lütfen birisi yardim etsin böyle evlilik olur mu

Diyorum ya zaten ailemden bir fayda yok boşanmaya cesaret edemiyrm ayakta duramam diye değil psikolojik olarak kaldiramam yeterince yiprandm

Böyle devam ederse ne hale gelebileceğinizi düşündünüz mü hiç?
Diğerinde toparlanılır ama böyle devam ederseniz hem ruh hem akıl sağlığınızdan olursunuz..

Şaka yapıyorsunuz sanırım..
Bir de konusahibinin yaşadığı şey çok kötü..
Pek de şaka götürür bir konu değil..

Hayir valla ciddiyim bak. Saka yapmiyorum ki. Adami hicbir sey duzeltmiyorsa korkutsun diyorum. Ancak korkarsa akli basina gelir belki. Hatta birilerini tutsun, onlar korkutsun.

Zor bir durum.ama cozulmuyecek bir seyde değil.
Ya hep dayak yiyen taraf olucaksin yada bosanicaksin.ciddi ciddi uyar ilk once.işe yariyacağını sanmıyorum pek gerçi.işinde var.niye birine boyun eyib yaşlyorsun

Hayir valla ciddiyim bak. Saka yapmiyorum ki. Adami hicbir sey duzeltmiyorsa korkutsun diyorum. Ancak korkarsa akli basina gelir belki. Hatta birilerini tutsun, onlar korkutsun.

Siz şiddet uygulayan birini tanımadınız sanırım.
Eskiden olsa ben de belki sizin gibi düşünebilirdim..
Hatta birine nasıl izin verebiliyorsun?
Neden kendine bunu yaptırıyorsunuz. Onursuzsun falan demiştim de..
Maalesef başa gelince insan affallıyor..
Ve korkuyor..
Erkek işi kadın işi olmaz diyen ben fiziksel anlamda erkekle kadının eşit olmadığını iyi biliyorum..
Ayrıca şiddet uygulayabilen birinin kişilik bozukluğu var..
Normal değil..
Herşey beklenebilir..

Ya bilemiyorum izin verilmemeli. Tabiki zor Allah kimseye gostermesin...

Valla cnm taviz tavizi getirir en kısa zamanda önüne geçmen gerek bu tavırlarin sakince konuş önce yani şiddete dönüsecek ne geciyor aranizda sen hakaret falan ediyorsan oda tepkisini siddetle veren bir tip demekki yani evlilik terapistine gitseniz
Bizde siddet yok ama esim gitse ben giderim terapiste yanlislarimizi gormek icin sende teklif edebilirsin

Ya bilemiyorum izin verilmemeli. Tabiki zor Allah kimseye gostermesin...

Elbette ki verilmemeli..
Üstelik çok acı bir şekilde öğrendim ki bunun eğitimle falan alakası da yokmuş..
Yani sadece cahil, ayaklarının üzerinde duramayan, kocasının maaşına muhtaçların başına da gelmiyormuş bu durum..
Benim temennim de konusahibi bu adamdan kurtulur..
Çünkü şiddet uygulayan birinin bir daha yapmayacağım demesi kesinlikle koca bir yalan..

Bu dövülen kadınlar sonunda cinayete kurban gidiyor ailenizde yanınızda değil o halde sığınma evi çare sanırım onlara başvuracaksın , demek ki eşin güzel rol yapmış herşey köprüyü geçene kadar mış

şiddet hepimizin başına gelebilir bunun mevkii ve para kazanma ile ilgisi yok elbette ancak ondan sonra vereceğimiz tepkiler tam da bu statü ile ilgili aslında.

maddi gücü olmayan kadın katlanıyor daha doğrusu kendisini mecbur hissediyor çünkü gidecek yeri yok diye düşünüyor. maddi gücü olan kadınların da aynı tavırda olması asıl can sıkıcı nokta zaten.

Kesinlikle..
Konusahibi ayakları üzerinde durabilecekken korkuyor.
Çünkü özgüvenini yitirmiş ve buna sebep de kocasının davranışları..
Böyle giderse kendine olan saygısını da yitirecek..

Arkadaşlar şiddetten kastim ikimiznde ben belli süre sabrediyorum yaptıklarına susuyrm sonra patliyrm bende ona karşılık veriyrm canımı aciyamasn güçsüz sanmasn diye terapiste gitmeyi düşündüm söyledim aslında düzeldi zannettik bazı şeyle ama tekrarlaninca şimdi sıkıntı oldu.

Ve ben çoğu acıyı yaşama biriyim daha yaşım bu kadar gençken en sevdiğinin açısıyla senelerce bogustm ailemin yanimda olmadığını yalnız kaldığını gördüm hayatımda evlenince kendi evim eşim huzurm olur mutlu olurum dedim ama olmadı boşanmak öyle kolay olmuyor benim kendi ailemden varörnekleri he böyle cekerekte bbir yere varilmiyor evet hep zaman diyoruz ama...vardır illa ki benim gibi

Diyorum ya zaten ailemden bir fayda yok boşanmaya cesaret edemiyrm ayakta duramam diye değil psikolojik olarak kaldiramam yeterince yiprandm

Psikolojin ayriligi kaldiramiyor ama dayagi kaldiriyor öyle mi? Sen de dovus sporlariyla ilgilen de karsilikli olsun bari, surekli pasif es, adam da sıkılır bir sure sonra (sark bulbulunde patron surekli dayak yiyen mazlumdan sıkılıp karsilik veren sabani ise aliyordu ya hah aynen oyle sark bulbulu tadinda yasayin) zaten iyi adammis kirma onu, karsilikli agiz burun dalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…