Yok yok baslikta “cinsiyetimi yorumlar misiniz” demissiniz yaAy anlamadım bebiş kız mııı?
Yaaa benim kafa iyice uçtu alemsinizYok yok baslikta “cinsiyetimi yorumlar misiniz” demissiniz ya
Neyse bence bebisiniz de kiz bu aradasaglikla gelsin
Demeyeyim, heves baltalamayayım dedim ama sonuç değişmedi.Gebe kaldiginza gore kadinsiniz.
Gebe kaldiginza gore kadinsiniz.
Deseydin ya ben konu başlığından bihaberimDemeyeyim, heves baltalamayayım dedim ama sonuç değişmedi.
Ahahah ilerde babamiz işten geldi, bugün kakamizi yaptik vs yazmayin lutfenYalnız konu başlığına siz diyince dikkat ettim ayy güldüm bende
Ahahah ilerde babamiz işten geldi, bugün kakamizi yaptik vs yazmayin lutfen
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimHayirlisi olsun insallah.
Bana erkek gibi geldi.
Tahmin.
Gelen yorumlar bir kız bir erkek vallahi kafam çorba oldu kuşummAy bence kız
Kan testiyle nasıl öğreneceksiniz ?Gelen yorumlar bir kız bir erkek vallahi kafam çorba oldu kuşumm10 gün nasıl geçecek böyle bilmiyorum
Gelen yorumlar bir kız bir erkek vallahi kafam çorba oldu kuşumm10 gün nasıl geçecek böyle bilmiyorum
Fetal Dna için kan verdim bugün, Fransa’ya gitti. 10 gün içinde sonuçlanacak genetik tarama testi, orada cinsiyete de bakıyorlarmışKan testiyle nasıl öğreneceksiniz ?
Genetil taramaya gondermistir. Zaten ultra fotolari asiri iyi muhtemelen pahali bir hastaneye gidiyor.Kan testiyle nasıl öğreneceksiniz ?
Amin inşallah canımHayırlı sağlıklı gelsin inşaAllah. Haberdar edin bizi
Memorial’a gidiyorum bilmiyorum o kadar iyi midir ama şehrimde ki en iyisi bu galiba :) 6 yıl sonra gelince kıymetli birazGenetil taramaya gondermistir. Zaten ultra fotolari asiri iyi muhtemelen pahali bir hastaneye gidiyor.
Yaz bari bakalım %100 bildim miAmin inşallah canımÖğrenir öğrenmez yazıcam buraya merakımız son bulacak
Yaz bari bakalım %100 bildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?