• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen biri fikir versin.. acilen yardıma iihtiyacm var!!

shrineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
43
1
28
Şanlıurfa
arkadaşlar bu ARTIMOBİL hakkında bilgisi olan var mı?? eşimin hat detayında görüyorum sürekli bi kaç defa sordum önemsiz ddi bişey değil ddi sonra benle ilgisi yok bi arkadaşın işi vardı dedi . üstüne gidince de en son fena bi şekilde tartıştık bana güvenmiyomusun kendimi takip altında hissediyorum niye araştırıyosn falandemişti bi daha görmicem demiştim ve uzun zamandr bakmıyodum bugün şeytan dürttü yine baktm ve yine var dün gece gene bişey görürsem bu sefer sessiz kalmam kötü olur bak çeker giderim dedim abuk subuk şeylerle uğraşma dedi öyle gezip dolaşan biri de değil evden işe işten eve giriş çıkış saatleri belli e telefonda hep ortalıkta ama nedir bu artı mobil neden açıklamıyo çabuk da sinirlenen biri ne yapsam nasl davransam bilmiyorum nedir bu artı mobil lütfen bişey söyleyin yoksa tutamicam kendimi

Artı Mobil İletişim 2005 yılında tecrübeli ve dinamik bir ekip tarafından kuruldu.

Vodafone, Turkcell, Avea, KKTCELL ve KKTC Telsim bünyesinde sahip olduğumuz IVR altyapıları ile abonelere Katma Değerli Servisler sunuyoruz. Vodafone, Turkcell ve Avea ile SMS tabanlı servisler geliştirmekteyiz.
Ulusal ve Uydu üzerinde yayın yapmakta olan birçok televizyon kanalı ile abonelere ulaşmaktayız.

Ekibimizin sloganı “Mobil iletişimde Pozitif Çözümler” dir.

Google de yazan bu

baktım googleden sitesine de grdm ama pek bişey anlamadm çok yönlü bişey galiba bu durum karşısnda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum akşam gelince açsam konuyu fena tartışırız biliyorum e böyleede içim içimi yiyo napıcam bilmiyorum:((((

sen nasıl merak saldın da buna eşini sıkıştırıyorsun bu konuda?
Ortada bir şey yokken kaç yaşına gelmiş bir insanı baskı altına almak hem doğru bir yaklaşım değil hem de olayı çözmez.

Kaç yıllık evlisiniz?

Yada eşinizde sizi aldattığınıza dair şüpheler mi sezdiniz. bilmiyorum ama artımobil bildiğim kadarı ile operatörün sunmadığı, operatör aracılığı ile şirketle bir sözleşme imzalanıp... ilk ay ücretsiz olup sonraki aylarda, harici bilmiyorum 4-5 tl gibi bir para ödenen spor haberleri olsun, yada müzik olsun, video olsun gibi uygulamaları telefona gönderen uygulama bildiğim kadarı ile iptalde edilebiliyor... ama biraz sıkıntılı iptal edilmesi.

sen nasıl merak saldın da buna eşini sıkıştırıyorsun bu konuda?
Ortada bir şey yokken kaç yaşına gelmiş bir insanı baskı altına almak hem doğru bir yaklaşım değil hem de olayı çözmez.
biraz takıntı mı desem kıskançlık mı? kuaförde bi kadın eşi aldatıyomuş hiç ummazdm faln derdini anlattı sonra hat detayını kontrol ederek açığa çıkarmş bnde akıl işte şüphelendiğimden değil sırf merak bi bakaım ddim işte bu vardı açıklamamasından kıllandm o yüzden öyle devam etti ama şimdi konuyu açsam akşam herşeyim oratda işten eve evden işe telefonum ortada sensiz gezen bi insan değilim diyecek ve tamamiyle haklı olarak e o zaman nedir bu neden geçiştiriyo ve arkadaşn işi vardı bi daha izin vermem sende incelemeyeceksin bi daha dedi kaç aydr bakmamştm bugün baktm gene var

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 6969 – 3117 – 5988
Kullanıcıların başına ilgili mecra keyword’lerini yazarak TV programlarına mesaj gönderebildikleri SMS katılım servisidir.
Servis üyelik gerektirmez. Örnek: MAXCLUP TV’ye mesaj göndermek isteyen kullanıcı mesajının başına MAX yazıp gönderir.

Servis Ücreti: Gönderilen her mesaj Avea, Vodafone ve Turkcell aboneleri için 6 TL olarak ücretlendirilir.

Müşteri Hizmetleri: Turkcell: 0532 755 34 53 , Avea: 0555 738 46 88, Vodafone: 0549 430 01 74

Servisle ilgili şikâyet ve önerilerinizi mh@artimobil.com a mail ile gönderebilirsiniz.

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 4688 – Grup Cepte

Genel Gruplar

Grupcepte servisi cep telefonu kullanıcılarının katılacakları bir veya birden fazla gruptaki binlerce üyeye tek bir sms ücreti ödeyerek mesaj atabildikleri bir servistir.

