Lütfen cinsiyetimi bir yorumlar mısınııızzz :(((

Siz erkekçisiniz galiba.
Ben 2 abiyle büyüdüm eşimde 2 erkek kardeş o yüzden erkeklerden o kadar çok sıkıldım ki
Çok şükür kayınvalidem kayınpederim de kız istiyor, bizde yok erkek kafası İlk günden beri kız hissediyorum rüyamda da gördüm hatta doğru çıkıyor derler ama bilmiyorum teyit edeceğim inşallah
Minik kraliçe çok iddialı konuştu diye dedim doktorum bile emin değildi çünkü

Gercekten su sitede 6171619 tane ultrason fotosu gordum bu kadar kalitelisini gormedim bu arada ben de erkek diyorum

Yaa ben hiç anlamam daha önce hiç dikkat etmedim kaliteli mi kalitesiz görüntü mü anlamıyorum bile, başıma ilk defa gelen şeyler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir bebiş

Ben acibademe gidiyordum ama 6 sene once hic guzel cikmiyordu
İki gebeliğimde de böyleydi. Ama bu tamamen doktorumun cihazıyla ilgiliydi. Hastane öyle en üst segment falan değildi. Normal bir özel hastane.

E geçen hafta böyle demişsiniz.

Ben de rüyamda kız görmüştüm ve kızım olmuştu.
Kan testimde ilk öğrendiğim an erkek hissettim doktora gitmeden önce, ama kalp atışı haftamdan itibaren tamamen kız hissettim peşine de rüyamda kız bebek gördüm kapkara saçlı İyice kıza yoğunlaştım bu yüzden Normal şartlar da doktorum bugün tahminini söyleyecekti dediğim gibi ama ben erkenden öğrenip moda girmek istemedim, söylettirmedim :) Ama eve gelince pişman oldum işte

Aha bir tane buldum galeride. Bunların hepsi aynı muayenenin görüntüleri ve erken dönem olduğu için üç boyutlu fotoğraflar çok net değil. Bebe gülümserken bile vardı 30. haftalarda. Bunların arkasında da bir tane büyük boy üç boyutlu usg görüntüsü var, çerçeveye koymak için galiba amacını hiç sorgulamadım ahjsjs. Senden beri çok şey değişti Zuzuş, doğur da gör. Zuzushh

Eklentiler

• 417CD614-D9E6-4920-8EC2-C745BEC285AC.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 96
Boşverin zaten on gün içinde çıkacakmış. Millet 16. haftaya kadar bekliyor cinsiyet için.

Ayyyy delircemmm yüzü ne kadar nett

Tovbe bismillah en ustteki de aşırı net bazen gaza geliyorum bazen de ohh buyuttum simdi keyif zamani diyorum. Some kovaya ikizler problems

Tovbe bismillah en ustteki de aşırı net bazen gaza geliyorum bazen de ohh buyuttum simdi keyif zamani diyorum. Some kovaya ikizler problems
O netse bu ney sjdjksks yaa of

Eklentiler

• IMG_3444.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
Bu arada D Drops doktorunuza sorun, muhtemelen bebişin usg videosunu gönderebilecek teknolojiye sahiptir cihazı. Video daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…