- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Evet konuşma bozukluğu yapar dedi zaten doktor ama işte anne yüreği korkuyorumBenimde kaynim cocugunda vardi cok uzun sure oyle kaldi cocuk 3 yasina geldi hic birsey kinusamiyordu 3 yasinda yaptirdilar ve cok geriden geldi konusmasi daha bi kac kelimeyi zor diyordu gec kalmamak lazim kolay bir operasyonmus
Emmede ve yutmada problem olur diyor doktor çünkü sürekli emerken süt genzine kaçırıyor ve ağlayarak bırakıyor memeyiİki yeğenim de dil bağı nedeniyle operasyon geçirdi.
Hiçbir problem yok.
Emmede sorun oluşturmuş olabilir öncesinde, net hatırlamıyorum.
Kızlar bugün kızımı doktora götürdüm ve dil altı bağı olduğunu söyledi kestirmemiz gerekmiş kestirince bi problem oldumu bide daha önceki konularımdan hatırlarsınız bebeğim de emme problemi var acaba bununla bi alakası varmi dır emmesinin yaptirinca duzelirmi bilgisi olan lütfen yazsın
Evet konuşma bozukluğu yapar dedi zaten doktor ama işte anne yüreği korkuyorum
Bence acele karar vermeyin. Benimkizimda da var, biz kestirmedik cok da erken konusmsya başladı her şey normal biraz zanan gecsin sikinti olursa yaptirin benceKızlar bugün kızımı doktora götürdüm ve dil altı bağı olduğunu söyledi kestirmemiz gerekmiş kestirince bi problem oldumu bide daha önceki konularımdan hatırlarsınız bebeğim de emme problemi var acaba bununla bi alakası varmi dır emmesinin yaptirinca duzelirmi bilgisi olan lütfen yazsın
Kızlar bugün kızımı doktora götürdüm ve dil altı bağı olduğunu söyledi kestirmemiz gerekmiş kestirince bi problem oldumu bide daha önceki konularımdan hatırlarsınız bebeğim de emme problemi var acaba bununla bi alakası varmi dır emmesinin yaptirinca duzelirmi bilgisi olan lütfen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?