- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Diyorum ya zaten ailemden bir fayda yok boşanmaya cesaret edemiyrm ayakta duramam diye değil psikolojik olarak kaldiramam yeterince yiprandm
Şaka yapıyorsunuz sanırım..
Bir de konusahibinin yaşadığı şey çok kötü..
Pek de şaka götürür bir konu değil..
Diyorum ya zaten ailemden bir fayda yok boşanmaya cesaret edemiyrm ayakta duramam diye değil psikolojik olarak kaldiramam yeterince yiprandm
Hayir valla ciddiyim bak. Saka yapmiyorum ki. Adami hicbir sey duzeltmiyorsa korkutsun diyorum. Ancak korkarsa akli basina gelir belki. Hatta birilerini tutsun, onlar korkutsun.
Siz şiddet uygulayan birini tanımadınız sanırım.
Eskiden olsa ben de belki sizin gibi düşünebilirdim..
Hatta birine nasıl izin verebiliyorsun?
Neden kendine bunu yaptırıyorsunuz. Onursuzsun falan demiştim de..
Maalesef başa gelince insan affallıyor..
Ve korkuyor..
Erkek işi kadın işi olmaz diyen ben fiziksel anlamda erkekle kadının eşit olmadığını iyi biliyorum..
Ayrıca şiddet uygulayabilen birinin kişilik bozukluğu var..
Normal değil..
Herşey beklenebilir..
Ya bilemiyorum izin verilmemeli. Tabiki zor Allah kimseye gostermesin...
şiddet hepimizin başına gelebilir bunun mevkii ve para kazanma ile ilgisi yok elbette ancak ondan sonra vereceğimiz tepkiler tam da bu statü ile ilgili aslında.Elbette ki verilmemeli..
Üstelik çok acı bir şekilde öğrendim ki bunun eğitimle falan alakası da yokmuş..
Yani sadece cahil, ayaklarının üzerinde duramayan, kocasının maaşına muhtaçların başına da gelmiyormuş bu durum..
Benim temennim de konusahibi bu adamdan kurtulur..
Çünkü şiddet uygulayan birinin bir daha yapmayacağım demesi kesinlikle koca bir yalan..
şiddet hepimizin başına gelebilir bunun mevkii ve para kazanma ile ilgisi yok elbette ancak ondan sonra vereceğimiz tepkiler tam da bu statü ile ilgili aslında.
maddi gücü olmayan kadın katlanıyor daha doğrusu kendisini mecbur hissediyor çünkü gidecek yeri yok diye düşünüyor. maddi gücü olan kadınların da aynı tavırda olması asıl can sıkıcı nokta zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?