lütfen birisi yardim etsin böyle evlilik olur mu

Evlenene kadar numara yapiyorlar erkekler evlenince aslarina dönüyorlar iste aslinda elde edene kadr ilgi alaka gostrriyorlar sonra asas karakterleri dönüyorlar alalh yardimcin olsun

Aynen öyle evlenene kadar her şeye eyvallah sonrası böyle işte şimdi onun istediği olacak olmayınca sonuç bu

Tamam işte şimdi de her bu tarz konu açanlar gibi kocayi savunma asamasina da geçildi
O beni dovuyor ama benim de elim boş değil Sizce bu güzel bir şey mi Evlilik bu mu Sizin sayginiz kalmamış ki birbirinize
İnşallah öğrencilerine size yaptıklarını yapmiyordur Ayrıca düzelir falan diye de çocuk falan yapmayın Yazık olur

Evliliğinde özellikle ilk senesinde böyle sorunlar yaşayan arkadaşlar yok mu?

Adam bana yaptığını ögrencilerine degil öğrencilerine yaptıklarını bana uyguluyor

evliliğin ilk ayları bu yaşananlar normal...
önce siz alttan alıp bi ölçseniz onu?

Hayır hiç normal değil. Şiddeti normalleştirmeyin lütfen. Aşırı tartışmak da normal sayılmamalı.

Galiba eşimle biz anormal bir çifttik. İlk bir sene dişe dokunur kavgamız olmadı. Ki çok sakin biri sayılmam aksine agresif biriyim.

Size böyle davranıyosa zavallı öğrencilerini düşünemiyorum, üstelik özel eğitim yani.. Siz de ona size uyguladığı gibi şiddet uygulayın gücünüz yettiğince. Anneniz sizi o hırpalasın diye dünyaya getirmedi. Bi eğitimcinin böyle olması inanın çok şaşırttı beni. Umarım yoluna girer herşey.

Kimse boşanmak için evleniyor biliyrsn ki
Mutlaka. Ama boşanmanın tek çözüm olduğu bir durumdasınız. Bahanesi ne olursa olsun, bir kadına, karısına -üstelik bir defalığına değil, sürekli- el kaldıran bir adamdan koca da olmaz, evlilik de. Yalnız kalın daha iyi.

Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?

hayır bu adam öğrencilerini hele de özel eğitime muhtaç çocukları dövüyorsa ben suç duyurusunda bulunacağım.çok ciddiyim.

bilgilerini zaten alırlar yönetimden.
Konu sahibi de artık kurtulur eziyetten. Hadi geçtim konu sahibini kocaman kadın sonuçta, o çocuklara bu şekil davranıyorsa eğer başı epey dertte olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…