Çıkan sonuca bak, alttaki usg görüntüsünün aynısı.
Bu ne? Nasil bir kimya fizik biyoloji o yanaklari o duduşlari yakaliyorO netse bu ney sjdjksks yaa of
Açtık videosunu izledik sizin yüzünüzden konu nerelere geldiBu ne? Nasil bir kimya fizik biyoloji o yanaklari o duduşlari yakaliyor
%100 bilmişsin kız helal olsunBence %100 erkek bu bebek
Sağlıkla kucağına al inşallah%100 bilmişsin kız helal olsun
%100 bilmişsin kız helal olsun
D Drops sağlıkla kucağına al inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
Kese şekli kız biraz büyüyünce tekrar tahmin yapabilirizD Drops sağlıkla kucağına al inşallah
Minik kralice selam ay lütfen banada yorum yapar mısın 8 haftalık karından ultrason kardeşimin bebişi cinsiyeti ne olabilir acaba
Eki Görüntüle 3422533
Teşekkür ederim canımKese şekli kız biraz büyüyünce tekrar tahmin yapabiliriz
Benimkini de yorumlar mısınız rica etsem 13 hafta 6 günlük benimHislerim kuvvetlidir benim
Erkek benceBenimkini de yorumlar mısınız rica etsem 13 hafta 6 günlük benim
Ayy inşallah ama 13 haftalık olmasına rağmen yorum yapmadı acaba kız mı dedim öyle derler ya sağlıklı olsun da erkek olmasını istiyorum garantici bi doktor söylemediErkek bence
Ramzi teorisine göre kızD Drops sağlıkla kucağına al inşallah
Minik kralice selam ay lütfen banada yorum yapar mısın 8 haftalık karından ultrason kardeşimin bebişi cinsiyeti ne olabilir acaba
Eki Görüntüle 3422533
Ay evet karından ultrasonRamzi teorisine göre kızkarından çekilmişse tabi
D Drops sağlıkla kucağına al inşallah
Eki Görüntüle 3422533
Ay olsun sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez de insan yinede merak ediyo böyle şeyler le aksiyon arıyoruz işteAmin canım benim çok teşekkür ederim sende inşallah
Size şunu söyleyebilirim ki kese işleri hurafeBenim en başından beri yusyuvarlaktı kesem siyah beyaz ultrasonda, sağda olursa erkek solda olursa kız dediler benim yine hep soldaydı
Hatta instagram da cinsiyet tahmini yapan sayfaya bile attım ilk ultrasonlarımı oda kız dedi
Ama sonuç erkek çıktı
Erkek bence
Banada bakarmisnz altan bakildi 8 haftalik burdaSağlıkla kucağına al inşallah
Çok net erkek pipisi gözüküyor işaretlediğim yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?