Lütfen cinsiyetimi bir yorumlar mısınııızzz :(((

Kızlarcım vakit ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim.. Hakkınızı helal edin Bebişimiz erkekmiş, sağlıkla gelsin inşallah dualarınızı bekliyorum

Amin canım benim çok teşekkür ederim sende inşallah
Size şunu söyleyebilirim ki kese işleri hurafe Benim en başından beri yusyuvarlaktı kesem siyah beyaz ultrasonda, sağda olursa erkek solda olursa kız dediler benim yine hep soldaydı
Hatta instagram da cinsiyet tahmini yapan sayfaya bile attım ilk ultrasonlarımı oda kız dedi
Ama sonuç erkek çıktı

Ay olsun sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez de insan yinede merak ediyo böyle şeyler le aksiyon arıyoruz işte
Ben kızıma hamileyken 7 ay boyunca erkek dendi doktorlar tarafından ve herşeyimi erkeğe göre almıştık tabi 8 inci 9 uncu ayında kız dediler ama şok olmuştuk nasıl olur diye tabi doğunca emin olduk e bir süre de erkek kıyafetlerini giydirdim valla napim çok komik bi anı olmuştu bizim için tabi o zaman sene 2012 baya eski yani ama çok şükür sağlıklı bi kızım olmuştu şimdi 12 yaşında
Oğluma hamileyken de doğuma kadar hiç bişey almamıştım şimdi yine hamileyim bir kızım daha olucak inşallah onada hiçbir hazırlık yapmadık herşey Allah tan sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Kızlar benimkini de bakar mısınız 8 +2 günlük kız mı erkek mi acaba

Eklentiler

• IMG_2748.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…