- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Şiddet diyor yalnız konu sahibievliliğin ilk ayları bu yaşananlar normal...
önce siz alttan alıp bi ölçseniz onu?
Tamam işte şimdi de her bu tarz konu açanlar gibi kocayi savunma asamasina da geçildiArkadaşlar şiddetten kastim ikimiznde ben belli süre sabrediyorum yaptıklarına susuyrm sonra patliyrm bende ona karşılık veriyrm canımı aciyamasn güçsüz sanmasn diye terapiste gitmeyi düşündüm söyledim aslında düzeldi zannettik bazı şeyle ama tekrarlaninca şimdi sıkıntı oldu.
evliliğin ilk ayları bu yaşananlar normal...
önce siz alttan alıp bi ölçseniz onu?
arkadaşım azıcık düzgün yaz yav anlaşılmıyor.Kimse boşanmak için evleniyor biliyrsn ki
Yorumları okumuyormusunuz?Evliliğinde özellikle ilk senesinde böyle sorunlar yaşayan arkadaşlar yok mu?
nasıl yani?Adam bana yaptığını ögrencilerine degil öğrencilerine yaptıklarını bana uyguluyor
Derken?Adam bana yaptığını ögrencilerine degil öğrencilerine yaptıklarını bana uyguluyor
Aynı anda anlamamışız..nasıl yani?
Sen bi türkçe yazmaya çaliş konunu da tam anlatamadin zaten. Karşilikli şiddet mi uyguluyorsunuz birbirinize?Kimse boşanmak için evleniyor biliyrsn ki
hayır bu adam öğrencilerini hele de özel eğitime muhtaç çocukları dövüyorsa ben suç duyurusunda bulunacağım.çok ciddiyim.Aynı anda anlamamışız..
Mutlaka. Ama boşanmanın tek çözüm olduğu bir durumdasınız. Bahanesi ne olursa olsun, bir kadına, karısına -üstelik bir defalığına değil, sürekli- el kaldıran bir adamdan koca da olmaz, evlilik de. Yalnız kalın daha iyi.Kimse boşanmak için evleniyor biliyrsn ki
Konu sahibi de artık kurtulur eziyetten. Hadi geçtim konu sahibini kocaman kadın sonuçta, o çocuklara bu şekil davranıyorsa eğer başı epey dertte olacak.hayır bu adam öğrencilerini hele de özel eğitime muhtaç çocukları dövüyorsa ben suç duyurusunda bulunacağım.çok ciddiyim.
bilgilerini zaten alırlar yönetimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?