Özel Gruplar

Bu serviste kullanıcı istediği mecralara üye olur ve bilgi mesajları alır.Örnek olarak mecralara mesaj atan bayan kullanıcılar olduğunda vip grubu üyelerine bilgi mesajı gönderilir.Uyeler vip servisine mesaj atamaz.

Servis Ücreti: Gönderilen her mesaj Avea ve Vodafone kullanıcıları için 0.60 TL, Turkcell kullanıcıları için 0,50TL olarak ücretlendirilir.

Bir gruptan çıkmak için DUR boşluk GRUP ADI yazıp 4688′e göndermeniz yeterlidir.

Müşteri Hizmetleri: Turkcell: 0532 755 34 53 , Avea: 0555 738 46 88, Vodafone: 0549 430 01 74

Servisle ilgili şikâyet ve önerilerinizi mh@artimobil.com a mail ile gönderebilirsiniz.

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 4688 – HOT VIDEO GRUBU

Bu serviste kullanıcı HOT Video grubuna üye olur ve her gün bir video içeriği alır.

Servis Ücreti: Gönderilen her video Vodafone kullanıcıları için 1.60 TL, Turkcell kullanıcıları için 1,50TL olarak ücretlendirilir.

Bir gruptan çıkmak için DUR boşluk HOT yazıp 4688′e göndermeniz yeterlidir.

Müşteri Hizmetleri: Turkcell: 0532 755 34 53 , Vodafone: 0549 430 01 74

Kaç yıllık evlisiniz?

Yada eşinizde sizi aldattığınıza dair şüpheler mi sezdiniz. bilmiyorum ama artımobil bildiğim kadarı ile operatörün sunmadığı, operatör aracılığı ile şirketle bir sözleşme imzalanıp... ilk ay ücretsiz olup sonraki aylarda, harici bilmiyorum 4-5 tl gibi bir para ödenen spor haberleri olsun, yada müzik olsun, video olsun gibi uygulamaları telefona gönderen uygulama bildiğim kadarı ile iptalde edilebiliyor... ama biraz sıkıntılı iptal edilmesi.
3 yıl bitti hayır dediğim gibi tamamen spontane gelişen bişey meraktan bakmıştım beni kıskandrmak için konuşmalarından başka hiç bişeyi yok

3 yıl bitti hayır dediğim gibi tamamen spontane gelişen bişey meraktan bakmıştım beni kıskandrmak için konuşmalarından başka hiç bişeyi yok

demekki seni kızdırmayı seviyor :D bu arada sıkıntılık bir şey yok yani merak etme... sadece iptal etsin bir daha telefon ekstresinde görünmez.

arkadaşlar bu ARTIMOBİL hakkında bilgisi olan var mı?? eşimin hat detayında görüyorum sürekli bi kaç defa sordum önemsiz ddi bişey değil ddi sonra benle ilgisi yok bi arkadaşın işi vardı dedi . üstüne gidince de en son fena bi şekilde tartıştık bana güvenmiyomusun kendimi takip altında hissediyorum niye araştırıyosn falandemişti bi daha görmicem demiştim ve uzun zamandr bakmıyodum bugün şeytan dürttü yine baktm ve yine var dün gece gene bişey görürsem bu sefer sessiz kalmam kötü olur bak çeker giderim dedim abuk subuk şeylerle uğraşma dedi öyle gezip dolaşan biri de değil evden işe işten eve giriş çıkış saatleri belli e telefonda hep ortalıkta ama nedir bu artı mobil neden açıklamıyo çabuk da sinirlenen biri ne yapsam nasl davransam bilmiyorum nedir bu artı mobil lütfen bişey söyleyin yoksa tutamicam kendimi
Eşinizin mesleği nedir genelde reklamcılar bu programı kullanıyor diye biliyorum çünkü reklamcı arkadaşım Artı mobile ....... ürününün videosu düşmüş vs diye sürekli mail kutumu doldurur :KK64: Ayrıca bu kadar irdeleyip tehditler savurursanız kendini yasaklanmış hisseder ve nitekim yasaklar da tatlıdır :KK53:

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 6969 – 3117 – 5988
Kullanıcıların başına ilgili mecra keyword’lerini yazarak TV programlarına mesaj gönderebildikleri SMS katılım servisidir.
Servis üyelik gerektirmez. Örnek: MAXCLUP TV’ye mesaj göndermek isteyen kullanıcı mesajının başına MAX yazıp gönderir.

Servis Ücreti: Gönderilen her mesaj Avea, Vodafone ve Turkcell aboneleri için 6 TL olarak ücretlendirilir.

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 4688 – Grup Cepte

Genel Gruplar

Grupcepte servisi cep telefonu kullanıcılarının katılacakları bir veya birden fazla gruptaki binlerce üyeye tek bir sms ücreti ödeyerek mesaj atabildikleri bir servistir.

Özel Gruplar

Bu serviste kullanıcı istediği mecralara üye olur ve bilgi mesajları alır.Örnek olarak mecralara mesaj atan bayan kullanıcılar olduğunda vip grubu üyelerine bilgi mesajı gönderilir.Uyeler vip servisine mesaj atamaz.

