- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
evliliğin ilk ayları bu yaşananlar normal...
önce siz alttan alıp bi ölçseniz onu?
Şiddetin nesi normal olabilir Ha ilk ay Ha yıllar sonraevliliğin ilk ayları bu yaşananlar normal...
önce siz alttan alıp bi ölçseniz onu?
bırak ya ben de özel eğitimdeyim ama tek bir gün eşime çocuklarım çevreme zarar vermedim.hepsi bahane.Ben çocuk gelisimciyim o da sınıf öğretmenifakat su an özel eeğitimde çalışıyorve o ööğrencilerin sıkıntısını bana da yasatiyr bütün yaptıklarınıbana inat yapiyr ssırf ben akillanym diyeymis kendi ağzıyla söylüyor böyle bir insan değildi bu adam ya parmakla gösterilirdi şimdi ne olduysa
Bence sen de onu dov. Hadi bakalim..
Ya da gece uyurken bir yerlerini morart ve sesini tuhaf yapip bu kiza bir daha karisirsan seni oldururuz de kulagina bir kac hafta. Kalktiginda da seni uyanik gormesin. Bir daha korkar ve asla yapmaz bak adim gibi eminin
Boşanmayı düşünüyor musunuz?Çok arastrdm etrafından da bakiyrm ilk sene sıkıntı çok evet ama hiçbirşey yokken böyle hirpalamak zarar vermek olmaz
bizim ülkede çalışır.500 saatlik kurs alır millet 4 yıl eğitim alsa da ikisi de özel eğitimci olur.o da olmazsa görevlendirilir yine olur.Özel eğitim derken? Sınıf Öğretmeni nasıl çalışır ya özel eğitimde, onun eğitimi farklı değil mi
onu bunu bırak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?Bende onu anlayamiyrm ya işi çocuk olan adam bu kadar gattar olabilir
bizim ülkede çalışır.500 saatlik kurs alır millet 4 yıl eğitim alsa da ikisi de özel eğitimci olur.o da olmazsa görevlendirilir yine olur.
olur hatta oluyor :) bizzat yaşıyorum.Çok yanlış yaa olur mu öyle şey sonradan eğitimini alıp yapacağın işler elbette olabilir ama bu dal öyle bir dal değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?