- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi Mayflower75
-
halamın da kotu huyluydu sanırım rahmını bu yuzden komple aldılar aynı yasta sayılırlar uzulme dua et suan halam gayet saglıklı amelıyattan sonra cok ıyı bakılması lazımMoralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Gecmis olsun ne güzel kurtulmuş ablanız çok şükür. Amin inşallah temiz çıkar sonuçlar. Çok sağolun.MESAJ TEKRARİ Benim de ablam bugün beyin ameliyatından çıktı.O çıkana kadar bizim aklımız yerinden çıktı.çok iyi anlıyorum seni.çok riskli idi ameliyat.duasız geçen dakika hatırlamıyorum kaç gündür.Rabbime sonsuz şükürler olsun.İnşallah senin ablan da hiç sorunsuz kurtulur.Allah nerede varsa şifa versin herkese.dualarim seninle
Amin.evet hep söylüyorum bu zikri sagolun:)Allah şifa versin. Siz de bol bol Allah'ın Şafi ismini zikredebilirsiniz
Amin inşallah.sağolunŞüphe olarak kalır inşallah.. iyi düşünün iyi olsun.. Rabbim şifalar versin inşallah evlatlarına ve sizlere bağışlasın..
Lütfen hemen telaşa kapılmayın. Doktorlar tabi ki atlamamak için her ihtimali degerlendirecek ama Allah korusun niye en kotusu olsun. Başka bir sürü sey olabilir. Daha yaygin olan. Gittiği bolum jinekoloji mi onkoloji mi? Farklı bölümler çok ciddi birşey var gibi davranirken onkoloji daha çok vaka gördüğü için daha isabetli yönlendirir ama onlarda mutlaka her tür incelemesini yapar. Mesela oglumun boynunda bir beze cikmisti soguk alginligi sonrasi. Endokrin bolumu bu cok ciddi onkolojilik vaka dedi. Hiç ciddiye almadım moralimi bozmadım. Onkoloji ise bu durum cocuklarda yaygindir bizlik bir durum yok kesinlikle dedi ama enfeksiyon bolumuyle birlikte 6 ay izledi yine de ne olur ne olmaz diye. Bildigim kadariyla yumurtalık kanserinde ablanın aksine bir cok kisi çok asiri hale gelmeden ya da hic bir durumda doktora gitmiyor tedavi bile yaptırmıyor. Riski asıl yükselten bu diye biliyorum. Yoksa tedavisı olmaması değil. Ayrica internette sivilceye de kanser yazar basagrisina da herşey için kanser yazar zaten. Kaynağı çok önemli. Sırf dikkat çekici icerik icin bile yazılıyor böyle. Bir arkadaşım dalga geçerdi bu durumla. Gözü kaşınsa internete baktim gozkapagi kanserindenmis derdi:) Siz gönlünüzü ferah tutun iyisini dusunun Allah'im da korusun esirgesin sizleri. Bize de güzel haberler verin
Çok sağolun amin inşallah güzel haberler paylaşırım burada)Dualarım şuan ablan ve şifa bekleyen herkes için. Bu da bugünlük son yorumum olsun.. Allah'ın izniyle iyi ,güzel haberleri de paylaş bizimle. Abla diyince bende evlat gibi bi durum söz konusu oluyo.. Akan sular duruyo.... Hangi şehirdesin bilmiyorum ama isterseniz doktor konusunda yardımcı olabilirim.. Allah yar ve yardımcınız olsun...
Asla yanlış anlamadım hatta çok hoşuma gitti bu söz ve yaptığınız yorum.çok mantıklı değil mi)))Ayrıca kistlerin yuzde 95i temiz çıkıyormuş hastalık sıklığına baktım da. Yillarca izledigim house Md dizisinden (bir doktorluk dizisi) bir alıntı yapmak istedim. Teksas'ta kulağını tren rayına dayadiginda nal sesleri duyuyorsan aklına zebralar değil atlar gelmeli:) Yani teshiste nadir olana ihtimal vermeden önce yaygın olanı dusun. Birazcık gül diye paylaşıyorum. Umarim yanlis anlamazsın. Moralini yüksek tut
Çok sağolun. Amin.inşallah iyi sonuçlar alırız. Değilse bile dediğiniz gibi iyi bir tedavi ile sağlığına kavuşur inşallah.Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Bence sonuçlar çıkana kadar sakin olun ve araştırma yapmayın,yoksa iki kat fazla üzülürsünüz.
Dilerim ve umarım kanser değildir ablanız. Öyle olsa dahi zor biliyorum ama içinizi karartmayın,gayette yenebilir hastaliğını,moralle,iyi bir tedaviyle.
Rabbim size,çocuklarına bağışlasın.
allah orusun bi durun ya doktor zaten her hastada herşeyin en kötüsününü düşünmek zorunda.Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Amin inşallahAllahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Güzel sonuçlar gelsin inşallah.
Amin,inşallah. İyi düşünün,dilerim iyi olur herşeyÇok sağolun. Amin.inşallah iyi sonuçlar alırız. Değilse bile dediğiniz gibi iyi bir tedavi ile sağlığına kavuşur inşallah.
Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Amin.sağolasin canım. İnşallah iyi çıkar herşey.Rabbim şifa versin inşallah. İnterneti pek okumayın, tek bi baş ağrısından kanser olduğumuzu bile çıkarabiliyorlar.
Allah evlatlarının sevenlerinin yüzüne baksın dualarını duysun iniallah. Geçmiş olsun
Haklısınız. Daha sonuç çıkmadan bu korkuyu yaşamak saçma oluyor.Keşke elimde olsa sakin olabilsem birazcık..kendime çok kızıyorum bu yüzden.Once bi sakin olun lutfen. Simdi bi olume care yok.
Bizde arastiririz varmi bi cikis yolu diye ki mutlaka vardir.
burada meme kanserine karsi elle muayeneye tesvik eden bir baslik gormustum ama baska konu var mi bilmiyorum canimSüpersin arkadaşım. Bence özel olarak bu konu ile ilgili bir başlık açmak lazım. Bilmiyorum varmı burda gerçi bakmadım ama..
Gerçekten yazdıklarını bilmeyen bir çok kadın vardır.
tekrar gecmis olsun. İyi ki dinleyip gelmis. Etrafimda kan vermek bile istemeyen o kadar cok kisi var ki.Kesinlikle...
Ablama organ nakli doktoru iki senedir jinekolojik muayene öneriyor. Biz söyleniyorduk git diye. Bir sıkıntım yok, döngüm düzenli ağrım sızım yok diyordu sürekli. En son ben kendi doktoruma götürdüm zorla. Randevu aldım hadi gidiyoruz dedim. Orda tespit edildi kitle ilk. Sonrası geldi.
Lütfen lütfen lütfen 40 yaşına kadar yılda bir 40 yaşından sonra altı ayda bir jinekilojik muayenenizi olun, ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?