lütfen bitkisel bir bulaşık mak.deterjanı:(

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar bulaşık makinesinde kimyasal deterjan artıkları hep kalıyor diyorlar,zira gördüğüm kadarıyla bence de kalıyor bazen tencerelerimde falan deterjan kokusunu alıyorum:(
sizden ricam kullandığınız memnun kaldığınız bi bitkisel bulaşık makinesi deterjanı?
herkese teşekkürler..

merhaba benim kullandığım yöntem karbonat sirke ve limon bi deneyin isterseniz. doğal diye satılan çoğu üründede kimyasal var.

ben an itibariyle yuzeyleri elma sirkesi ile sildim. lavabolarida karbonatla ovdum sonuc gayet guzel. bide portakal kabuklariyla sirke karisimim var yuzey temizligi icin ama daha iki hafta beklemesi lazim. sonucu yazarim mutlaka

camasir deterjanindaysa icim rahat. eti madenin borlu camasir deterjanini kullaniyorum. icerigi gayet dogal ustelikde yerli arastirmaniyi tavsiye ederim.

kesinlikle deneyin temizliği gayet iyi çamaşırlarda yumuşak çıkıyor. yumuşatıcıya gerek hiç yok.

huncalife in sıvı bulaşık deterjani hem bitkisel hem konsantre hemde fiyat olarakta uygun siger temizlik urunleride ayni kalitede tavsiye ediyorim ben cok memnunum ayrintili bilgi verebilirim

....

ben buradan sıparıs verdım yenı, denıycem

Son düzenleyen: Moderatör:
#forivia da var sıvı bulaşık deterjanı ben kullanıyorum çok memnunum hem bitkisel hem yağı kiri tertemiz yapıyor üstelik en son bir müşterime verdim o da bayıldı denemek istersen @ sayfama beklerim iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X