüm boş vaktimi harcayacağım. Sonuçta giyim hiç bir zaman bitmeyen bir ihtiyaç ve eğer ortaya güzel şeyler çıkarırsam mutlaka yol alırım. Şu anda en mantıklı görünen yol bu.

İğrenç pislik
O annen baban bu kocan olacak kişi nasıl hesap verirler acaba
Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytanlarda apayrı konu

Ya bu mesaj bana bir umut oldu. Benzer şeyler yaşayıp kurtulabilen insanlara gıpta ediyorum. Psikiyatriste daha önce gittim, verdiği ilaç beynimi saf dışı bırakıyordu kullanamadım. Bu ilacı ismiyle isteyeceğim doktordan inşallah verir. Tam ismini öğrenebilir miyim ilacın?
cipram diye geçiyor. başka bir adı yok. ilk iki hafta yarim kullandı sonrasında tam. en hafif antidepresanmis. tabi ben doktor değilim öyle okudum yorumlardan. uyuşukluk yapmadı ablamda sadece hiç takmadı sinirlenmedi çok rahat takıldı. biri küfretse he yav he modundaydi

aklını kullan ama olur mu? bunu bir proje gibi düşün. sakın kal. ilaç kullan. gizli bir ajan gibi düşün kendini. ablam öyle yapıyorum diyordu. gizli görevde bir ajan gibi para birktir azıcık alttan al dışını sık çocuklar için. ve en güçlü olduğun an çek git. esin dostum var çocuklarına yapıyorum kafam dağılıyor bak kavga etmiyoruz de aldigin parayı sakla bir hesap aç. on lira alıyorsan eşinden beşini at kenara.ayda beş yüz lira atsan bile en azından ayrılınca seni iki ay idare edecek paran olur cebinde. bu arada bir sene çocuklar buyur müşteri edinmeye başlarsın. semt ev araştırırsın. zaaflarına yenilen aciz kadın değil herkese gününü gösteren zeki kadın ol. bunları yaparken internet geçmişini silmeyi unutma ama

Çok teşekkür ederim, dikiş fikri çok uzun zamandır aklımda ama sadece düşünüp düşünüp kulak ardı etmişim. Yarından tezi yok bir makina alıp bu işe tüm boş vaktimi harcayacağım. Sonuçta giyim hiç bir zaman bitmeyen bir ihtiyaç ve eğer ortaya güzel şeyler çıkarırsam mutlaka yol alırım. Şu anda en mantıklı görünen yol bu.
İnstagram üzerinden düğün kına gibi şeyler için küçük süsler, gelin tacı gibi şeyler de yapabilirsin kıyafet için insanlar daha çok hazır giyim tercih ediyor çünkü. Bu arada eski konuları da okumak istiyorum ama profile sınır getirildi diyor link bırakabilir misin

İnstagram üzerinden düğün kına gibi şeyler için küçük süsler, gelin tacı gibi şeyler de yapabilirsin kıyafet için insanlar daha çok hazır giyim tercih ediyor çünkü. Bu arada eski konuları da okumak istiyorum ama profile sınır getirildi diyor link bırakabilir misin
O şekilde satış yapan binlerce sayfa var. Onlar arasından sıyrılmak çok zor. Ama terzilik daha mantıklı geliyor bana. Sonuçta orada çıkarılabilecek sonuçlar daha görünür daha değerlendirmeye açık oluyor. Başlayayım bakalım. Kendime bir sene veriyorum. Sonucu göreceğiz.

Konu farklı da olsa hayatım ve ailem hakkında fikir edinebileceğiniz yazıyı yukarı alıntıladım, teşekkür ederim yorumlarınız için, sakinleşmeye çalışıyorum ama kalbim deli gibi çarpıyor yapamıyorum.
Konularınızı okudum Gerçekten yaşadıklarıniz çok zor dev sabır gerektiren konular. Benim okurken yüreğim acıdı. Anne babanız eşiniz hepsi muhakkak size yaşattıklarını yaşayacak belki bu dünyada belki ahirette ettiğini bulur. Inşallah bu sabrınızın sonu selamet olur tez zamanda Rabbim sizi ve evlatlarınizi korusun tüm kötülüklerden

Ben boşanma davamı açtığımda hiçbir fikrim yoktu .nasıl yaşarım çocuk ne olcak diye. Bitti dedim gittim açtım.hatta eşime bile güvendim iş bulana kadar bana bakar dedim . Çünkü biz severek ayrılıyorduk..Sonra geri çektik davayı barıştık. Şimdi nasıl bir cesaretmiş diyorum kendimi ayarlamadan dava açmak. Birde o dönem ev arkadaşıyla yaşamayı düşünmüştüm. Masraf bölünsün diye.buda fikirleriniz arasında bulunsun.

Evet ben de cinnete yaklaştığımı hissediyorum. Biraz daha zorlasa ne olacağını kestiremem. Malesef o gitmez, bana sen git diyor. Zaten öyle bir durumda burda kalmayı ben istemem. Bilsem ki aylık asgari ücret seviyesinde bir gelirim olacak, vurur kapıyı çıkarım ama şu halde 2 çocuğa yetmem mümkün değil. Meslek edinecek zamanım da kalmadı, biran önce bir iş tutmam lazım.

Ev kira mi ?

Gidecek, gitmek zorunda , gurur da yapmayın ayrıca.
Kurulu düzen her zaman iyidir.

Birikim yapmaya çalışın.

Ve lütfen sinsice ilerleyin. Iyi olmaya çalışın, sessiz.

Back
X