Servis Ücreti: Gönderilen her mesaj Avea ve Vodafone kullanıcıları için 0.60 TL, Turkcell kullanıcıları için 0,50TL olarak ücretlendirilir.

Bir gruptan çıkmak için DUR boşluk GRUP ADI yazıp 4688′e göndermeniz yeterlidir.

ARTI MOBIL İNTERAKTİF SERVİSİ – 4688 – HOT VIDEO GRUBU

Bu serviste kullanıcı HOT Video grubuna üye olur ve her gün bir video içeriği alır.

Servis Ücreti: Gönderilen her video Vodafone kullanıcıları için 1.60 TL, Turkcell kullanıcıları için 1,50TL olarak ücretlendirilir.

Bir gruptan çıkmak için DUR boşluk HOT yazıp 4688′e göndermeniz yeterlidir.

Müşteri Hizmetleri: Turkcell: 0532 755 34 53 , Vodafone: 0549 430 01 74

şu televizyonlara birileriyle tanışmak için mesaj gönderenler telefon numaralarını verenler oluyor. onlar için mi yani :KK57::KK57::KK57:

çok büyük ayıp etmişsiniz , eşinizden kocamaaaan bir özür dileyin !!!

o da ne olduğunu bilmediği için doğru düzgün cevaplar verememiş.. ama kendinden emin olduğu için de onun ne olduğuna değil sizin tutumunuza bakmış

madem artımobil nedir bilmiyorsunuz ne diye adama çemkiriyorsunuz.. gsm şirketini arayıp ne olduğunu sorsaydınız ya da bizlere şimdi soracağınıza eşinize çemkirmeden önce sorsaydınız kocanıza karşı mahçup olmazdınız

neyse artık olan olmuş ;

kuafördeki bayandan etkilendim, eşeklik ettim, beni affet, falan deyin..

sağlık memuru işte bende ondan korkuuyorum adamn üstüne fazla gittim yapmayacağı varsa da aklına zorla dürtmüş gibi olmayayım. tamam da bi açıklama almadan da içim rahat etmeyecek sormaya da çekiniyorum açıkçası tekrar bi kavga çıkması çok muhtemel hele bi de hakkaten bişey yoksa seyreyle tantanayı offf:((

çok büyük ayıp etmişsiniz , eşinizden kocamaaaan bir özür dileyin !!!

o da ne olduğunu bilmediği için doğru düzgün cevaplar verememiş.. ama kendinden emin olduğu için de onun ne olduğuna değil sizin tutumunuza bakmış

madem artımobil nedir bilmiyorsunuz ne diye adama çemkiriyorsunuz.. gsm şirketini arayıp ne olduğunu sorsaydınız ya da bizlere şimdi soracağınıza eşinize çemkirmeden önce sorsaydınız kocanıza karşı mahçup olmazdınız

neyse artık olan olmuş ;

kuafördeki bayandan etkilendim, eşeklik ettim, beni affet, falan deyin..
yaa reklam olabilir spor haber vs. paketi olabilir ya da saksı_değilim in yazdığı gibi televiyon kanallarına gönderilen mesajlardan olabilirr.. en çok kafamı kurcalayan da bu işte öyleyse bunu kabullenemem herhalde adam akıllı bi cevapta vermediği arkadaş falan dediği için gitgide işkillendim ve şimdi içinden çıkamıyorum

yaa reklam olabilir spor haber vs. paketi olabilir ya da saksı_değilim in yazdığı gibi televiyon kanallarına gönderilen mesajlardan olabilirr.. en çok kafamı kurcalayan da bu işte öyleyse bunu kabullenemem herhalde adam akıllı bi cevapta vermediği arkadaş falan dediği için gitgide işkillendim ve şimdi içinden çıkamıyorum

allah kocanıza sabır versin diyorum başka da bir şey demiyorum !!! :KK51:

yapma yaa o kadar mı paranoya yapıyorum hiç bişe demeden görmezden mi geleyim şimdi

görmezden gelmeniz gereken bir durum yok ki.. artımobilin ne olduğunu hala anlamamışsınız, "saksı değilim" ben nickli arkadaş da anlamamış ki niye durumu onun yorumuna göre yorumluyorsunuz

televizyona mesaj atmak deyince aklınıza gelen şeye hayretler içerisinde kaldım.. televizyon programlarına mesaj atabilmekten kasıt canlı yayınlara yapabileceğiniz yorumlardır.. örneğin haber programı, spor programı, tartışma programı, eğlence programı vb... hiç mi televizyon izlemiyorsunuz, hani sunucu der ya "bir izleyicimiz şöyle demiş....".. işte bu !

beni bile bu kadar açıklama yapmak zorunda bıraktınız ya kocanız ne yapsın !

Sephora85 in yorumunu iyice okuyup artımobilin ne olduğunu anlayın, yok hala anlayamıyorsanız GSM şirketini arayıp artımobil hakkında bilgi alın ve rahatlayın

:KK76:

Back
X