Lütfen biri beni boşasın!

Bir sakin ol benzer şeyler yaşadım ilaca başladım meğer taktığım şeyler okadarda önemli değilmiş kocamı böylede kabulanebilir mişim çünkü bazı şeyleri gerçekten zekası kurtaramadığı için yapıyormuş..ilaç sakinliğimi bilmem ama bir desteğe ihtiyacın var seninde en azından dene derim

sadece pantolon paçası yapan terziler var. olmazsa öyle bişey yaparsin. elbise daraltma paca yapma gibi temel bi kaç sey üzerinde calissan da iyi olur sonuç. en ucuz 5 lira bi paca yapmak ve 10 dk anca sürer.

bide nevresim dikip pazarda ucuza satabilirsin keza yastık kılıfları 1 2 tl ye satiliyodu geçen görmüştüm. fermuarlı yapmazsin kapakli yaparsin.

kız çocuklar için basit kabarik tül tütü yapip yine ucuza satabilirsin. nette çok basit yapımları vardı.

bi arkadasimiz pazarda kuruyemiş satiyo dag gibi borcunu kapatmis bakti iyi kazaniyo devam ediyo. üstelik sadece haftasonu pazara gidiyo haftaici tam mesaili çalışıyo.

Yazdıklarınızın içtenliği o kadar belli ki..okudukça canım yandı resmen..siz bunca şey yasamış ve dimdik durmuş birisiniz..hayatınızdan bir pisliği çıkarmak sizin gibi bir kadına hiç zor olmamalı..üstelik yanınızda melekleriniz varken..allah yar ve yardımcınız olsun..umulmadık kapılar açsın size ..

14 milyar yıllık evrende, 4.5 milyar yaşındaki gezegende sonsuz ihtimale yer varken geldiğim şu hayatta yaşadıklarımı artık sindiremiyorum, kabullenemiyorum. Bu mu yani bana verilen tek ve yegane hayat böyle mi sürecek? Zerre kadar akıl ve özirade kırıntısı taşımayan, saçları beyazladığı halde hala bir erkek sorumluluğu edinemeyen bu adamla koca bir ömür mü harcayacağım. Tekrar hortlamış olan bir hafta önceki konumdan hayat özetimi okuyabilirsiniz. Ben sadece ve sadece parasız olduğum için bu hayata katlanmak zorundayım. Sadece kendim olsam çoktan çantamı alıp çıkmıştım ama 2 çocukla olunca yeni bir hayat hazırlama zorunluluğu doğuyor.

Ben herşeye rağmen sıradan bir aileymişiz gibi hareket etmeye çalışırken az önce benim hiç haberim olmayan ve en çok beni ilgilendiren bir konuyu tamamen yabancı birine anlatıp fikir alışverişi yaptığını duydum. Konu benim ve çocuklarımın hayatı ama karar veren hiçbir yetkinliği olmayan tamamen yabancı biri. Farkında bile olmadan üzerine saldırdım artım kendimden korkuyorum, onu öldürmekten korkuyorum. Kalbim ağrıyor. Sadece manevi anlamda değil gerçekten ağrıyor ve doktora gitmeye bile korkuyorum. Gerçek anlamda sinir hastası oldum.

Şimdi soracağım soru, ortalama 4 bin maaşı olan bu adamdan 2 çocuklu şahsıma ne kadar nafaka çıkar? Biraz dikiş biliyorum bunu iyice geliştirip kıyafet dikmek istiyorum, böyle şahsi bir girişimden bin tl de olsa para kazanabilir miyim? Sanki elimi attığım her iş kuruyacak, kimse beni görmeyecek gibi geliyor. Hayat beni yutacak diye çok korkuyorum, ama artık katlanamıyorum, ne yapayım? Ben buraya bunları yazarken gelip " napıyosun kendine koca mı arıyorsun" diye sırnaşan bu yaratığın yüzüne bakmaya devam mı edeyim? biri beni boşayıp alıp sokağa atsın istiyorum. Kendimden, beni bu hale düşürenlerden, herşeyden ve herkesten nefret ediyorum. Çocuklarımın iyi ellere kalacağına emin olsam şu saniye şu hayata son verirdim.

(rica ediyorum "fake" demek için kendinizi yormayın, zaten zor olan hayatımı insanların önüne sererken yaşadığım stresi 2ye katlamayın, herşeyi kendi yaşamınızla kıyaslamayın)
Stratejik olun.kendinizi kurtarayim derken daha beter duruma dusersiniz.maasiniz sigortaniz yoksa gerisi hikaye.bu isi bir proje gibi dusunun yukarda birinin soyledigi gibi.bosanmak mesele degil.cocuklar surunmesin.terzilik eger isinizi iyi yaparsaniz cok para getirir.kac yasindasiniz.cocukluk yasinda yasananlar omur boyu silinmiyor.antidepresanlara bulasmayin.calisin.sigortali is arayin.
Kimse mutlu evlilik surdurmuyor.ust duzey tanidiklarim bile kedi kopek gibi.
Zorla evlendirilen azimsanmicak kadar cok.ilk siz degilsiniz ana baba kirbani olan.ama keske dogru duzgun bir ailemiz olsaydi ve istedigimiz isi yapan istedigi ile evlenen nadir sanslilardan olaydik.bazilari sansli dogar.bunda kimsenin sucu yok.
Bence sadece calismaya odaklanin butun enerjinizi calismaya harcayin.nasil musteri bulurum nasil daha iyi dikerim.en az dikis kadar tamirat hatta tamirat daha cok para getiriyor.birde disariya icli kofte ve sarma yapanlar para kiriyor.evde agda yapip koseyi doneni de gordum hemde kac kisi birden.
Umudunuzu kaybetmeyin kucuk seylere kafayi takmayin.dogustan bazi huylari olan birini degistiremezsiniz.degistirmekle enerjinizi tuketmeyin.ayaklarininzin ustunde durun.sonra tekmeyi basarsiniz

Back
X