Gercekten su sitede 6171619 tane ultrason fotosu gordum bu kadar kalitelisini gormedimMemorial’a gidiyorum bilmiyorum o kadar iyi midir ama şehrimde ki en iyisi bu galiba :) 6 yıl sonra gelince kıymetli biraz
Siz erkekçisiniz galiba.Bakalımmm en çok senin %100’ünü merak ediyorum
Benim de böyleydi yav, hiç atmadım buraya o ayrı.Gercekten su sitede 6171619 tane ultrason fotosu gordum bu kadar kalitelisini gormedimbu arada ben de erkek diyorum
Ben acibademe gidiyordum ama 6 sene onceBenim de böyleydi yav, hiç atmadım buraya o ayrı.
Ben 2 abiyle büyüdüm eşimde 2 erkek kardeş o yüzden erkeklerden o kadar çok sıkıldım kiSiz erkekçisiniz galiba.
Gercekten su sitede 6171619 tane ultrason fotosu gordum bu kadar kalitelisini gormedimbu arada ben de erkek diyorum
İki gebeliğimde de böyleydi. Ama bu tamamen doktorumun cihazıyla ilgiliydi. Hastane öyle en üst segment falan değildi. Normal bir özel hastane.Ben acibademe gidiyordum ama 6 sene oncehic guzel cikmiyordu
İlk günden beri kız hissediyorum rüyamda da gördüm hatta doğru çıkıyor derler ama bilmiyorum
E geçen hafta böyle demişsiniz.Teşekkür ederim, ben hep erkek hissetmiştim sanırım ana yüreğim yanılacak gibi
Kan testimde ilk öğrendiğim an erkek hissettim doktora gitmeden önce, ama kalp atışı haftamdan itibaren tamamen kız hissettim peşine de rüyamda kız bebek gördüm kapkara saçlıE geçen hafta böyle demişsiniz.
Ben de rüyamda kız görmüştüm ve kızım olmuştu.
Boşverin zaten on gün içinde çıkacakmış. Millet 16. haftaya kadar bekliyor cinsiyet için.Kan testimde ilk öğrendiğim an erkek hissettim doktora gitmeden önce, ama kalp atışı haftamdan itibaren tamamen kız hissettim peşine de rüyamda kız bebek gördüm kapkara saçlıİyice kıza yoğunlaştım bu yüzden Normal şartlar da doktorum bugün tahminini söyleyecekti dediğim gibi ama ben erkenden öğrenip moda girmek istemedim, söylettirmedim :) Ama eve gelince pişman oldum işte
Ayyyy delircemmm yüzü ne kadar nettAha bir tane buldum galeride. Bunların hepsi aynı muayenenin görüntüleri ve erken dönem olduğu için üç boyutlu fotoğraflar çok net değil. Bebe gülümserken bile vardı 30. haftalarda. Bunların arkasında da bir tane büyük boy üç boyutlu usg görüntüsü var, çerçeveye koymak için galiba amacını hiç sorgulamadım ahjsjs. Senden beri çok şey değişti Zuzuş, doğur da gör.Zuzushh
Daha net olanları da vardı, evde olsam atardım. Ve doğurduğumun aynısı ahsjsjsjAyyyy delircemmm yüzü ne kadar nett
Daha net olanları da vardı, evde olsam atardım. Ve doğurduğumun aynısı ahsjsjsj
Tovbe bismillah en ustteki de aşırı netAha bir tane buldum galeride. Bunların hepsi aynı muayenenin görüntüleri ve erken dönem olduğu için üç boyutlu fotoğraflar çok net değil. Bebe gülümserken bile vardı 30. haftalarda. Bunların arkasında da bir tane büyük boy üç boyutlu usg görüntüsü var, çerçeveye koymak için galiba amacını hiç sorgulamadım ahjsjs. Senden beri çok şey değişti Zuzuş, doğur da gör.Zuzushh
Ay benim oglan kovaya ikizler, 20 yas yaslandim onun sayesindeTovbe bismillah en ustteki de aşırı netbazen gaza geliyorum bazen de ohh buyuttum simdi keyif zamani diyorum. Some kovaya ikizler problems
O netse bu ney sjdjksks yaa ofTovbe bismillah en ustteki de aşırı netbazen gaza geliyorum bazen de ohh buyuttum simdi keyif zamani diyorum. Some kovaya ikizler problems
Çıkan sonuca bak, alttaki usg görüntüsünün aynısı.O netse bu ney sjdjksks yaa of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?